Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν ξέρουν τι λένε. Χτες μόνο που δεν υπέγραψαν το σπίτι τους ότι το speedbooster δίνει δεδομένα κανονικά στο ott, σήμερα ενεργοποιήθηκε και μέσω web χρησιμοποιούσε μόνο τα 4Mbps της βασικής μου σύνδεσης. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και τους το λέω και μου λένε ότι οι χτεσινοί μου τα είπαν λάθος. Υπαναχώρησα ήδη, ευτυχώς δεν ήρθε το κουτί ακόμα.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αναφέρεται αυτό και κατά την πρώτη πληρωμή και στους όρους χρήσης. Καλό είναι να τους διαβάζουμε που και που για να ξέρουμε.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχεις νύχτα. Εδώ είναι οι όροι χρήσης. Η λέξη speedbooster δεν υπάρχει πουθενά.
https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi_cosmote_tv_ott_androidBox.pdf
Επίσης, όπως ήδη διάβασες, όλα έγιναν τηλεφωνικά. Ούτε υπέγραψα κάτι, ούτε πλήρωσα. Βασίστηκα στο ότι ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους. Δυστυχώς διαψεύστηκα. Είμαι σίγουρος ότι αν αύριο τους ξαναπάρω, κάποιος θα μου εγγυηθεί ότι το speedbooster παίζει κανονικά. Και θα το κάνω, έτσι για το γαμώτο.
Τέλος, στην ενότητα υποστήριξη, στο σάιτ, προστέθηκε παράγραφος που λέει κατά λέξη:
"Επιπλέον να τονίσουμε πως η νέα υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιοδήποτε μέσο και δεν υπόκειται σε περιορισμούς σχετικούς με το MyInternet και Speedbooster." Βάλτε και ένα "χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιεί δεδομένα 4G" στο τέλος να τελειώνουμε.
Plex και kodi στα 20Mbps μέσω speedbooster μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Εκεί ως δια μαγείας δουλεύει.

Καλό είναι να μη κάνουμε υποδείξεις αν δεν καταλαβαίνουμε για ποιο πράγμα μιλάμε ή δεν είμαστε γνώστες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν αναφέρομαι σε σένα. Αλλά σε εκείνον που είπε ότι γίνεται αυτόματη χρέωση της κάρτας κάθε μήνα.

Τότε πάσο και συγγνώμη αλλά δεν έκανες quote και με μπέρδεψες τελείως. Η πρακτική της αυτόματης ανανέωσης (εκτός και αν γίνει διακοπή) είναι κάτι που γίνεται παγκοσμίως για τέτοιες υπηρεσίες άλλωστε.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μίλησα σήμερα και με το τεχνικό αλλά και με το εμπορικό τμήμα, και με
ενημέρωσαν ότι στους συνδρομητές δορυφορικού πακέτου δεν θα δωθεί η υπηρεσία ΟΤΤ στο application σε ταμπλέτες και στη smart TV όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη. Για να την αποκτήσω θα πρέπει να πληρώσω έξτρα για το πακέτο είτε να καταργήσω το δορυφορικό η να έχω και τα 2 μαζί. Με τις τραγικές ταχύτητες που υπάρχουν δεν νομίζω να κάνω την μετάβαση. Είχα την εντύπωση ότι τουλάχιστον η υπηρεσία στην smart tv και σε ταμπλέτες θα ήταν διαθέσιμες free. Επίσης το τεχνικό τμήμα μου είπε ότι θα καταργηθεί το on the go κάποια στιγμή στο εμπορικό ότι δεν θα καταργηθεί....... μπερδεμένα πράγματα

Εγω θα συνιστουσα πρωτα να περιμενουμε να βγει επισημα η εφαρμογη και για Smart TV.
Εχει αναφερθει επισημα στην παρουσιαση των δημοσιογραφων οτι τη νεα εφαρμογη θα την παρουν δωρεαν οι υφισταμενοι δορυφορικοι συνδρομητες.
Μπορει στο τηλεφωνικο κεντρο να μην ενημερωθηκαν πληρως ή να εννοουσαν κατι αλλο.

Αναφέρεται αυτό και κατά την πρώτη πληρωμή και στους όρους χρήσης. Καλό είναι να τους διαβάζουμε που και που για να ξέρουμε.

Δεν το ειχα προσεξει η αληθεια ειναι.
Αλλα δεν καταλαβαινω τη λογικη της εταιρειας για ποιο λογο να καταχωρειται αυτοματα παγια εντολη κατα την αγορα του πακετου.
Δεν θυμαμαι να ειχα τη δυνατοτητα να το αποεπιλεξω αυτο.
Εαν δεν ισχυει ας το αναφερει καποιος αλλος φιλος εδω στο forum.

Τότε πάσο και συγγνώμη αλλά δεν έκανες quote και με μπέρδεψες τελείως. Η πρακτική της αυτόματης ανανέωσης (εκτός και αν γίνει διακοπή) είναι κάτι που γίνεται παγκοσμίως για τέτοιες υπηρεσίες άλλωστε.

