Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ακόμα και από την εφαρμογή για τις smart θα πάνε να βγάλουν κέρδος;(και με τις χρονολογικές προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν οι τηλεοράσεις για να παίζει),να δω ποιος θα δώσει επιπλέον χρήματα,νομίζουν οι κύριοι ότι ζούμε σε εποχές 2004...

καλησπέρα ,
ερωτήσεις σε όσους έχουν το boxaki
1) παίζει kodi?
2) nova go?
άλλα apk (stermio κτλ) ?

καλησπέρα ,
1) παίζει kodi?
2) nova go?
άλλα apk (stermio κτλ) ?

δεν αφηνει αυτες τις εφαρμογες απο το playstore που εχουν ... δεν ξερω εαν μπορουν να μπουν με usb stick

καλησπέρα ,
1) παίζει kodi?
2) nova go?
άλλα apk (stermio κτλ) ?
kodi σιγουρα ναι, και απο playstore.

Τα αλλα δεν γνωριζω (πχ novago, stermio), αλλα εχω περασει apk απο αλλες πηγες που δουλευουν κανονικα (και χρηση sideloader)

Δυστυχως Netflix μονο μεσω apk και αυτη παλια εκδοση, με χρηση ποντικιου και χαμηλη αναλυση.

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σημειωθεί ότι ο δέκτης στην 1η του αναβάθμιση με ανάγκασε να διαγράψω τα πάντα για να κάνει την αναβάθμιση γιατί δεν είχε χώρο (?),
και τι χώρο ...είχα κατεβάσει 2-3 κανάλια και είχα δει 2-3 τανιές με χρονοκαθυστέρη!
Το φωνάζω από την 1η στιγμή! Μούφα δέκτης-δυνατότητες...
Εσείς τι λέτε?
(όχι εσείς της cosmote, ο απλός συνδρομητής...να μιλήσει)
Όσοι θέλουν κι άλλα apk και kodi να είναι λιγάκι επιφυλακτικοί....

Εγω δεν ειχα προβλημα με την αναβαθμιση κτλ, παρολο που ειχα εγκαταστησει kodi.... και αλλα apk ΑΛΛΑ σιγουρα εχει περιορισμενο χωρο και δεν ειναι για πολλα... και να αποφευγεις downloads που αποθηκευονται στο boxακι, μονο τ απαραιτητα των εφαρμογων.

Το ιδιο που επαθες το εχω παθει παλιοτερα στο xiaomi mi tv box που ειχα

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το φωνάζω από την 1η στιγμή! Μούφα δέκτης-δυνατότητες...
Μέτριος σίγουρα, αλλά τι περιμένεις??? ειναι μικρό το περιθώριο κέρδους που έχουν από την tv, μην πω οτι δεν κερδίζουν τιποτα κ το έχουν κυρίως για να σου προσφέρουν πακέτο τηλεόρασης κτλ. Εμένα δεν με ενοχλεί τοσο το boxακι τους όσο οτι δεν δίνουν την εφαρμογή για άλλα box εμπορίου. Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω οτι ήθελα, στα απαυτά μου για το καρβουδιστήρι του ΟΤΕ.

Από ότι έχει αναφερθεί γίνεται μέσω της εφαρμογής live channels (για τα επίγεια κανάλια).

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέτριος σίγουρα, αλλά τι περιμένεις??? ειναι μικρό το περιθώριο κέρδους που έχουν από την tv, μην πω οτι δεν κερδίζουν τιποτα κ το έχουν κυρίως για να σου προσφέρουν πακέτο τηλεόρασης κτλ. Εμένα δεν με ενοχλεί τοσο το boxακι τους όσο οτι δεν δίνουν την εφαρμογή για άλλα box εμπορίου. Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω οτι ήθελα, στα απαυτά μου για το καρβουδιστήρι του ΟΤΕ.

Σωστός, άλλη μια φορά!

