Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα σε όλους
Σήμερα μου ήρθε και μένα το box και παρατήρησα ότι δεν στέλνει στο soundbar μου πολυκάναλο(Dolby Audio) ήχο αλλά μόνο PCM. Στην εφαρμογή της TV λειτουργεί κανονικά. Είναι κάποιο γνωστό σφάλμα που θα διορθωθεί σε επόμενο update?
Επίσης, η τηλεόραση είναι Samsung και ρύθμισα να λειτουργεί το box με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης αλλά όταν κλέινω την τηλεόραση, ναι μεν κλείνει και το box, αλλά μετά απο κάποια δευτερόλεπτα ανοίγει μόνη της η τηλεόραση. Σε περίπτωση που κλείσω πρώτα το box απ το δικο του τηλεκοντρολ και μετά την τηλεόραση απ το δικό της δεν το κάνει. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο?
Σχετικά με τον ήχο , δες στις ρυθμίσεις την ώρα που παίζει κάποιο κανάλι , σε εμένα είναι στο στερεό , και πρέπει να το αλλάξω σε Dolby.
Πώς ρύθμισες να λειτουργεί το κοντρόλ της τηλεόρασης στο box?

Τελικά κατάφερα να ρυθμίσω το χειριστήριο της τηλεόρασης. Πολύ πρακτικό , να μην έχω 2 κοντρόλ.

Βλέπω τώρα στο site τους ότι τηλεοράσεις Samsung από το 17 και μετά υποστηρίζονται με os tizen 3.0 και μεγαλύτερο.
Άρα μάλλον δε θα υποστηρίξουν προηγούμενα μοντέλα.. δυστυχώς έχω του 16.
Άραγε για όποιον δε θέλει να πάρει το box αλλά θέλει το κανάλι 4K και η τηλεόραση του δεν υποστηρίζεται θα υπάρχει λύση;
Πχ roku κανάλι (πολλά θέλω μάλλον) ή έστω από Windows υποστηρίζεται θέαση 4K?

Σχετικά με τον ήχο , δες στις ρυθμίσεις την ώρα που παίζει κάποιο κανάλι , σε εμένα είναι στο στερεό , και πρέπει να το αλλάξω σε Dolby.
Πώς ρύθμισες να λειτουργεί το κοντρόλ της τηλεόρασης στο box?

Δεν μπορώ να το αλλάξω ούτε με αυτό τον τρόπο. Είναι γκριζαρισμενες οι επιλογές dolby digital και Dolby digital plus. Μόνο το PCM είναι ενεργό. Το περίεργο είναι ότι μέσω της εφαρμογής της τηλεόρασης παίζει κανονικά.

δεν ξερω για το box το ιδιο προβλημα?εχει και το δορυφορικο μηπως ειναι θεμα καναλλιου που βλεπεις ?πχ στο δορυφορικο σχεδον ολα ειναι pcm ο ηχος εκτος των cinema(οχι το 3 ) και δεν θυμαμαι αν και καποια απο τα αθλητικα

Στα Cinema1 και 2 μέσω του box παίζει PCM, μέσω της εφαρμογής για την τηλεόραση βγάζει κανονικά Dolby audio. Με το δορυφορικό που είχα μέχρι προχθές δεν υπήρχε πρόβλημα. Δεν άλλαξα καμια ρύθμιση ούτε στην τηλεόραση ούτε στην ηχομπαρα, και χρησιμοποιώ τα ίδια καλώδια hdmi. Επίσης στις ρυθμίσεις ήχου του box, είτε βάζοντας auto, είτε πάντα στον πολυκαναλο ήχο πάλι δεν αλλάζει κάτι. Περίεργα πράματα

Τι επιλογή οθόνης έχετε στο box? Auto ή 1080p/60?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τι επιλογή οθόνης έχετε στο box? Auto ή 1080p/60?

Εγω εχω auto αλλά αν δω ότι κάτι πάει λάθος το βάζω 1080/60 στην μικρή η σε 4K στην μεγάλη

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγω εχω auto αλλά αν δω ότι κάτι πάει λάθος το βάζω 1080/60 στην μικρή η σε 4K στην μεγάλη

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Επιλογή 4κ δεν θυμάμαι να έχει...

