AKISKDG
AVClub Enthusiast
- 25 July 2011
- 815
Θα το δω, γιατί λειπω τώρα, αλλά λιγο βιαστικά που είδα στην εγκατάσταση τα ντοκιμαντέρ τα έχει μεσαΤο National Geographic Wild το παίζει ;
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το δω, γιατί λειπω τώρα, αλλά λιγο βιαστικά που είδα στην εγκατάσταση τα ντοκιμαντέρ τα έχει μεσαΤο National Geographic Wild το παίζει ;
Εγώ το έκλεισα με 19, αλλά όπως είπα και πριν έχει τα πάντα εκτός από ταινίεςΤι τιμή έχει το αθλητικό πακέτο; επειδή μπερδεύτηκα, 8, 10 ή 25 ευρώ; μόνο για τα sport
Είναι διαφορετικά τα πακέτα. Μην μπερδεύεστε.Εγώ το έκλεισα με 19, αλλά όπως είπα και πριν έχει τα πάντα εκτός από ταινίες
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πακέτο που σας λέω είναι το sport packΕίναι διαφορετικά τα πακέτα. Μην μπερδεύεστε.
Το National Geographic Wild το παίζει ;
Μπορείς να μπεις στο eshop να ελέγξεις τα κανάλια που περιέχει κάθε πακέτο. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρεις. Στην άλλη σου ερώτηση μπορείς εύκολα να το ακυρώσεις μέσω του my Cosmote. Είναι πάντως σαν πάγια εντολή. Μπορείς βέβαια να την ακυρώσεις αμέσως μετά.Παιδιά στο πακέτο cinema minipack από ότι κοίταζα τα OTE series, tcm HD, village cinema HD δεν υπάρχουν ? Επίσης με μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω ότι τα παραπάνω κανάλια δεν υπάρχουν ακόμα κι αν προσθέσεις και το documentary pack, Greek channels pack.
Στο cinema ΟΤΤ με πακέτο ετήσιου συμβολαίου στα 19ευρώ /μήνα υπάρχουν τα παραπάνω κανάλια ή ούτε κι εκεί δεν υπάρχουν ?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σημαντικό: ΟΤΤ mini packs αναφέρει ότι μπορεί να αγοράσεις είτε χρεωνοντας κάρτα σου ή αν έχεις κάποιο συμβόλαιο σταθερής γραμμής περνώντας τη χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό του σταθερού σου/internet απ ότι κατάλαβα.
Στους όρους όμως κάπου νομίζω πως διάβασα και λέει ότι με όποιον από τους δύο τρόπους κι αν πληρώσεις το ΟΤΤ mini pack,αυτόματα μετά από ένα ημερολογιακο μήνα θα ξαναχρεωσει την κάρτα σου με το ίδιο πόσον (αν αρχικά είχες πληρώσει με κάρτα) ή θα ξαναχρεωσει τον λογαριασμό της σταθερής /Internet, αν αρχικά είχες επιλέξει να γίνει η χρέωση στο λογαριασμό της σταθερής σου.
Το θέμα είναι όμως ότι τουλάχιστον για εμένα αυτό δεν είναι επιθυμητό :Θέλω να πληρώσω μια φορά το ΟΤΤ mini pack για ένα μήνα κι αν μετά το μήνα αυτό κάποια στιγμή θέλω πάλι,ξαναπληρωνω πάλι. Δεν θέλω αυτόματα να μου κάνει ανανέωση για επόμενο μήνα. Τι λύση υπάρχει για το παραπάνω ? Μήπως θα πρέπει πριν ακόμα τελειώσει ο ημερολογιακος μηνας, να ζητήσεις ακύρωση ώστε να μη χρεωθεί ξανά η κάρτα σου ή ο λογαριασμός της σταθερής σου? Αυτή την ακύρωση μπορείς να την κάνεις εύκολα και γρήγορα και μόνος σου μέσα από την εφαρμογή my cosmote?
Επίσης θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια συνδρομή ΟΤΤ mini pack, να πληρώσει με την κάρτα του και την αμέσως επόμενη στιγμή να την ακυρωσει κι ολας τη συνδρομή του ΟΤΤ mini pack ώστε να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψει για το μήνα που πλήρωσε αλλά στο τέλος του μήνα δεν πρόκειται να χρεωσει αυτόματα εκ νέου την πιστωτική /χρεωστικη του κάρτα ή τον λογαριασμό της σταθερής/Internet του ?
