Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα ποιδιά,μια ερώτηση σχετικά με την υπηρέσια αυτή.Έχει κανείς προβλήματα σύνδεσης?
Δεν είμαι συνδρομητής,απλά είχα πληρώσει ένα ντειλι πας το δεκέμβρη για το ματς του ολυμπιακού και όπως πολλοί φαντάζομαι δεν κάταφερα να το δω σαν άνθρωπος.
Έπειτα η κοσμοτε μας ενημερώνει οτι μας κάνει δώρο την υπηρεσία για 3 μήνες, κι ενώ έχουν περάσει σχεδόν 4 εβδομάδες δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ακόμα.
Όταν βάζω τα στοιχεία για να συνδεθώ στον υπολογιστή εκεί πατάω σύνδεση φορτώνει χωρίς να συνδεθεί ποτέ,και στο κινητό μου βγάζει να ελέγξω τη σύνδεση του ιντερνετ.
Μετά από αρκετα τηλέφωνα που με πήραν και μου λένε τα ίδια,δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ μιας και οι λύσεις τύπου κουκις,επανεγκατάσταση,άλλο μπραουζερ κτλπ δεν πιάνουν και δεν βλέπω κάποιον από την κοσμοτε να μπορεί να λύσει το πρόβλημα.Το ερώτημα είναι παίζει να είναι θέμα συσκευής?Αν ήταν μόνο στο λαπτοπ(αν κι είχα συνδεθεί την 1η φορά) κι όχι στο κινητό μπορεί να ίσχυε.Αλλιώς για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτο?
Αναφέρεσαι στην καινούργια εφαρμογή ή στο go;

Στην καινούρια.
Το γκοου δεν είχε ποτέ τέτοια θέματα σύνδεσης,ούτε θέματα προβολής στο ντειλι πας.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Νομίζουν ότι επειδή βρήκαν την εφαρμογή και μπορούν να τη βάλουν ότι θα παίζει κανονικά. Όμως δυστυχώς είναι κλειδωμένη.

Έτσι ξεκινήσαμε και για το Disney+ όταν έπαιζε και παίζει μόνο σε Αμερική, αλλά βλέπεις σήμερα αλλού καταλήξαμε καθώς άλλα τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας!
Το ίδιο ισχύει και για το prime video!! Έλα Alexa (=Αλέκο, στα ελληνικά) μ' ακούς?
Αυτάααα......

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα ποιδιά,μια ερώτηση σχετικά με την υπηρέσια αυτή.Έχει κανείς προβλήματα σύνδεσης?
Δεν είμαι συνδρομητής,απλά είχα πληρώσει ένα ντειλι πας το δεκέμβρη για το ματς του ολυμπιακού και όπως πολλοί φαντάζομαι δεν κάταφερα να το δω σαν άνθρωπος.
Έπειτα η κοσμοτε μας ενημερώνει οτι μας κάνει δώρο την υπηρεσία για 3 μήνες, κι ενώ έχουν περάσει σχεδόν 4 εβδομάδες δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ακόμα.
Όταν βάζω τα στοιχεία για να συνδεθώ στον υπολογιστή εκεί πατάω σύνδεση φορτώνει χωρίς να συνδεθεί ποτέ,και στο κινητό μου βγάζει να ελέγξω τη σύνδεση του ιντερνετ.
Μετά από αρκετα τηλέφωνα που με πήραν και μου λένε τα ίδια,δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ μιας και οι λύσεις τύπου κουκις,επανεγκατάσταση,άλλο μπραουζερ κτλπ δεν πιάνουν και δεν βλέπω κάποιον από την κοσμοτε να μπορεί να λύσει το πρόβλημα.Το ερώτημα είναι παίζει να είναι θέμα συσκευής?Αν ήταν μόνο στο λαπτοπ(αν κι είχα συνδεθεί την 1η φορά) κι όχι στο κινητό μπορεί να ίσχυε.Αλλιώς για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτο?

Δοκίμασα να κανω login με τα δικά μου στοιχεία και μου βγάζει μήνυμα ο χρήστης δεν είναι έγκυρος, ενώ θα έπρεπε να με κάνει login και να μου ζητήσει να αγοράσω πακέτο. Αυτό είχε κάνει την πρώτη φορά τουλάχιστον πριν κάτι βδομαδες.

Καλησπερα παιδες.
Σημερα μετα απο αρκετο καιρο δουλεψε το chat της cosmote καθως στα τηλεφωνα δεν εβρισκα κανενα και το callback δε λειτουργουσε.
Ρωτησα λοιπον και μου ειπαν οτι οντως ΔΕΝ μπορει να γινει αντικατασταση του δορυφορικου με το ΟΤΤ. Συγκεκριμενα ρωτησα για OTT Sports και απαντησε οτι ειναι εντελως διαφορετικο κοματι τα ΟΤΤ mini packs.
Εψαξα λοιπον και ειδα οτι υπαρχει οντως OTT Sports mini pack (25/month) ενω παραλληλα υπαρχει και COSMOTE TV OTT Sports Pack(συμβολαιο) το οποιο ειναι στα 19/month. Η διαφορα τους ειναι οτι το Mini pack μπορεις να το διακοψεις οποτε θες ενω το αλλο ειναι τουλαχιστον ετησιο? Ή παιζει και αλλη διαφορα?

Ναι ..παιζουν

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί άλλαξε κάτι; Από όσο έχει αναφερθεί το 4k κανάλι παίζει μόνο στο tv box. Και μάλιστα είχε πει η Cosmote ότι θα το δώσει στην εφαρμογή για smart TV μόνο.

Σχετικά με το θέμα στην κίνηση που υπάρχει στα ελληνικά κανάλια, υπάρχει περίπτωση αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι μέσω digea παίζουν σε 1080i ενώ στο ott της cosmote σε 1080p, άρα να δημιουργείται κάποιο θέμα στη μετατροπή του σήματος;

Κάπου διάβασα ότι στους δορυφορικούς δίνουν κάποιους μήνες δωρεάν χρήση μέσω mini packs. Αν πάρω τηλέφωνο και το ζητήσω θα μου το δώσουν?

Η υπηρεσία national geographic+ είναι διαθέσιμη η μονο μεσω δορυφορου

Η onDemand υπηρεσία του National Geographic+ είναι διαθέσιμη και στην νέα COSMOTE TV υπηρεσία.
Μπορείς να το βρείς και από το [Μενού -> Ντοκιμαντέρ -> National Geographic+]

Πράγματι. Αν καλέσεις σου ενεργοποιούν δωρεάν mini pack για 3 μήνες.

Που το γραφει αυτο φιλε μου? Αν παρω να μπορω να το στηριξω καπου.
Οποιο Mini OTT θεμε μπορουμε να διαλεξουμε ή οτι θενε αυτοι?
Επειδη εχω μπερδευτει , τα μινι OTT παιζουν μονο σε κινητο/ταμπλετ?

δεν ξέρω αν το γράφει κάπου, αλλά αφού το διάβασα εδώ είπα να το κάνω και γω που έχω δορυφορικό. Στην αρχή ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε δεν το ήξερε, αλλά με έβαλε στην αναμονή και επανήλθε λέγοντας ότι όντως ισχύει το δοκιμαστικό τρίμηνο και ζήτησα ενεργοποίηση. Μου είπε βέβαια ότι η προσφορά ισχύει επειδή έχω το GO, εγώ βέβαια έχω δωρεάν το GO σε μια συσκευή, αλλά δεν ήθελα να το σκαλίσω περισσότερο. Από Δευτέρα θα περιμένω τηλέφωνο να με ενημερώσουν για την ενεργοποίηση...