Nέα Cosmote IP TV - OTT

66.90 εννοείς. 47.90 χρεώνει το 100

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βλέπω μπάλα. Σκέφτομαι το cinema pack που έχει όλα τα κανάλια και βγαίνει 56,90.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν βλέπω μπάλα. Σκέφτομαι το cinema pack που έχει όλα τα κανάλια και βγαίνει 56,90.

Πως βγαίνει 56.90 αφού το 100αρι πάει 47.90 και το cinema pack που λες παει 19?

Πολύ καλό. Είναι συνδυαστική προσφορά γιατί αθροιστικά δεν έβγαινε

Είναι αρκετά καλή η τιμή και περιλαμβάνει και τα ντοκυμαντέρ αν κατάλαβα σωστά. Αυτή τη στιγμή είμαι με 50αρη Ίντερνετ αλλά θέλω παραπάνω επειδή δεν με καλύπτει.

Είναι αρκετά καλή η τιμή και περιλαμβάνει και τα ντοκυμαντέρ αν κατάλαβα σωστά. Αυτή τη στιγμή είμαι με 50αρη Ίντερνετ αλλά θέλω παραπάνω επειδή δεν με καλύπτει.
Σε εμένα που θέλω το full μου βγαίνει μια η άλλη να πάω από 50 στα 100. Τώρα πληρώνω 54 για 50αρα και full δορυφορικό (34+20)

Καλησπερα σε ολους.

Εχουμε καμια πληροφορια για το ποτε σχεδιαζεται να δοθει η εφαρμογη για android TV και ποτε θα μεταφερθουν οι πελατες δορυφορικης που εχουν GO στην νεα πλατφορμα ?

Ευχαριστω πολυ.

Αυτο το προβλημα με την beta που δε βγαινει και δεν μπορει να κανει συνδεση (παρα μονο δειχνει το λογοτυπο της cosmote) το εχω κι εγω εδω και μια βδομαδα. Περιμενω ουσιαστικα να βγει το τελικο app μπας και κανουμε δουλεια.

Το καλύτερο όμως κανάλι ντοκυμαντέρ δεν θα σου παίζει, το National Geographic WILD.

Γι’αυτό έλεγα φίλε για ένα χάος στα κανάλια !

Στο ίδιο πακέτο , άλλα κανάλια παίζουν στο δορυφορικό, άλλα στο box με συμβόλαιο και άλλα στα mini packs.

Αυτο το προβλημα με την beta που δε βγαινει και δεν μπορει να κανει συνδεση (παρα μονο δειχνει το λογοτυπο της cosmote) το εχω κι εγω εδω και μια βδομαδα. Περιμενω ουσιαστικα να βγει το τελικο app μπας και κανουμε δουλεια.

Μήπως να βγάζατε την τηλεόραση από το ρεύμα για λίγα λεπτά ;
Όπως κάνουμε καμία φορά με την εφαρμογή του NetFlix.

Έχω δύο Samsung μια 58άρα και μια 43άρα και η εφαρμογή από την αρχή που βγήκε δουλεύει καλά.

Και μια πληροφορία, η εφαρμογή υπάρχει μόνο στις Samsung τηλεοράσεις με TV OS TIZEN 3.0 και πάνω.

Μήπως να βγάζατε την τηλεόραση από το ρεύμα για λίγα λεπτά ;
Όπως κάνουμε καμία φορά με την εφαρμογή του NetFlix.

Έχω δύο Samsung μια 58άρα και μια 43άρα και η εφαρμογή από την αρχή που βγήκε δουλεύει καλά.

Και μια πληροφορία, η εφαρμογή υπάρχει μόνο στις Samsung τηλεοράσεις με TV OS TIZEN 3.0 και πάνω.

Εχω την MU6122 που ειναι μεσα στις TV που υποστηριζονται. Αυτο ειναι το μονο που δε δοκιμασα. Δοκιμασα να κανω restart την TV με τον τροπο που κανει restart και το SmartHub (δλδ πατημενο το power κουμπι για συνεχομενα δευτερολεπτα) μεχρι να σβησει αρχικα η TV Και μετα απο 1-2 δευτερα να αναψει με το λογοτυπο Samsung TV αλλα και παλι τπτ.
Το μονο που συμβαινει οταν το κανω αυτο ή οταν εχω καποιες ωρες να ανοιξω το cosmote tv app ειναι να μου βγαζει ενα Popup που λεει οτι πρεπει να ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ η TV για να συνεχισει κι εχει και ενα κουμπι accept το οποιο φυσικα παταω μιας και ειναι μονιμα συνδεδεμενη η TV αλλα το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο.
Πως καταφεραν τα αστερια να κανουν την εφαρμογη να δηλωθει pre-installed στο λογισμικο της Samsung ωστε να μην μπορουμε να την αφαιρεσουμε, δεν μπορω να καταλαβω. Αυτο ηθελε προσπαθεια.

