Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν μπορώ να σβήσω την εφαρμογή. Λέει ότι πλέον είναι εφαρμογή συστήματος. Μου την βγάζει ως beta. Επιπρόσθετα πατάω να ανοίξει και μένει κολλημένη η εφαρμογή. Πατάω παρατεταμένα το back βγαίνει από την εφαρμογή και αν μπω πάλι κολλάει και δεν φορτώνει τίποτα. Τέλος έκανα πέντε φορές επανεγκατάσταση δυστυχώς η διαγραφή όπως προείπα είναι γκρι και συμπεριφέρεται πάλι το ίδιο κολλώντας. Να κάνω φορματ στην τηλεόραση;

Q80R έχω.

Σε ευχαριστω.
Εγω ενω ειμαι στο εξωτερικο, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το συνδεσα στο wifi του κινητου μου (που εχει Cosmote SIM κι αρα ελληνικη IP) και αυτοματως το store εμφανισε την εφαρμογη.
Ειχα δοκιμασει να κανω κι απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δεν δουλεψε.

Σε ευχαριστω.
Εγω ενω ειμαι στο εξωτερικο, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το συνδεσα στο wifi του κινητου μου (που εχει Cosmote SIM κι αρα ελληνικη IP) και αυτοματως το store εμφανισε την εφαρμογη.
Ειχα δοκιμασει να κανω κι απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δεν δουλεψε.

Στην εμφανίζει ως beta εφαρμογή ή ως ολοκληρωμένη;

Σε ευχαριστω.

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, έκανα ότι είπες και εμφανίστηκε και σε μένα το app.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Παιδιά, εγώ έχω cosmote μέσω ίντερνετ μπορώ να το αλλάξω;
Επίσης υπάρχει στο σάιτ της cosmote πακέτα με τα κανάλια που περιλαμβάνει και τιμές ή εδώ στο forum μπορεί κάποιος να δώσει λινκ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, έκανα ότι είπες και εμφανίστηκε και σε μένα το app.

Να 'σαι καλα!
Οποτε σε σενα που εχεις και το box, δουλευει κανονικα και η εφαρμογη, σωστα;

Ναι δουλεύει κανονικότητα η εφαρμογή. Σε πολύ σύντομο έλεγχο που έκανα, η εικόνα στον alpha μέσω app ήταν χειρότερη αισθητά σε σχέση με το box.

Είχε εμφανές πιξελιασμα και κίνηση όχι ομαλή σε σχέση πάντα με το box. Η γυναίκα μου δεν κατάλαβε διάφορες αλλά στο μάτι μου έκανε αμέσως η διαφορά.

Ναι δουλεύει κανονικότητα η εφαρμογή. Σε πολύ σύντομο έλεγχο που έκανα, η εικόνα στον alpha μέσω app ήταν χειρότερη αισθητά σε σχέση με το box.

Είχε εμφανές πιξελιασμα και κίνηση όχι ομαλή σε σχέση πάντα με το box. Η γυναίκα μου δεν κατάλαβε διάφορες αλλά στο μάτι μου έκανε αμέσως η διαφορά.

Μαλιστα.
Τουλαχιστον ειναι μια επισημη εναλλακτικη για οσους ζουν εξωτερικο.

Μαλιστα.
Τουλαχιστον ειναι μια επισημη εναλλακτικη για οσους ζουν εξωτερικο.
Προσωρινή δυστυχώς. Μετά τους τέσσερις πρώτους μήνες κλειδώνει. Η επίσημη ενημέρωση είναι να καταθέσεις επίσημα στοιχεία διαμονής και εργασίας για να τη διατηρήσεις ενεργή. Αλλά όχι για πάντα.

Προσωρινή δυστυχώς. Μετά τους τέσσερις πρώτους μήνες κλειδώνει. Η επίσημη ενημέρωση είναι να καταθέσεις επίσημα στοιχεία διαμονής και εργασίας για να τη διατηρήσεις ενεργή. Αλλά όχι για πάντα.

