nickhellas4
Established Member
- 18 February 2020
- 197
66.90 εννοείς. 47.90 χρεώνει το 100
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βλέπω μπάλα. Σκέφτομαι το cinema pack που έχει όλα τα κανάλια και βγαίνει 56,90.
66.90 εννοείς. 47.90 χρεώνει το 100
Δεν βλέπω μπάλα. Σκέφτομαι το cinema pack που έχει όλα τα κανάλια και βγαίνει 56,90.
Πως βγαίνει 56.90 αφού το 100αρι πάει 47.90 και το cinema pack που λες παει 19?
Πολύ καλό. Είναι συνδυαστική προσφορά γιατί αθροιστικά δεν έβγαινε
Πολύ καλό. Είναι συνδυαστική προσφορά γιατί αθροιστικά δεν έβγαινε
Σε εμένα που θέλω το full μου βγαίνει μια η άλλη να πάω από 50 στα 100. Τώρα πληρώνω 54 για 50αρα και full δορυφορικό (34+20)Είναι αρκετά καλή η τιμή και περιλαμβάνει και τα ντοκυμαντέρ αν κατάλαβα σωστά. Αυτή τη στιγμή είμαι με 50αρη Ίντερνετ αλλά θέλω παραπάνω επειδή δεν με καλύπτει.
Είναι αρκετά καλή η τιμή και περιλαμβάνει και τα ντοκυμαντέρ αν κατάλαβα σωστά. Αυτή τη στιγμή είμαι με 50αρη Ίντερνετ αλλά θέλω παραπάνω επειδή δεν με καλύπτει.
Αυτο το προβλημα με την beta που δε βγαινει και δεν μπορει να κανει συνδεση (παρα μονο δειχνει το λογοτυπο της cosmote) το εχω κι εγω εδω και μια βδομαδα. Περιμενω ουσιαστικα να βγει το τελικο app μπας και κανουμε δουλεια.
Μήπως να βγάζατε την τηλεόραση από το ρεύμα για λίγα λεπτά ;
Όπως κάνουμε καμία φορά με την εφαρμογή του NetFlix.
Έχω δύο Samsung μια 58άρα και μια 43άρα και η εφαρμογή από την αρχή που βγήκε δουλεύει καλά.
Και μια πληροφορία, η εφαρμογή υπάρχει μόνο στις Samsung τηλεοράσεις με TV OS TIZEN 3.0 και πάνω.
Κι εγώ έχω την MU6122 την 58άρα στο σαλόνι !
Πριν 10 λεπτά έβλεπα κανονικά με την εφαρμογή.
Βγάλτην από την πρίζα κάνα 10άλεπτο και ξαναδοκίμασε.
Έχει νέα αναβάθμιση για της τηλεοράσεις Samsung έμενα μου βγάζει έκδοση 024 αν θυμάμαι καλά ήταν 023 αλλα παλι beta βγάζει ότι είναι και έχει εξαφανιστεί από το μενού το live tv
Για το πρώτο δεν ξερω δεν είχα ποτέ δορυφορικό. Η ποιότητα εικόνας σε εμένα τουλάχιστον είναι καλή και το cosmote sport 4k παίζει συγκεκριμένους αγώνες του chl, europa, Premier league κλπ. Στην ip οι μόνοι περιορισμοί είναι ότι παίζει μόνο σε χώρες εντός ευρωπαϊκής ένωσης.Παιδια συγκριτικο με το δορυφορικο cosmote εχουμε; Η ποιοτητα της εικονας πως ειναι ακομη και στα απλα καναλια; Ιδια; Καλυτερη; Στο cosmote sport 4k καναλι παιζει champions league και λοιπα πρωταθληματα σε 4k; Περιορισμους με IP εχουμε;
Έχει νέα αναβάθμιση για της τηλεοράσεις Samsung έμενα μου βγάζει έκδοση 024 αν θυμάμαι καλά ήταν 023 αλλα παλι beta βγάζει ότι είναι και έχει εξαφανιστεί από το μενού το live tv
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.