Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα παιδιά.
Γνωρίζει κανείς αν η τελική εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμη και σε προηγούμενα μοντέλα Samsung TVs? Πχ 2016
Ρώτησα στο chat της cosmote πριν καμία βδομάδα και μου είπαν πως δεν έχουν ενημέρωση..

Στην εφαρμογή σε μια Samsung που έχω το 4k κάποιες φορές μου έκανε πάγωμα τα στην εικόνα δεν νομίζω να είναι θέμα ταχύτητας γιατί στο box δεν υπάρχουν αυτά τα πάγωμα τα υπόψη ότι αν αυτό παίζει ρόλο το box είναι συνδεμένο με WiFi στα 5ghz και η Samsung επίσης με wifi στα 2ghz μόνο αυτό υποστηρίζει την προηγούμενη φορά που είχε ξανά βγει η εφαρμογή πάλι beta δεν είχα πάγωμα τα στην εικόνα στο 4k

Εμένα με 100αρα ταχύτητα και ethernet , το box με έχει κανει 2-3 κολληματακια στο 4Κ σήμερα. Στον προηγούμενο αγώνα σε 4Κ δεν είχα κανένα κόλλημα. Άρα μπορεί να μην φταιει η τηλεόραση.
Ας μας πει και άλλος που βλέπει 4Κ σήμερα. Ωραιοι αγώνες σήμερα!

Εμενα η εικόνα με 100αρα γραμμή.. σήμερα ειναι αψογη..
45808b489dfe6c99f6633329a01a4b90.jpg

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω φουλ πακέτο ott...προερχομενος από φουλ δορυφορικο...εμενα προσωπικά η εικόνα μ άρεσε περισσότερο στο δορυφορικό.. όσον αφορά το 4κ κανάλι.. Νταξ είναι μπροστά..

Ποσο μπροστά είναι το 4k κανάλι? Γιατί από τι φώτο που παρέθεσες τι γραμμή του πλαγιου άουτ μπροστά από τις πινακίδες την βλέπω λίγο παραμορφωμένη

..δεν μπορεί να αποτυπωθεί στη κάμερα του κινητου..ειλικρινα σημερα μου φάνηκε Καλή η ποιότητα..

Η ευκρίνεια δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Αλλα το τρεμόπαιγμα αποτυπώνεται μια χαρά. Και από ότι βλέπω δεν έχει διαφορα από το τρεμόπαιγμα που είχε το δορυφορικό

Ερώτηση γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το replay tv στα HD κανάλια είναι HD ή SD?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει αλλα δεν φιανεται και να το ξερει καποιος
φουλ πακετο δορυφορικο την εφαρμογη την κατεβαζει σε τηλεοραση γιατι
δεν μπορει να μπει?δεν υποτιθεται οτι η εφαρμογη θα δινοταν δωρεαν σαν το go και θα μπορουσες να βλεπεις απο μια θεση
αλλα αυτο δεν γινεται γιατι?
αν θελουν και αλλη συνδρομη για να βλεπει και με τηλεοραση η με κινητο με την ορεξη θα μεινουν

Παιδιά όσοι έχετε δορυφορικό ζητήστε αν θέλετε το τρίμηνο που δίνουν δωρεάν. Θεωρητικά κάποια στιγμή θα ενοποιηθει η υπηρεσία με το go για εμάς τους δορυφορικους.

<<Παιδιά όσοι έχετε δορυφορικό ζητήστε αν θέλετε το τρίμηνο που δίνουν δωρεάν>>
υποτιθεται οτι θα ηταν δωρεαν απο την αρχη
τωρα το αλλο για ενοποιηση δεν το καταλαβαινω δηλάδη ποσο δυσκολο ειναι απο την στιγμη που βαζεις cosmote id να δουν οτι υπαρχει ενεργη συνδεση με φουλ πακετο
και να ενεροποιειται αυτοματα και το app με τουσ γνωστους περιορισμους ή να σου ζητα να αποσυνδεθεις απο αλλη συσκευη για να εχεις συνδεση στην τηελοραση σου
πυρηνικη φυσικη ειναι?

Παιδιά όσοι έχετε δορυφορικό ζητήστε αν θέλετε το τρίμηνο που δίνουν δωρεάν. Θεωρητικά κάποια στιγμή θα ενοποιηθει η υπηρεσία με το go για εμάς τους δορυφορικους.

Εγω παντως που ζητησα, εφαγα ακυρο και μου ειπαν να αγορασω πακετο.
Φαινεται εξαρταται απο τον υπαλληλο που θα πεσεις.

Το έβαλα δοκιμαστικά σε Samsung Q70R με 50άρα σύνδεση. Φορτώνουν γρήγορα οι ροές, η εφαρμογή είναι γρήγορη αλλά εντόπισα 2 σπαστικά θεματάκια.

1. Που δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι με το κουμπί +- του τηλεκοντρόλ αλλά με το "αριστερά-δεξιά"
2. Αν αλλάξεις κανάλι με το "αριστερά-δεξιά" δεν αλλάζει ποτέ και απλά εμφανίζει οτι φορτώνει. Πρέπει να πατήσεις "πίσω", να διαλέξεις κανάλι, να πατήσεις προβολή για να το δεις. Αντί για 1 κλικ θες 3 σε κάθε αλλαγή.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το έβαλα δοκιμαστικά σε Samsung Q70R με 50άρα σύνδεση. Φορτώνουν γρήγορα οι ροές, η εφαρμογή είναι γρήγορη αλλά εντόπισα 2 σπαστικά θεματάκια.

1. Που δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι με το κουμπί +- του τηλεκοντρόλ αλλά με το "αριστερά-δεξιά"
2. Αν αλλάξεις κανάλι με το "αριστερά-δεξιά" δεν αλλάζει ποτέ και απλά εμφανίζει οτι φορτώνει. Πρέπει να πατήσεις "πίσω", να διαλέξεις κανάλι, να πατήσεις προβολή για να το δεις. Αντί για 1 κλικ θες 3 σε κάθε αλλαγή.
Όταν αλλάζεις κανάλι πατας το ΟΚ και μπαίνει το κανάλι

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Όταν αλλάζεις κανάλι πατας το ΟΚ και μπαίνει το κανάλι

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Σε εμένα δε δουλεύει. Απλά δείχνει ότι φορτώνει και μένει εκεί. Πρέπει να βγω και μετά να ξαναμπώ στο κανάλι για να παιξει.

Κάλεσα και εγώ για το δωρεάν αλλά είδα ότι δεν είχαν και πολύ όρεξη να το δώσουν ,μου λένε ότι είναι μόνο για tablet και pc και να διαλέγω ποιο πακέτο θέλω ,το full δεν το ανέφεραν καν με έβαλε και στην αναμονή βαρέθηκα και έκλεισα .