Όχι, έχει το απλό και το +
Παιδιά στο πακέτο cinema minipack από ότι κοίταζα τα OTE series, tcm HD, village cinema HD δεν υπάρχουν ? Επίσης με μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω ότι τα παραπάνω κανάλια δεν υπάρχουν ακόμα κι αν προσθέσεις και το documentary pack, Greek channels pack.
Στο cinema ΟΤΤ με πακέτο ετήσιου συμβολαίου στα 19ευρώ /μήνα υπάρχουν τα παραπάνω κανάλια ή ούτε κι εκεί δεν υπάρχουν ?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σημαντικό: ΟΤΤ mini packs αναφέρει ότι μπορεί να αγοράσεις είτε χρεωνοντας κάρτα σου ή αν έχεις κάποιο συμβόλαιο σταθερής γραμμής περνώντας τη χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό του σταθερού σου/internet απ ότι κατάλαβα.
Στους όρους όμως κάπου νομίζω πως διάβασα και λέει ότι με όποιον από τους δύο τρόπους κι αν πληρώσεις το ΟΤΤ mini pack,αυτόματα μετά από ένα ημερολογιακο μήνα θα ξαναχρεωσει την κάρτα σου με το ίδιο πόσον (αν αρχικά είχες πληρώσει με κάρτα) ή θα ξαναχρεωσει τον λογαριασμό της σταθερής /Internet, αν αρχικά είχες επιλέξει να γίνει η χρέωση στο λογαριασμό της σταθερής σου.
Το θέμα είναι όμως ότι τουλάχιστον για εμένα αυτό δεν είναι επιθυμητό :Θέλω να πληρώσω μια φορά το ΟΤΤ mini pack για ένα μήνα κι αν μετά το μήνα αυτό κάποια στιγμή θέλω πάλι,ξαναπληρωνω πάλι. Δεν θέλω αυτόματα να μου κάνει ανανέωση για επόμενο μήνα. Τι λύση υπάρχει για το παραπάνω ? Μήπως θα πρέπει πριν ακόμα τελειώσει ο ημερολογιακος μηνας, να ζητήσεις ακύρωση ώστε να μη χρεωθεί ξανά η κάρτα σου ή ο λογαριασμός της σταθερής σου? Αυτή την ακύρωση μπορείς να την κάνεις εύκολα και γρήγορα και μόνος σου μέσα από την εφαρμογή my cosmote?
Επίσης θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια συνδρομή ΟΤΤ mini pack, να πληρώσει με την κάρτα του και την αμέσως επόμενη στιγμή να την ακυρωσει κι ολας τη συνδρομή του ΟΤΤ mini pack ώστε να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψει για το μήνα που πλήρωσε αλλά στο τέλος του μήνα δεν πρόκειται να χρεωσει αυτόματα εκ νέου την πιστωτική /χρεωστικη του κάρτα ή τον λογαριασμό της σταθερής/Internet του ?
Ως συνδρομητής του OTT mini cinema pack εδώ και ένα χρόνο, σου εγγυώμαι ότι το πακέτο δεν προσφέρει village, tcm και τα fox, παρά μόνο τα cosmote cinema/series κανάλια. Το θεωρώ μεγάλο μείον γιατί δεν έχω πρόσβαση στο foxplay που επίσης με ενδιαφέρει. Έχω κατεβάσει το cosmote app και από κει ελέγχω το λογαριασμό μου, πληρώνω μέσω χρεωστικής κάρτας και μπορείς ανά πάσα στιγμή να ακυρώσεις τη συνδρομή σου εύκολα από το app.
Σε ευχαριστώ φίλε μου!Πως είναι όμως δυνατόν να είσαι εδώ και ένα χρόνο συνδρομητής του OTT mini cinema pack αφού μόλις από 9/12/2019 ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του cosmote OTT απ ότι θυμάμαι,όπως είχε αναφερθεί στο παρόν νήμα! Μήπως αναφέρεσαι σε κάτι αντίστοιχα αυτόνομα πακέτα που νομίζω πως είχε στο cosmote go?
Εχει δοκιμασει κανεις το box ή την εφαρμογη στο εξωτερικο;
Καταφερα να εγκαταστησω την εφαρμογη σε Samsung TV στο εξωτερικο, αλλα ωντας πελατης δορυφορικης δεν καταφερα να τη δοκιμασω ακομα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.