καλησπέρα ,
ερωτήσεις σε όσους έχουν το boxaki
1) παίζει kodi?
2) nova go?
άλλα apk (stermio κτλ) ?
kodi σιγουρα ναι, και απο playstore.καλησπέρα ,
ερωτήσεις σε όσους έχουν το boxaki
1) παίζει kodi?
2) nova go?
άλλα apk (stermio κτλ) ?
Ναι υποστηρίζειΚαλημέρα, υποστηρίζει HDMI CEC το κουτάκι; Ευχαριστώ.
Μέτριος σίγουρα, αλλά τι περιμένεις??? ειναι μικρό το περιθώριο κέρδους που έχουν από την tv, μην πω οτι δεν κερδίζουν τιποτα κ το έχουν κυρίως για να σου προσφέρουν πακέτο τηλεόρασης κτλ. Εμένα δεν με ενοχλεί τοσο το boxακι τους όσο οτι δεν δίνουν την εφαρμογή για άλλα box εμπορίου. Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω οτι ήθελα, στα απαυτά μου για το καρβουδιστήρι του ΟΤΕ.Το φωνάζω από την 1η στιγμή! Μούφα δέκτης-δυνατότητες...
Μέτριος σίγουρα, αλλά τι περιμένεις??? ειναι μικρό το περιθώριο κέρδους που έχουν από την tv, μην πω οτι δεν κερδίζουν τιποτα κ το έχουν κυρίως για να σου προσφέρουν πακέτο τηλεόρασης κτλ. Εμένα δεν με ενοχλεί τοσο το boxακι τους όσο οτι δεν δίνουν την εφαρμογή για άλλα box εμπορίου. Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω οτι ήθελα, στα απαυτά μου για το καρβουδιστήρι του ΟΤΕ.
Έχει συνδέσει κάποιος κεραία επάνω τελικά μπορεί να πιάσει και τα επίγεια κανάλια εγώ δεν βρίσκω ακρη
Την θρυλάρα να την βλέπεις ομως σε 4Κ την οφείλεις στην Cosmote!!! Το αρχείο του mega έχει φανατικό κοινό, έβγαζε χρήματα μετά από τόσες επαναλήψεις. Αν πάρει ο χοντρός τη forthnet, κ καθαρίσει από χρέη, ελπίζω κ η νόβα να βγάλει υπηρεσία iptv αντίστοιχη της CosmoteΘρύλος ρεεεεε
Τίποτα δεν θα κάνουν. Είναι 2 διαφορετικές υπηρεσίες με τα δικά τους προγράμματα. Δεν θα καταργηθεί το Go γιατί είναι για τους δορυφορικούς. Ούτε το δορυφορικό θα καταργηθεί.Καλησπέρα σε ολους. Εχω το COSMOTE TV Full Pack Μέσω Δορυφόρου και cosmote.tvgo σε λαπτοπ. Ειχα διαβάσει εδω στο φόρουμ οτι στους 3 πρωτους μηνες του 2020 θα κανουν αντικατασταση του cosmote.tvgo με την νεα υπηρεσια Cosmote IP TV - OTT. Εκτος απο το application για την τηλεόραση , θα μπορουμε να βλεπουμε την νεα υπηρεσια σε αλλες συσκευες χωρις να πληρωνουμε οπως με το cosmote.tvgo? Ευχαριστω πολυ!!
Το δορυφορικό θα παραμείνει γιατί είναι διαφορετικός τρόπος θέασης. Σε αντίθεση με το go το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα ενσωματωθεί στην OTT πλατφόρμα.Τίποτα δεν θα κάνουν. Είναι 2 διαφορετικές υπηρεσίες με τα δικά τους προγράμματα. Δεν θα καταργηθεί το Go γιατί είναι για τους δορυφορικούς. Ούτε το δορυφορικό θα καταργηθεί.
Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου φαίνεται οτι κ αυτό πάντως θα πάει πίσω. Γενικά, εκτός αν έχασα κάτι στο ενιδάμεσο, μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας έχουν εξαφανιστεί κ ένα πέπλο μυστηρίου υπάρχει πάνω από όλα. Πχ εμένα με ενδιαφέρει πολύ το cosmote ott app να ενσωματωθεί στο play now unlimited, κάτι που ισχύει ήδη για το cosmote tv go, τους έστειλα κ mail, κανένας δεν απάντησε.ΤΣε αντίθεση με το go το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα ενσωματωθεί στην OTT πλατφόρμα.
Λένε ότι θα ενσωματωθεί. Το πρόβλημα τους είναι πως η νέα εφαρμογή καταναλώνει πολλά δεδομένα.
Στόχος τους είναι να καταργηθεί το go, πρώτα με το πέρασμα των πελατών που είχαν μόνο το go στην νέα πλατφόρμα και στην συνέχεια με κάποιο migration των δορυφορικών ώστε να έχουν πρόσβαση στην νέα εφαρμογή από φορητές συσκευές και τηλεοράσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.