Άρα άμα βάλω διεύθυνση και τόπος εργασίας εξωτερικού θα είναι ενεργή ; για πάντα; με ενδιαφέρει γιαυτο ρωτάω

Το cinema pack το ολόκληρο όχι το mini υπάρχει περίπτωση να μου το δώσουν δοκιμαστικά για 1 μέρα έστω; Θέλω να είμαι σίγουρος.

Σκέφτομαι στα 57ευρω την τιμή με το 100αρη Ίντερνετ

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω διάφορες εφαρμογές στο boxaki όπως Euroleageu TV, Eurosport Player κ. λ. ;

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω διάφορες εφαρμογές στο boxaki όπως Euroleageu TV, Eurosport Player κ. λ. ;

Υπαρχει εφαρμογη Euroleague TV;

Άρα άμα βάλω διεύθυνση και τόπος εργασίας εξωτερικού θα είναι ενεργή ; για πάντα; με ενδιαφέρει γιαυτο ρωτάω
Μόνο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Καλύτερα να συνεννοηθείς κατευθείαν μαζί τους. Σίγουρα δεν γίνεται επ' αόριστον.

Καλησπέρα,

Επειδή είμαι συνδρομητής δορυφορικού cosmote sport pack μπορώ να δοκιμάσω το cosmote ott δωρεάν για 3 μήνες;

Ποια είναι η διαδικασία;

Καλησπέρα,

Επειδή είμαι συνδρομητής δορυφορικού cosmote sport pack μπορώ να δοκιμάσω το cosmote ott δωρεάν για 3 μήνες;

Ποια είναι η διαδικασία;

Εμενα μου είπαν μόνο το mini pack.

Δεν μπορώ να σβήσω την εφαρμογή. Λέει ότι πλέον είναι εφαρμογή συστήματος. Μου την βγάζει ως beta. Επιπρόσθετα πατάω να ανοίξει και μένει κολλημένη η εφαρμογή. Πατάω παρατεταμένα το back βγαίνει από την εφαρμογή και αν μπω πάλι κολλάει και δεν φορτώνει τίποτα. Τέλος έκανα πέντε φορές επανεγκατάσταση δυστυχώς η διαγραφή όπως προείπα είναι γκρι και συμπεριφέρεται πάλι το ίδιο κολλώντας. Να κάνω φορματ στην τηλεόραση;

Q80R έχω.
και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα έχω έχει κολλήσει δεν φορτώνει όση ωρα και να το αφησεις ανοιχτό και δεν γινεται διαγραφη μαλλον ειναι καποιο bug ας ελπίσουμε σε καποιο update

και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα έχω έχει κολλήσει δεν φορτώνει όση ωρα και να το αφησεις ανοιχτό και δεν γινεται διαγραφη μαλλον ειναι καποιο bug ας ελπίσουμε σε καποιο update

οταν μου το εκανε αυτο ηταν οταν προσπαθουσα να μπω πρωτη φορα.. οταν μπηκα απο υπολογιστη στο cosmotetvott.gr Και εκανα δημιουργια Profile κλπ επειτα οταν ανοιξα εφαρμογή στην smart tv Μπηκε κανονικα..

δοκιμαστε αυτο που σας λεω και γραψτε εδώ αν διορθώθηκε και σε εσας..

Γεια σας.

Δυο ερωτήσεις σε όσους έχουν το TV BOX με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα συμβολαίου CINEMA PACK:

1. Οι ξεχωριστοί υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά στην οθόνη της τηλεόρασης; Ρωτάω επειδή έχω στο κινητό το Cinema Mini Pack κι ενώ στη συσκευή βλέπω τους ξεχωριστούς υπότιτλους χωρίς πρόβλημα, όταν την συνδέω στην τηλεόραση με HDMI οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται.

2. Τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια είναι διαθέσιμα μέσω streaming σε HD (όπως στο κινητό), η απλώς η εφαρμογή ενσωματώνει τα κανάλια της τηλεόρασης μέσω Digea; Επίσης, είναι διαθέσιμο το Replay TV γι' αυτά τα κανάλια μέχρι μια εβδομάδα πριν, όπως και στο κινητό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους γνωρίζουν κι έχουν την καλοσύνη ν' απαντήσουν.

