Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το National Geographic Wild το παίζει ;
Θα το δω, γιατί λειπω τώρα, αλλά λιγο βιαστικά που είδα στην εγκατάσταση τα ντοκιμαντέρ τα έχει μεσα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τι τιμή έχει το αθλητικό πακέτο; επειδή μπερδεύτηκα, 8, 10 ή 25 ευρώ; μόνο για τα sport
Εγώ το έκλεισα με 19, αλλά όπως είπα και πριν έχει τα πάντα εκτός από ταινίες

Εγώ το έκλεισα με 19, αλλά όπως είπα και πριν έχει τα πάντα εκτός από ταινίες

Είναι διαφορετικά τα πακέτα. Μην μπερδεύεστε.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Είναι διαφορετικά τα πακέτα. Μην μπερδεύεστε.
Το πακέτο που σας λέω είναι το sport pack

Λοιπόν με μια πρώτη ματιά που έριξα έχω να αναφέρω το ακόλουθα:

1. Η εικόνα καμία σχέση με αυτή της Νοva, την οποία έχω στην ίδια τηλεόραση και μπορώ να κάνω σύγκριση (πολύ πολύ χειρότερη)
2. Υπάρχει η αίσθηση μια θαμπάδας
3. Στο αγώνα της Λιβερπουλ που βλέπω τώρα, ενώ τα πρόσωπα είναι πεντακάθαρα, το χορτάρι δεν φαίνεται καθόλου καλά.
4. Το θέμα με το φλας στην εικόνα των αγώνων του NBA, υπάρχει τόσο στην τηλεόραση όσο και στον υπολογιστή.
5. Όλα τα κανάλια εκτός από των ταινιών είναι διαθέσιμα στο sportpack
6. Άλλαξα την ρύθμιση της οθόνης από 1080/50 (auto) που ήταν σε 1080/60

Θα δω τις επόμενες μέρες και τα ντοκιμαντέρ και θα επανέλθω με νεότερες εντυπώσεις

Ειμαι συνδρομητης δορυφορικου cosmote full pack...μπορω να δοκιμασω το cosmote ott δωρεαν για 3 μηνες και μετα να διακοψω η θα συνεχιστει μετα να χρεωνεται?

Αν είσαι συνδρομητής δορυφορικού τι κόστος έχεις επιπλέον για ott;

Παιδιά στο πακέτο cinema minipack από ότι κοίταζα τα OTE series, tcm HD, village cinema HD δεν υπάρχουν ? Επίσης με μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω ότι τα παραπάνω κανάλια δεν υπάρχουν ακόμα κι αν προσθέσεις και το documentary pack, Greek channels pack.
Στο cinema ΟΤΤ με πακέτο ετήσιου συμβολαίου στα 19ευρώ /μήνα υπάρχουν τα παραπάνω κανάλια ή ούτε κι εκεί δεν υπάρχουν ?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σημαντικό: ΟΤΤ mini packs αναφέρει ότι μπορεί να αγοράσεις είτε χρεωνοντας κάρτα σου ή αν έχεις κάποιο συμβόλαιο σταθερής γραμμής περνώντας τη χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό του σταθερού σου/internet απ ότι κατάλαβα.

Στους όρους όμως κάπου νομίζω πως διάβασα και λέει ότι με όποιον από τους δύο τρόπους κι αν πληρώσεις το ΟΤΤ mini pack,αυτόματα μετά από ένα ημερολογιακο μήνα θα ξαναχρεωσει την κάρτα σου με το ίδιο πόσον (αν αρχικά είχες πληρώσει με κάρτα) ή θα ξαναχρεωσει τον λογαριασμό της σταθερής /Internet, αν αρχικά είχες επιλέξει να γίνει η χρέωση στο λογαριασμό της σταθερής σου.

Το θέμα είναι όμως ότι τουλάχιστον για εμένα αυτό δεν είναι επιθυμητό :Θέλω να πληρώσω μια φορά το ΟΤΤ mini pack για ένα μήνα κι αν μετά το μήνα αυτό κάποια στιγμή θέλω πάλι,ξαναπληρωνω πάλι. Δεν θέλω αυτόματα να μου κάνει ανανέωση για επόμενο μήνα. Τι λύση υπάρχει για το παραπάνω ? Μήπως θα πρέπει πριν ακόμα τελειώσει ο ημερολογιακος μηνας, να ζητήσεις ακύρωση ώστε να μη χρεωθεί ξανά η κάρτα σου ή ο λογαριασμός της σταθερής σου? Αυτή την ακύρωση μπορείς να την κάνεις εύκολα και γρήγορα και μόνος σου μέσα από την εφαρμογή my cosmote?