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχει συνδέσει κάποιος κεραία επάνω τελικά μπορεί να πιάσει και τα επίγεια κανάλια εγώ δεν βρίσκω ακρη

Εγώ εκεί έχω συνδέσει την ασύρματη σύνδεση του τηλ/ρίου από έναν χώρο που είναι ο δέκτης σε άλλο χώρο που δεν είναι!
Τι την θέλεις, την επίγεια σύνδεση αφού τα επίγεια τα έχεις ιντερνετικά! Και ποιός τα βλέπει έτσι θα μου πει? Τα έχουμε όλοι στους επίγειους δέκτες της TV!
Εδώ ζούμε στην εποχή των OLED 4κ και εκείνοι συνεχίζουν να μας βάζουν την σειρά "Κων/νου και Ελένης" και ελληνικές ασπρόμαυρες... σε ποιότητα πολύ κάτω από DVD! Τι περιμένεις...
Μάλιστα ο άλλος αγόρασε το παλιό αρχείο MEGA ..τόσο μπροστά θα πάμε με το περιεχόμενό του... Πσσσ Κερδάμε!!! Θρύλος ρεεεεε

Θρύλος ρεεεεε
Την θρυλάρα να την βλέπεις ομως σε 4Κ την οφείλεις στην Cosmote!!! Το αρχείο του mega έχει φανατικό κοινό, έβγαζε χρήματα μετά από τόσες επαναλήψεις. Αν πάρει ο χοντρός τη forthnet, κ καθαρίσει από χρέη, ελπίζω κ η νόβα να βγάλει υπηρεσία iptv αντίστοιχη της Cosmote

Καλησπέρα σε ολους. Εχω το COSMOTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου και cosmote.tvgo σε λαπτοπ. Ειχα διαβάσει εδω στο φόρουμ οτι στους 3 πρωτους μηνες του 2020 θα κανουν αντικατασταση του cosmote.tvgo με την νεα υπηρεσια Cosmote IP TV - OTT. Εκτος απο το application για την τηλεόραση , θα μπορουμε να βλεπουμε την νεα υπηρεσια σε αλλες συσκευες χωρις να πληρωνουμε οπως με το cosmote.tvgo? Ευχαριστω πολυ!!
Τίποτα δεν θα κάνουν. Είναι 2 διαφορετικές υπηρεσίες με τα δικά τους προγράμματα. Δεν θα καταργηθεί το Go γιατί είναι για τους δορυφορικούς. Ούτε το δορυφορικό θα καταργηθεί.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τίποτα δεν θα κάνουν. Είναι 2 διαφορετικές υπηρεσίες με τα δικά τους προγράμματα. Δεν θα καταργηθεί το Go γιατί είναι για τους δορυφορικούς. Ούτε το δορυφορικό θα καταργηθεί.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δορυφορικό θα παραμείνει γιατί είναι διαφορετικός τρόπος θέασης. Σε αντίθεση με το go το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα ενσωματωθεί στην OTT πλατφόρμα.

ΤΣε αντίθεση με το go το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα ενσωματωθεί στην OTT πλατφόρμα.
Μου φαίνεται οτι κ αυτό πάντως θα πάει πίσω. Γενικά, εκτός αν έχασα κάτι στο ενιδάμεσο, μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας έχουν εξαφανιστεί κ ένα πέπλο μυστηρίου υπάρχει πάνω από όλα. Πχ εμένα με ενδιαφέρει πολύ το cosmote ott app να ενσωματωθεί στο play now unlimited, κάτι που ισχύει ήδη για το cosmote tv go, τους έστειλα κ mail, κανένας δεν απάντησε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Λένε ότι θα ενσωματωθεί. Το πρόβλημα τους είναι πως η νέα εφαρμογή καταναλώνει πολλά δεδομένα.
Στόχος τους είναι να καταργηθεί το go, πρώτα με το πέρασμα των πελατών που είχαν μόνο το go στην νέα πλατφόρμα και στην συνέχεια με κάποιο migration των δορυφορικών ώστε να έχουν πρόσβαση στην νέα εφαρμογή από φορητές συσκευές και τηλεοράσεις.

Λένε ότι θα ενσωματωθεί. Το πρόβλημα τους είναι πως η νέα εφαρμογή καταναλώνει πολλά δεδομένα.
Στόχος τους είναι να καταργηθεί το go, πρώτα με το πέρασμα των πελατών που είχαν μόνο το go στην νέα πλατφόρμα και στην συνέχεια με κάποιο migration των δορυφορικών ώστε να έχουν πρόσβαση στην νέα εφαρμογή από φορητές συσκευές και τηλεοράσεις.

Ναι το θεμα ειναι το migration να γινει δωρεαν οπως ειχαν πει για τους δορυφορικους. Γιατι παιδια απο εδω μεσα παιρνουν τηλεφωνο στα κεντρικα και τους λενε οτι θα χρεωσουν τους δορυφορικους μετα την μεταβαση στο ott ενω ειχαν δωρεαν go κλπ κουφά. Οποτε ας περιμενουμε γιατι...