Λοιπόν μετά από μια μεγαλύτερη χρήση της νέας υπηρεσίας (sportpack), εχθές το βράδυ, έχω να αναφέρω τα ακόλουθα:

Αρνητικά
1. Η εικόνα στου αγώνες του ΝΒΑ συνεχίζει να εμφανίζει τα γνωστά προβλήματα, με τα στιγμιαία φλας (λάμψη) να κάνουν συχνά την εμφάνισή τους.
2. Στο χθεσινό clasico, ενώ η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλή στις εξέδρες διέκρινες ένα ελαφρύ παίξιμο του φωτός, λές και υπήρχε πρόβλημα με τους προβολείς.
Πρέπει να σημειώσω βέβαια ότι δοκιμάζω συνεχώς τις ρυθμίσεις και θα μιλήσω και με το τεχνικό τμήμα να δω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Όσοι έχετε την υπηρεσία τι επιλογή έχετε κάνει στην ρύθμιση της οθόνης από το box, Auto (1080p/50) ή 1800p/60?
3. Τους 2 μήνες του καλοκαιριού που δεν θα υπάρχει δράση και θα πληρώνω την συνδρομή, δεν ξέρω αν συνολικά αξίζει το ετήσιο συμβόλαιο. Θα κρίνω συνολικά στο τέλος του 12 μήνου.
4. Εχθές αργά το βράδυ δεν μου άνοιγε πρόγραμμα που επέλεγα και έβγαζε το μήνυμα ότι έχει ξεπεράσει τη χρήση σε διαθέσιμες συσκευές και να προβώ σε κλείσιμο αυτών, ενώ φυσικά δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα, καθώς ακόμα δεν την έχω εγκαταστήσει πουθενά αλλού.

Θετικά
1. Πολυ καλό και εύχρηστο μενού, με άψογη ανταπόκριση του τηλεκοντρόλ.
2. Απίστευτο κανάλι το Cosmote History και νιώθω πραγματικά τυχερός που υπάρχει και στο αθλητικό πακέτο. Πρόκειται πραγματικά για ένα διαμάντι, οι εκπομπές του οποίου θα έπρεπε να κοσμούν κάθε κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης. Πόσα πράγματα θυμήθηκα ξανά και πόσα πράγματα μαθαίνω για πρώτη φορά. Το βασικό κανάλι που πρέπει να βλέπουν τα παιδιά μου και την νοοτροπία αυτή θα προσπαθήσω να τους περάσω. Μόνο και μόνο για την ύπαρξή του δεν μετανιώνω αρχικά για την επιλογή που έκανα, παρόλα τα ανωτέρω προβλήματα, που ψάχνω τρόπο για να τα λύσω.
3. Replay...μια πραγματικά χρήσιμη υπηρεσία, που χρόνια απορώ γιατί δεν την έχει η Nova. Λειτουργεί άξογα, είναι εβδομαδιαία και με έχει εντυπωσιάσει. Με την υποσημείωση βεβαία ότι δεν ταυτίζονται οι ώρες με τα προγράμματα και αναγκάζεσαι να πάς και στο επόμενο για να δείς κάτι ολοκληρωμένα, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ αλλά της ελεύθερης τηλεόραση και του μη σωστού προγραμματισμού που την διακρίνει.
4. Τα επιπλέον κανάλια που έχω στην διαθεσίμου (ντοκιμαντέρ, παιδικά κλπ), αν και βέβαια εδώ δεν έχω ιδιαίτερα ενθουσιαστεί γιατί τα περισσότερα από αυτά το έχω ήδη στην Nova.

Ελπίζω να μην κούρασα και να λύσω άμεσα το προβλήματα που υπάρχουν, γιατί φαίνεται ότι πρόκειται μια υπηρεσία με προοπτικές που θα ήθελα να την διατηρήσω.

Καλή Καθαρά Δευτέρα, σε όλους...!!!