Επίσης θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια συνδρομή ΟΤΤ mini pack, να πληρώσει με την κάρτα του και την αμέσως επόμενη στιγμή να την ακυρωσει κι ολας τη συνδρομή του ΟΤΤ mini pack ώστε να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψει για το μήνα που πλήρωσε αλλά στο τέλος του μήνα δεν πρόκειται να χρεωσει αυτόματα εκ νέου την πιστωτική /χρεωστικη του κάρτα ή τον λογαριασμό της σταθερής/Internet του ?

Παιδιά στο πακέτο cinema minipack από ότι κοίταζα τα OTE series, tcm HD, village cinema HD δεν υπάρχουν ? Επίσης με μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω ότι τα παραπάνω κανάλια δεν υπάρχουν ακόμα κι αν προσθέσεις και το documentary pack, Greek channels pack.
Στο cinema ΟΤΤ με πακέτο ετήσιου συμβολαίου στα 19ευρώ /μήνα υπάρχουν τα παραπάνω κανάλια ή ούτε κι εκεί δεν υπάρχουν ?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σημαντικό: ΟΤΤ mini packs αναφέρει ότι μπορεί να αγοράσεις είτε χρεωνοντας κάρτα σου ή αν έχεις κάποιο συμβόλαιο σταθερής γραμμής περνώντας τη χρέωση στο μηνιαίο λογαριασμό του σταθερού σου/internet απ ότι κατάλαβα.

Στους όρους όμως κάπου νομίζω πως διάβασα και λέει ότι με όποιον από τους δύο τρόπους κι αν πληρώσεις το ΟΤΤ mini pack,αυτόματα μετά από ένα ημερολογιακο μήνα θα ξαναχρεωσει την κάρτα σου με το ίδιο πόσον (αν αρχικά είχες πληρώσει με κάρτα) ή θα ξαναχρεωσει τον λογαριασμό της σταθερής /Internet, αν αρχικά είχες επιλέξει να γίνει η χρέωση στο λογαριασμό της σταθερής σου.

Το θέμα είναι όμως ότι τουλάχιστον για εμένα αυτό δεν είναι επιθυμητό :Θέλω να πληρώσω μια φορά το ΟΤΤ mini pack για ένα μήνα κι αν μετά το μήνα αυτό κάποια στιγμή θέλω πάλι,ξαναπληρωνω πάλι. Δεν θέλω αυτόματα να μου κάνει ανανέωση για επόμενο μήνα. Τι λύση υπάρχει για το παραπάνω ? Μήπως θα πρέπει πριν ακόμα τελειώσει ο ημερολογιακος μηνας, να ζητήσεις ακύρωση ώστε να μη χρεωθεί ξανά η κάρτα σου ή ο λογαριασμός της σταθερής σου? Αυτή την ακύρωση μπορείς να την κάνεις εύκολα και γρήγορα και μόνος σου μέσα από την εφαρμογή my cosmote?

Επίσης θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια συνδρομή ΟΤΤ mini pack, να πληρώσει με την κάρτα του και την αμέσως επόμενη στιγμή να την ακυρωσει κι ολας τη συνδρομή του ΟΤΤ mini pack ώστε να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψει για το μήνα που πλήρωσε αλλά στο τέλος του μήνα δεν πρόκειται να χρεωσει αυτόματα εκ νέου την πιστωτική /χρεωστικη του κάρτα ή τον λογαριασμό της σταθερής/Internet του ?
Μπορείς να μπεις στο eshop να ελέγξεις τα κανάλια που περιέχει κάθε πακέτο. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρεις. Στην άλλη σου ερώτηση μπορείς εύκολα να το ακυρώσεις μέσω του my Cosmote. Είναι πάντως σαν πάγια εντολή. Μπορείς βέβαια να την ακυρώσεις αμέσως μετά.

Όχι, έχει το απλό και το +

Άλλη μία ακόμα τεράστια ανοησία για να μη πω την άλλη λέξη που αρχίζει από μ.. :furious3:

Δηλαδή ρε Cosmote για να βλέπω εγώ λιοντάρια και κροκόδειλους πρέπει να σου σκάω κάθε μήνα 28 ευρώ
για το full pack ;

Το National Geographic Wild έπρεπε να είναι στο entry pack μαζί με τα άλλα κανάλια ντοκυμαντέρ.

Ποιος εξυπνάκιας το σκέφτηκε εκεί στη Cosmote απορώ !! :SFGSFGSF:

Η μόνη λύση είναι το mini pack των 5,00 ευρώ !
Ευτυχώς όλες οι τηλεοράσεις που έχω είναι Samsung και έχουν το app !