Το κανει και το Netflix αυτο δηλαδη?
Δεν το εχω δοκιμασει ποτε.

Το κανει και το Netflix αυτο δηλαδη?
Δεν το εχω δοκιμασει ποτε.

Το Netflix κάνει αυτόματη ανανέωση εκτός αν το διακόψεις.

Η υπηρεσία είναι ακόμα σε beta testing και για νέους συνδρομητές.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βάσει του παρακάτω άρθρου δεν μπορεί να γίνει και εδώ αναβάθμιση και να μπουν περισσότερα κανάλια στην ott;;
Βασικά ο ΟΤΕ πούλησε την Telekom Ρουμανίας, αλλά και πάλι οι αλλαγές που έγιναν από ότι καταλαβαίνω είναι σε υπάρχοντα κανάλια. Μπορεί να κάνει το ίδιο και η cosmote (αναβαθμίζοντας σε HD τα κανάλια μόνο στο ΟΤΤ) αλλά έτσι οι δορυφορικοί θα μείνουν ακόμα πιο πίσω.

Ή μπορεί απλά να βγάλει σαβούρα από το δορυφορικό και να ανεβάσει το bitrate στα υπάρχοντα και να μην είναι κανείς παραπονεμένος.

Καλησπέρα δύο ερωτήσεις.

Κάθε φορά που ανοίγω τον δεκτή ( για log in ) θα πρέπει να βάζω το pin μου ?
Αν ναι .. απενεργοποιείται να μη βάζω το pin κάθε φορά που το ανοίγω ;

Επίσης όταν επιλέγω ένα κανάλι παράδειγμα ΕΡΤ1 γιατί πρέπει να ξαναπατάω δεύτερο κλικ για να παίξει και δεν παίζει με τη μία;

Το πακέτο έξτρα συσκευών cosmote tv ott (Μέχρι κ 4 Δηλαδή) διαβάζω ότι μέχρι τέλος του 2020 θα διατίθεται δωρεάν. Το διαβάζω όμως εκεί που αναφέρει τα πακέτα του ott. Γνωρίζετε μας πιάνει όλους κ έμας του δορυφορικού η όχι? Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

οχι ιωαννα χρεωνεται extra με 5 ευρω και εχεις συνολικα θεαση σε 4 συσκευες μαζι με την τηλεοραση.ουτε στο μελλον θα αλλαξει για τους δορυφορικους

οχι ιωαννα χρεωνεται extra με 5 ευρω και εχεις συνολικα θεαση σε 4 συσκευες μαζι με την τηλεοραση.ουτε στο μελλον θα αλλαξει για τους δορυφορικους
ok...άρα εμείς για τζάμπα αυτή τη στιγμή είμαστε μέχρι 2 Εκτός του δορυφόρου σωστά? Η 1? Διότι στο go ήταν μια δωρεάν κ ως 3 με 5 εύρο τον μήνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

αυτη τη στιγμη το δωρεαν που δινει η cosmote ειναι το εξης.

μια συσκευη δωρεαν(τηλεφωνο η ταμπλετ)
και με 5 ευρω το μηνα το πακετο των εξτρα συσκευων που δινει +3 συσκευες εκτος της τηλεορασης.
ελπιζουμε σε μελλοντικη καταργηση του go και ενσωματωση στη νεα υπηρεσια πιυ κυκλοφορει στο playstore.μακαρι να γινει για εμας τους δορυφορικους

αυτη τη στιγμη το δωρεαν που δινει η cosmote ειναι το εξης.

μια συσκευη δωρεαν(τηλεφωνο η ταμπλετ)
και με 5 ευρω το μηνα το πακετο των εξτρα συσκευων που δινει +3 συσκευες εκτος της τηλεορασης.
ελπιζουμε σε μελλοντικη καταργηση του go και ενσωματωση στη νεα υπηρεσια πιυ κυκλοφορει στο playstore.μακαρι να γινει για εμας τους δορυφορικους
Η νέα πλατφόρμα σου δίνει πρόσβαση σε δύο συσκευές με ταυτόχρονη θέαση σε μία για τα αθλητικά. Αυτό ισχύει και το πακέτο των έξτρα συσκευών σου δίνει άλλες δύο με ταυτόχρονη θέαση σε δύο συνολικά.

Η νέα πλατφόρμα σου δίνει πρόσβαση σε δύο συσκευές με ταυτόχρονη θέαση σε μία για τα αθλητικά. Αυτό ισχύει και το πακέτο των έξτρα συσκευών σου δίνει άλλες δύο με ταυτόχρονη θέαση σε δύο συνολικά.
αυτό είχα διαβάσει κ εγώ. διευκρινίζεται αν αυτό που λες ισχύει για εμάς που έχουμε δορυφορικό? Η εννοούν όσους πάρουν cosmote tv ott το box?