Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χαιρεται: κατάργηση μηνιαίας συνδρομής OTT πως γίνεται ?Έχω cinema pack

Πριν κάποιο καιρό κάτι είχε ειπωθεί πως δεν υπάρχει συμβατότητα με το home speed booster αλλά πραγματικά αυτό είναι αδιανόητο! Για όλους εμάς που δυστυχώς ακόμα στην περιοχή μας δεν έχει γίνει αναβάθμιση καμπινών (κι απ ότι φαίνεται μάλλον δύσκολα να γίνει σύντομα) το speedbooster είναι ίσως η μόνη λύση.

Αδιανόητο αλλά ελληνικό. Τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της υπηρεσίας, πάω σε κατάστημα, ο υπάλληλος παίρνει τηλέφωνο την υποστήριξη καταστημάτων και του λένε κατά λέξη. "Βεβαίως και υποστηρίζεται, πώς αλλιώς θα βάλει την υπηρεσία κάποιος που δεν έχει vdsl". Όλο χαρά το παίρνω και ω του θαύματος, δεν χρησιμοποιεί το box data από το speedbooster. Πιάνω με το ζόρι 5,5Mbps στο σπίτι χωρίς booster, και τράβαγε γύρω στα 3 με άθλια εικονα εννοείται. Κατεβάζω plex app, συνδέομαι με το seedbox, (από το box της cosmote όλα αυτά) και βάζω ένα blu ray remux 20Mbps, παιζει το speedbooster κανονικά. Λέω δεν είναι δυνατόν, μάλλον κατά λάθος μπλοκάρουν τις πόρτες του ott στο bonding. Πάω στο κατάστημα, ξαναπαίρνουν τηλέφωνο την υποστήριξη και ω του θαύματος και πάλι (εκεί στον ΟΤΕ είναι θαυματουργοί, δεν εξηγείται αλλιώς), μαθαίνουμε ότι το speedbooster ΔΕΝ υποστηρίζεται. Επιστρέφω εξοπλισμό και ακυρώνω.

Κάτσε, έχει και άλλο. Μετά από κανά δυο βδομάδες, παίρνω τηλέφωνο να τους πω ότι ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε plex και online streams με 15-20Mbps bitrate όλη μέρα μέσω speedbooster και στο ott να μας λέτε δεν γίνεται. Κάποιος κάπου τα θαλάσσωσε. Ή δε θέλετε πελάτες ή νομίζετε ότι όλη η Ελλάδα μπορεί να βάλει vdsl. ΟΧΙ, μου απαντάνε, ήρθε ΕΝΤΟΛΗ ότι το speedbooster πλέον υποστηρίζεται!!!! Δεν το πολυπιστεύω μέσα μου, αλλά αφού το λένε, θα ισχύει. Ξανακάνω αίτηση, τηλεφωνικά αυτή τη φορά, και με παίρνουν και τηλέφωνο για ραντεβού με τον κούριερ. ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ μετά από μια μέρα (και δύο ημέρες πριν έρθει το κούριερ) και μου λένε, ξέρετε το speedbooster υποστηρίζεται αλλά ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ DATA. Θα ακυρώσουμε το αίτημά σας και όταν έρθει ο κούριερ αρνηθείτε την παράδοση.

Ε, από τότε, παραδόθηκα εγώ. Δεν έχω άλλο κουράγιο πλέον ούτε να πάρω να τους παρακαλάω να γίνει συμβατή η υπηρεσία με speedbooster. Απλά κάνω streaming ταινίες και σειρές από τον plex server χωρίς κανένα πρόβλημα στα 15-20Mbps σταθερά. Και ξεκίνησα και twitch streaming στα 5Mbps upload (720p60fps) για να με βλέπει ο φίλος μου να παίζω rocket league. Αλλά το Speedbooster στο ΟΤΤ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ :)

Παιδιά μπορώ να αλλάξω το δορυφορικό με ott με ίδια τιμή?
Ανανεώνεται το συμβόλαιο μου
Η μπορώ να έχω δωρεάν το ott μαζί με το δορυφορικό

Παιδιά μπορώ να αλλάξω το δορυφορικό με ott με ίδια τιμή?
Ανανεώνεται το συμβόλαιο μου
Η μπορώ να έχω δωρεάν το ott μαζί με το δορυφορικό

Αν ληγει το συμβολαιο σου στο δορυφορικο τοτε μπορεις να μην το ανανεωσεις και να πας στο ott. Εγω αυτο θα εκανα αν εληγε τωρα αλλα δυστυχως εχω καιρο ακομα.
Μαζι το ott με το δορυφορικο για 3 μηνες που ειναι προσφορα για υπαρχοντες πελατες δορυφορικου. Μετα πληρωνεις κανονικα.
Καποια στιγμη (δεν ξερουμε ποτε) θα αντικατασταθει το OteGo με το OTT app αλλα ουτε κι αυτο ξερουμε ποτε.