Κι εγώ έχω την MU6122 την 58άρα στο σαλόνι !

Πριν 10 λεπτά έβλεπα κανονικά με την εφαρμογή.

Βγάλτην από την πρίζα κάνα 10άλεπτο και ξαναδοκίμασε.

Κι εγώ έχω την MU6122 την 58άρα στο σαλόνι !

Πριν 10 λεπτά έβλεπα κανονικά με την εφαρμογή.

Βγάλτην από την πρίζα κάνα 10άλεπτο και ξαναδοκίμασε.

Θα το δοκιμασω σημερα το απογευμα και θα ενημερωσω ρε φιλε. Μακαρι να ειναι αυτη η λυση. Πηρα το δοκιμαστικο και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. Ηρεμα το λεω εεεε 😂😂

Έχει νέα αναβάθμιση για της τηλεοράσεις Samsung έμενα μου βγάζει έκδοση 024 αν θυμάμαι καλά ήταν 023 αλλα παλι beta βγάζει ότι είναι και έχει εξαφανιστεί από το μενού το live tv

Έχει νέα αναβάθμιση για της τηλεοράσεις Samsung έμενα μου βγάζει έκδοση 024 αν θυμάμαι καλά ήταν 023 αλλα παλι beta βγάζει ότι είναι και έχει εξαφανιστεί από το μενού το live tv

Και σε μένα τα ίδια, νέα έκδοση 0.24 !

Παιδια συγκριτικο με το δορυφορικο cosmote εχουμε; Η ποιοτητα της εικονας πως ειναι ακομη και στα απλα καναλια; Ιδια; Καλυτερη; Στο cosmote sport 4k καναλι παιζει champions league και λοιπα πρωταθληματα σε 4k; Περιορισμους με IP εχουμε;

Παιδια συγκριτικο με το δορυφορικο cosmote εχουμε; Η ποιοτητα της εικονας πως ειναι ακομη και στα απλα καναλια; Ιδια; Καλυτερη; Στο cosmote sport 4k καναλι παιζει champions league και λοιπα πρωταθληματα σε 4k; Περιορισμους με IP εχουμε;
Για το πρώτο δεν ξερω δεν είχα ποτέ δορυφορικό. Η ποιότητα εικόνας σε εμένα τουλάχιστον είναι καλή και το cosmote sport 4k παίζει συγκεκριμένους αγώνες του chl, europa, Premier league κλπ. Στην ip οι μόνοι περιορισμοί είναι ότι παίζει μόνο σε χώρες εντός ευρωπαϊκής ένωσης.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

To bug στο application της tv συνεχίζει και παραμένει με την νεα έκδοση (0.24) το οποίο συγκριτικά με το box δεν υφίσταται.
Παρακολουθώ παράδειγμα το travel HD.

Όταν πατάω το βελάκι κάτω (στο κοντρόλ του box) προκειμένου να μου βγάλει την μπάρα
παύση, από την αρχή , σύνοψη, πρόγραμμα και κάνω κλικ στο πρόγραμμα μου βγάζει το τρέχον πρόγραμμα του travel HD

ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με το application της tv μου βγάζει το πρόγραμμα από την αρχή της λιστας καναλιών και όχι το κανάλι που «τρέχει»..

Καλησπέρα σε όλους
Σήμερα μου ήρθε και μένα το box και παρατήρησα ότι δεν στέλνει στο soundbar μου πολυκάναλο(Dolby Audio) ήχο αλλά μόνο PCM. Στην εφαρμογή της TV λειτουργεί κανονικά. Είναι κάποιο γνωστό σφάλμα που θα διορθωθεί σε επόμενο update?
Επίσης, η τηλεόραση είναι Samsung και ρύθμισα να λειτουργεί το box με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης αλλά όταν κλέινω την τηλεόραση, ναι μεν κλείνει και το box, αλλά μετά απο κάποια δευτερόλεπτα ανοίγει μόνη της η τηλεόραση. Σε περίπτωση που κλείσω πρώτα το box απ το δικο του τηλεκοντρολ και μετά την τηλεόραση απ το δικό της δεν το κάνει. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο?