Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδιά οποίος πρόλαβε και χρησιμοποίησε την εφαρμογή στην τηλεόραση του , είχε καλύτερη εικόνα από το box?
Γιατί λογικά δεν θα ήταν HDR η εικόνα. Και λογικά άλλο επεξεργαστή έχει η τηλεόραση και άλλο το box. Από απόκριση πως ήταν?
Πρόλαβε κάνεις να συγκρίνει?

Όπως είχα γράψει ένα κλικ καλύτερη εικόνα αλλά η μεγάλη διαφορά ήταν ότι η εικόνα ήταν πολύ smooth.
Δεν έκανε τα «κομπιασματα» που κάνει με το box για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο.

Από περιέργεια γιατί δεν παρακολούθησα είχε τίποτα αγώνες το σαββατοκύριακο στο 4k κανάλι γιατί κοιτώ στο replay και δεν υπάρχει τίποτα

Ναι το κανάλι 4k στο TV box εκπέμπει κανονικά. Επόμενες μεταδόσεις. Έχω απορία να δω τι εικόνα θα έχει! Αν είναι ανάλογη του Netflix.
4dd2cc4bda8a1ecba1991cf53524d62d.jpg

Εχει μιλησει κανεις με την τεχνικη εξυπηρετηση αν εχουν στα πλανα τους καμια ενημερωση στο κουτι για διορθωση του hdr

Ναι το κανάλι 4k στο TV box εκπέμπει κανονικά. Επόμενες μεταδόσεις. Έχω απορία να δω τι εικόνα θα έχει! Αν είναι ανάλογη του Netflix.
4dd2cc4bda8a1ecba1991cf53524d62d.jpg

Οποτε μονο Ευρωπη και Αγγλια εχει να υποθεσω;

Έβγαλα από την πρίζα το box και τον ξανά έβαλα και το 4k είναι στην θέση του.. τι να πω περίεργα πράγματα.

Έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγωνες στο 4k χθες που πήγα να δω το απόγευμα το κανάλι δεν υπήρχε καν. Δεν έδωσα σημασία φαντάστηκα θα κάνουν κάποια αναβάθμιση.

Εχει μιλησει κανεις με την τεχνικη εξυπηρετηση αν εχουν στα πλανα τους καμια ενημερωση στο κουτι για διορθωση του hdr
Εγώ πάντως που απενεργοποιήθηκε το HDR από την τηλεόραση , η εικόνα ήταν πολύ χάλια! Πολύ θολή , τα χρώματα μουντά. Χίλιες φορές ενεργοποιημένο το HDR και παίξε με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης , χρώματα , αντίθεση , κτλ.

Τελικά η εικόνα στο 4Κ είναι πάρα πολύ καλή! Ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν περισσότερα κανάλια σε 4Κ μετάδοση. Κυρίως τα κινηματογραφικά.

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε την σύγκριση με το δορυφορικό. Στο δορυφορικό έχει ολόκληρο το πρόγραμμα του MEGA σε replay tv ενώ στο ΟΤΤ έχει 4 εκπομπές. Μεγάλο μείον. Αρκετό για έχω για ένα χρόνο ακόμα δορυφορικό.

Το 4κ με 1 αγώνα την ημέρα (και αν) είναι είναι σαν δείγμα καναλιού

και το βασικό είναι να μπεί και cinema4k

Το 4κ με 1 αγώνα την ημέρα (και αν) είναι είναι σαν δείγμα καναλιού

και το βασικό είναι να μπεί και cinema4k
Σίγουρα, ειναι πολύ σημαντικό. Επίσης νομίζω πρέπει να επιτραπούν νόμιμα κ εφαρμογές τύπου netflix.

Καλημέρα. Νέος όποτε μπήκα να ρωτήσω.

1. Είναι σίγουρο ότι εφαρμογή θα ξαναβγεί;

2. Το κόστος ποιο είναι; Μου είπαν για το cinema στα 14,90. Ισχύει ή να καλέσω το τμήμα προσφορών της COSMOTE?

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε την σύγκριση με το δορυφορικό. Στο δορυφορικό έχει ολόκληρο το πρόγραμμα του MEGA σε replay tv ενώ στο ΟΤΤ έχει 4 εκπομπές. Μεγάλο μείον. Αρκετό για έχω για ένα χρόνο ακόμα δορυφορικό.

Ίσως να υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ cosmote και mega και για αυτό δεν είναι όλο το πρόγραμμα στo replay

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ποιες εκπομπές δεν έχει στο replay tv του OTT; Αντίθετα βλέπω κάποιες που ενώ υπάρχουν στο OTT, απουσιάζουν απο το δορυφορικό.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το replay tv στο δορυφορικό/IPTV για να δείξει και τις 7 ημέρες πρέπει να πλοηγηθούμε μέσω του EPG.