Κάτοχος της smart tv sony kd55 xf9005 και συνδρομητής φουλ πακ κσομοτε τβ με δορυφόρο ...
Κατεβάζω απλά την εφαρμογή από το στορ και μου βγάζει μια αντίστοιχη εφαρμογή η τω όπως του νετφλιξ;
Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω την ερώτηση αλλά από χθες σε 3 καταστήματα του ΟΤΕ μου έχουν πει και κάτι διαφορετικό

Εχω την MU6122 που ειναι μεσα στις TV που υποστηριζονται. Αυτο ειναι το μονο που δε δοκιμασα. Δοκιμασα να κανω restart την TV με τον τροπο που κανει restart και το SmartHub (δλδ πατημενο το power κουμπι για συνεχομενα δευτερολεπτα) μεχρι να σβησει αρχικα η TV Και μετα απο 1-2 δευτερα να αναψει με το λογοτυπο Samsung TV αλλα και παλι τπτ.
Το μονο που συμβαινει οταν το κανω αυτο ή οταν εχω καποιες ωρες να ανοιξω το cosmote tv app ειναι να μου βγαζει ενα Popup που λεει οτι πρεπει να ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ η TV για να συνεχισει κι εχει και ενα κουμπι accept το οποιο φυσικα παταω μιας και ειναι μονιμα συνδεδεμενη η TV αλλα το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο.
Πως καταφεραν τα αστερια να κανουν την εφαρμογη να δηλωθει pre-installed στο λογισμικο της Samsung ωστε να μην μπορουμε να την αφαιρεσουμε, δεν μπορω να καταλαβω. Αυτο ηθελε προσπαθεια.

Λοιπον μετα απο το χθεσινο που αφησα την τηλεοραση χωρις ρευμα κανα 10λεπτο+ το αποτελεσμα ηταν ακριβως οτι και πριν. Απλα μενει στο λογοτυπο και δεν κανει απολυτως τπτ αλλο. Και συνεχιζω να μην μπορω να την αφαιρεσω τη βλακεια.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάτοχος της smart tv sony kd55 xf9005 και συνδρομητής φουλ πακ κσομοτε τβ με δορυφόρο ...
Κατεβάζω απλά την εφαρμογή από το στορ και μου βγάζει μια αντίστοιχη εφαρμογή η τω όπως του νετφλιξ;
Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω την ερώτηση αλλά από χθες σε 3 καταστήματα του ΟΤΕ μου έχουν πει και κάτι διαφορετικό

Σου βγάζει την εφαρμογή του OTT στο store της τηλεόρασης ? Γιατί απ'ότι ξέρω δεν έχει διατεθεί ακόμα , εννοεις οτι σου βγαζει κάποια παρεμφερείς ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σου βγάζει την εφαρμογή του OTT στο store της τηλεόρασης ? Γιατί απ'ότι ξέρω δεν έχει διατεθεί ακόμα , εννοεις οτι σου βγαζει κάποια παρεμφερείς ?

Δεν το έχω ψάξει ακόμα φίλε. Το απόγευμα θα είμαι στο σπίτι.
όπως είδα αλλού εδώ ακόμα δεν υπάρχει για sony. Στο πλει στορ το ψάχνω έτσι;

ναι αλλα δεν το βγαζει με αναζήτηση . Ψαξτο ομως μπας και εχει αλλαξει κατι.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

ναι αλλα δεν το βγαζει με αναζήτηση . Ψαξτο ομως μπας και εχει αλλαξει κατι.

Το αργότερο μέχρι τις 7 θα απαντήσω . Σε περίπτωση που υπάρχει η εφαρμογή τι κάνουμε (πέρα από το κατέβασμα);
Έχει κάποια επιπλέον χρέωση ; Με τι κωδικούς σετάρω ; (έχω φουλ πακ με δορυφορική )

θα καλεσεις το 13888 και θα ζητησεις να σου ενεργοποιησουν τα αντιστοιχα Minipack που δινονται δωρεαν για 3 μηνες Προκειμενου να δοκιμασεις την υπηρεσια .

Η εφαρμογή στις τηλεοράσεις για τα OTT mini packs υπάρχει μόνο στις Samsung, μοντέλα από το
2017 και μετά, με TV OS TIZEN 3.0 και μεγαλύτερο.

Έχει γραφεί εδώ μέσα πολλές φορές !

Sony, LG και υπόλοιπες στο ...μέλλον !!

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σε beelink gt1 που το δοκίμασα δεν παίζει λόγω root. Επίσης σε laptop δεν γίνεται σύνδεση με hdmi στην τηλεόραση.