Ως συνδρομητής του OTT mini cinema pack εδώ και ένα χρόνο, σου εγγυώμαι ότι το πακέτο δεν προσφέρει village, tcm και τα fox, παρά μόνο τα cosmote cinema/series κανάλια. Το θεωρώ μεγάλο μείον γιατί δεν έχω πρόσβαση στο foxplay που επίσης με ενδιαφέρει. Έχω κατεβάσει το cosmote app και από κει ελέγχω το λογαριασμό μου, πληρώνω μέσω χρεωστικής κάρτας και μπορείς ανά πάσα στιγμή να ακυρώσεις τη συνδρομή σου εύκολα από το app.

Ως συνδρομητής του OTT mini cinema pack εδώ και ένα χρόνο, σου εγγυώμαι ότι το πακέτο δεν προσφέρει village, tcm και τα fox, παρά μόνο τα cosmote cinema/series κανάλια. Το θεωρώ μεγάλο μείον γιατί δεν έχω πρόσβαση στο foxplay που επίσης με ενδιαφέρει. Έχω κατεβάσει το cosmote app και από κει ελέγχω το λογαριασμό μου, πληρώνω μέσω χρεωστικής κάρτας και μπορείς ανά πάσα στιγμή να ακυρώσεις τη συνδρομή σου εύκολα από το app.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!Πως είναι όμως δυνατόν να είσαι εδώ και ένα χρόνο συνδρομητής του OTT mini cinema pack αφού μόλις από 9/12/2019 ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του cosmote OTT απ ότι θυμάμαι,όπως είχε αναφερθεί στο παρόν νήμα! Μήπως αναφέρεσαι σε κάτι αντίστοιχα αυτόνομα πακέτα που νομίζω πως είχε στο cosmote go?

Σε ευχαριστώ φίλε μου!Πως είναι όμως δυνατόν να είσαι εδώ και ένα χρόνο συνδρομητής του OTT mini cinema pack αφού μόλις από 9/12/2019 ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του cosmote OTT απ ότι θυμάμαι,όπως είχε αναφερθεί στο παρόν νήμα! Μήπως αναφέρεσαι σε κάτι αντίστοιχα αυτόνομα πακέτα που νομίζω πως είχε στο cosmote go?

Πρώην cosmote tv go cinema pack, νυν ott mini cinema pack 😉

καλημερα κ καλο μηνα...η εφαρμογη για τις tv για οσους εχουν μονο δορυφορο λειτουργει ? κατι τετοιο διαβασα. στην samsung που εχω την κατεβαζει αλλα μπαινω κ δειχνει μονο το σημα, ενω πριν 1 βδομαδα που μπηκε κ βγηκε μου ζηταγε id ασχετα αν δεν μπορουσα να κανω συνδεση διοτι δεν ηταν ετοιμο. και απο την cosmote μου ανεφεραν οτι εφοσων το κατεβασα λογικα η tv μου το υποστηριζει. αν γνωριζει καποιος ας μου πει παρακαλω. το δευτερο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι εγω εχω δυο μπουκετα στο ονομα μου. ena full κ ενα movies puck. παντα για δορυφορο μιλαμε. οταν θελω να λειτουργησω την υπηρεσια ott ειτε σε tv ειτε σε κινητο η pc πως θα καταλαβει οτι εχω δυο μπουκετα εφοσων ζηταει το id το οποιο ειναι το ιδιο κ οχι ον αριθμο συνδεσης αν θυμαμαι καλα το λεγαν που μου ζηταγε στο cosmote go? ευχαριστω!

Εχει δοκιμασει κανεις το box ή την εφαρμογη στο εξωτερικο;
Καταφερα να εγκαταστησω την εφαρμογη σε Samsung TV στο εξωτερικο, αλλα ωντας πελατης δορυφορικης δεν καταφερα να τη δοκιμασω ακομα.

Εχει δοκιμασει κανεις το box ή την εφαρμογη στο εξωτερικο;
Καταφερα να εγκαταστησω την εφαρμογη σε Samsung TV στο εξωτερικο, αλλα ωντας πελατης δορυφορικης δεν καταφερα να τη δοκιμασω ακομα.

Δουλεύει κανονικά το box εντός Ευρώπης, εδώ και 2 μήνες.

Το app δεν το βρίσκω στο store, ίσως γιατί εχω βάλει χώρα διαφορετικη από Ελλάδα και βαριέμαι την επαναφορά εργοστασιακών.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν μπορώ να σβήσω την εφαρμογή. Λέει ότι πλέον είναι εφαρμογή συστήματος. Μου την βγάζει ως beta. Επιπρόσθετα πατάω να ανοίξει και μένει κολλημένη η εφαρμογή. Πατάω παρατεταμένα το back βγαίνει από την εφαρμογή και αν μπω πάλι κολλάει και δεν φορτώνει τίποτα. Τέλος έκανα πέντε φορές επανεγκατάσταση δυστυχώς η διαγραφή όπως προείπα είναι γκρι και συμπεριφέρεται πάλι το ίδιο κολλώντας. Να κάνω φορματ στην τηλεόραση;

Q80R έχω.