Πριν κάποιο καιρό κάτι είχε ειπωθεί πως δεν υπάρχει συμβατότητα με το home speed booster αλλά πραγματικά αυτό είναι αδιανόητο! Για όλους εμάς που δυστυχώς ακόμα στην περιοχή μας δεν έχει γίνει αναβάθμιση καμπινών (κι απ ότι φαίνεται μάλλον δύσκολα να γίνει σύντομα) το speedbooster είναι ίσως η μόνη λύση.
Παιδιά μπορώ να αλλάξω το δορυφορικό με ott με ίδια τιμή?
Ανανεώνεται το συμβόλαιο μου
Η μπορώ να έχω δωρεάν το ott μαζί με το δορυφορικό
καλησπέρα ,
ερωτήσεις σε όσους έχουν το boxaki
1) παίζει kodi?
2) nova go?
άλλα apk (stermio κτλ) ?
Χαιρεται: κατάργηση μηνιαίας συνδρομής OTT πως γίνεται ?Έχω cinema pack
Μέσω του my account. Αν μπεις και πας στη σύνδεση σου σού δίνει την δυνατότητα ακύρωσης.13888
Sent from my iPad using Tapatalk
Η τιμή είναι πάντως fixed. Δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα προσφοράς χαμηλότερης τιμής στην αγορά.Παντως το full ειδα οτι το δινουν 28 οποτε δεν είναι τραγική τιμη και πιστεύω με λιγη πιεση στο τελος του συμβολαίου μπορει να πεσει συα 23-25. Οποτε μια η άλλη με το δορυφορικό και πιο εύκολο αν θες να το μεταφέρεις σε άλλη τηλεόραση.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι τιμή έχει το αθλητικό πακέτο; επειδή μπερδεύτηκα, 8, 10 ή 25 ευρώ; μόνο για τα sport
Υπάρχει και το mini pack με έξι μήνες συμβόλαιο στα 18 ευρώ.Αν μιλας για πακετο με συμβολαιο τοτε ειναι 19 το μηνα σε ετησιο. Αν μιλας για το mini Sports pack (χωρις συμβολαιο δλδ) τοτε ειναι 25 το μηνα αλλα εχεις δικαιωμα ανα πασα στιγμη να το διακοψεις. Με το Mini δεν παιρνεις το tv box.
Λοιπόν παιδιά, πήγα σήμερα το πρωί και έκανα την συνδρομη για το ετήσιο sport pack και σε 2 ώρες έχει ενεργοποιηθεί. Τελικά το πακέτο δεν έχει μόνο τα αθλητικά αλλά τα πάντα εκτός από ταινίες (πολύ θετικό αυτό καθώς νομίζα ότι έκανα συνδρομή για λιγότερα από ότι τελικά πήρα). Θα κάνω το βράδυ αναλυτική δοκιμή να δω πως είναι η εικόνα... Αλλα ως μια πρώτη διαπιστωση είδα πως ένω σε όλα τα κανάλια η εικόνα γενικά είναι εντάξει σε αγώνα NBA έβλεπα στιγμιαίες εκλάμψεις στην οθόνη σαν να βγάζουν συνέχεια φωτογραφίες μ φλας κάτι που ήταν τελείως ενοχλητικό. Επιση; αυτό γινόταν μόνο σε αγώνες NBA που έκανα δοκιμή και όχι π..χ σε αγώνα της φενερ. Που είχε live την ίδια ώρα. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο ζήτημα; σας ευχαριστώ
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει και το mini pack με έξι μήνες συμβόλαιο στα 18 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.