Επίσημα από σήμερα το απόγευμα download προστέθηκε στο cosmote ott tv app συσκευές

Καλό αυτό όντως!

95d676e60f5e46fb91340b1caf57915c.jpg
409da0c7bbe7d8dddfb5cf94421122f0.jpg

Λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα το πρωί και έκανα την συνδρομη για το ετήσιο sport pack και σε 2 ώρες έχει ενεργοποιηθεί. Τελικά το πακέτο δεν έχει μόνο τα αθλητικά αλλά τα πάντα εκτός από ταινίες (πολύ θετικό αυτό καθώς νομίζα ότι έκανα συνδρομή για λιγότερα από ότι τελικά πήρα). Θα κάνω το βράδυ αναλυτική δοκιμή να δω πως είναι η εικόνα... Αλλα ως μια πρώτη διαπιστωση είδα πως ένω σε όλα τα κανάλια η εικόνα γενικά είναι εντάξει σε αγώνα NBA έβλεπα στιγμιαίες εκλάμψεις στην οθόνη σαν να βγάζουν συνέχεια φωτογραφίες μ φλας κάτι που ήταν τελείως ενοχλητικό. Επιση; αυτό γινόταν μόνο σε αγώνες NBA που έκανα δοκιμή και όχι π..χ σε αγώνα της φενερ. Που είχε live την ίδια ώρα. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο ζήτημα; σας ευχαριστώ

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι τιμή έχει το αθλητικό πακέτο; επειδή μπερδεύτηκα, 8, 10 ή 25 ευρώ; μόνο για τα sport

Παντως το full ειδα οτι το δινουν 28 οποτε δεν είναι τραγική τιμη και πιστεύω με λιγη πιεση στο τελος του συμβολαίου μπορει να πεσει συα 23-25. Οποτε μια η άλλη με το δορυφορικό και πιο εύκολο αν θες να το μεταφέρεις σε άλλη τηλεόραση.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντως το full ειδα οτι το δινουν 28 οποτε δεν είναι τραγική τιμη και πιστεύω με λιγη πιεση στο τελος του συμβολαίου μπορει να πεσει συα 23-25. Οποτε μια η άλλη με το δορυφορικό και πιο εύκολο αν θες να το μεταφέρεις σε άλλη τηλεόραση.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η τιμή είναι πάντως fixed. Δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα προσφοράς χαμηλότερης τιμής στην αγορά.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τι τιμή έχει το αθλητικό πακέτο; επειδή μπερδεύτηκα, 8, 10 ή 25 ευρώ; μόνο για τα sport

Αν μιλας για πακετο με συμβολαιο τοτε ειναι 19 το μηνα σε ετησιο. Αν μιλας για το mini Sports pack (χωρις συμβολαιο δλδ) τοτε ειναι 25 το μηνα αλλα εχεις δικαιωμα ανα πασα στιγμη να το διακοψεις. Με το Mini δεν παιρνεις το tv box.

Αν μιλας για πακετο με συμβολαιο τοτε ειναι 19 το μηνα σε ετησιο. Αν μιλας για το mini Sports pack (χωρις συμβολαιο δλδ) τοτε ειναι 25 το μηνα αλλα εχεις δικαιωμα ανα πασα στιγμη να το διακοψεις. Με το Mini δεν παιρνεις το tv box.
Υπάρχει και το mini pack με έξι μήνες συμβόλαιο στα 18 ευρώ.

Λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα το πρωί και έκανα την συνδρομη για το ετήσιο sport pack και σε 2 ώρες έχει ενεργοποιηθεί. Τελικά το πακέτο δεν έχει μόνο τα αθλητικά αλλά τα πάντα εκτός από ταινίες (πολύ θετικό αυτό καθώς νομίζα ότι έκανα συνδρομή για λιγότερα από ότι τελικά πήρα). Θα κάνω το βράδυ αναλυτική δοκιμή να δω πως είναι η εικόνα... Αλλα ως μια πρώτη διαπιστωση είδα πως ένω σε όλα τα κανάλια η εικόνα γενικά είναι εντάξει σε αγώνα NBA έβλεπα στιγμιαίες εκλάμψεις στην οθόνη σαν να βγάζουν συνέχεια φωτογραφίες μ φλας κάτι που ήταν τελείως ενοχλητικό. Επιση; αυτό γινόταν μόνο σε αγώνες NBA που έκανα δοκιμή και όχι π..χ σε αγώνα της φενερ. Που είχε live την ίδια ώρα. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο ζήτημα; σας ευχαριστώ

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το National Geographic Wild το παίζει ;