Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχω συναντήσει δύο φορές (σε 4 μήνες) μέχρι σήμερα το εξής πρόβλημα:
Η φωνή του δέκτη χάνεται εντελώς και δεν υπάρχει καμία ρύθμιση να επανέλθει προκειμένου τα κανάλια σε live mod να αποκτήσουν φωνή!!!!
Η τηλεόραση στα κανάλια του δικού της δέκτη έχει κανονικά φωνή!
Αναγκάστηκα και τις δύο φορές να κάνω επανεκκίνηση του ΟΤΤ και να στρώσει το θέμα......
Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί αυτό μου συμβαίνει ξαφνικά και ποια είναι η λύση του για να αποφεύγω κάθε φορά την ταλαιπωρία της επαναφοράς?

Έχω Samsung του 2017. Αρχικά κ επειδή πριν 3 εβδομάδες έμπαινε στη cosmote εφαρμογη που βγήκε για λίγο αλλά δεν γίνονταν απλά σύνδεση μου είπαν ότι λογικά η tv μου κάνει. Τώρα δεν γνωρίζω σίγουρα καθώς διάβασα όλα τα μοντέλα. Το δικό μου δεν είναι μέσα άλλα αναφέρει στην συνέχεια ότι όσα μοντέλα μετά τον αριθμό ιντσών έχουν τα αρχικά ΜU πχ όπως είναι η δικιά μου κάνουν. Δεν ξέρω τελικά αν ισχύει η Όχι. Επίσης αρχικά αναφέρει ότι οι τηλεοράσεις πρέπει να έχουν την δυνατότητα Tizen 3.0 Η μεταγενέστερο. Εμένα η δικιά μου το αναφέρει ως σκέτο Tizen. Πώς θα ξέρω ποια έκδοση είναι? Τέλος σε προσπάθεια σύνδεσης μέσω λάπτοπ δεν ανοίγει με κωδικούς. Ούτε με το σκαναρισμα του code ούτε με τους κωδικούς πρόσβασης id άλλα μου κάνει σύνδεση στο cosmote my account άλλα μετά με έχει πάλι ως απισυνδεδενενη. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας μου εξηγήσει διοτι δεν εχω σταθερο η κινητο cosmote για εύκολη επικοινωνία με τους αρμόδιους. Ευχαριστώ. Υγ. Σε επικοινωνία νε cosmote πριν καιρό μου ανέφεραν ότι μελλοντικά θα μπει κ σε άλλες tv. Εγώ τουλάχιστον θα ήθελα να μάθω για το Tizen που εμένα το αναφέρει ως σκέτο. Συγκεκριμένα το μοντέλο μου είναι MU 6402 κ όπως αναφέρει το σάιτ με αυτά τα αρχικά είναι στην λίστα άλλα δεν ξέρω. Πάντως κ εγώ δεν μπορώ να αφαιρέσω την εφαρμογή beta που υπάρχει. Ενώ την διαγράφω παραμένει στα προτεινόμενα ως κατεβασμένο μάλιστα κ στην αναζήτηση στα apps πάλι αυτή μου βγάζει.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι δεν υπάρχει κάτι για sony.
Ας περιμένουμε αν και προσωπικά θεωρώ πως η εταιρεία θα έπρεπε όλα αυτά να τα έχει λύσει πριν κυκλοφορήσει την υπηρεσία. Βέβαια, αν μου τα εξήγησαν καλά, μπορώ να πάω σε αλλαγή εξοπλισμού με το Android box δωρεάν και παράλληλα κατάργηση του δορυφορικού κάτι που προσωπικά (αν πάλι το καταλαβαίνω σωστά), θέλω να το αποφύγω. Άλλο να βλέπω συγκεκριμένο πρόγραμμα - αγώνες και ταινίες όταν θα είναι σε 4k και να μου κρατάει ταχύτητα κι άλλο να μπω πάλι σε διαδικασία να δεσμεύει ταχύτητα για κάθε θέαση ακόμα και στην και καλά hd των υπολοίπων καναλιών.

Έχω Samsung του 2017. Αρχικά κ επειδή πριν 3 εβδομάδες έμπαινε στη cosmote εφαρμογη που βγήκε για λίγο αλλά δεν γίνονταν απλά σύνδεση μου είπαν ότι λογικά η tv μου κάνει. Τώρα δεν γνωρίζω σίγουρα καθώς διάβασα όλα τα μοντέλα. Το δικό μου δεν είναι μέσα άλλα αναφέρει στην συνέχεια ότι όσα μοντέλα μετά τον αριθμό ιντσών έχουν τα αρχικά ΜU πχ όπως είναι η δικιά μου κάνουν. Δεν ξέρω τελικά αν ισχύει η Όχι. Επίσης αρχικά αναφέρει ότι οι τηλεοράσεις πρέπει να έχουν την δυνατότητα Tizen 3.0 Η μεταγενέστερο. Εμένα η δικιά μου το αναφέρει ως σκέτο Tizen. Πώς θα ξέρω ποια έκδοση είναι? Τέλος σε προσπάθεια σύνδεσης μέσω λάπτοπ δεν ανοίγει με κωδικούς. Ούτε με το σκαναρισμα του code ούτε με τους κωδικούς πρόσβασης id άλλα μου κάνει σύνδεση στο cosmote my account άλλα μετά με έχει πάλι ως απισυνδεδενενη. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας μου εξηγήσει διοτι δεν εχω σταθερο η κινητο cosmote για εύκολη επικοινωνία με τους αρμόδιους. Ευχαριστώ. Υγ. Σε επικοινωνία νε cosmote πριν καιρό μου ανέφεραν ότι μελλοντικά θα μπει κ σε άλλες tv. Εγώ τουλάχιστον θα ήθελα να μάθω για το Tizen που εμένα το αναφέρει ως σκέτο. Συγκεκριμένα το μοντέλο μου είναι MU 6402 κ όπως αναφέρει το σάιτ με αυτά τα αρχικά είναι στην λίστα άλλα δεν ξέρω. Πάντως κ εγώ δεν μπορώ να αφαιρέσω την εφαρμογή beta που υπάρχει. Ενώ την διαγράφω παραμένει στα προτεινόμενα ως κατεβασμένο μάλιστα κ στην αναζήτηση στα apps πάλι αυτή μου βγάζει.

Η τηλεόραση σου έχει TIZEN 3.0
https://www.displayspecifications.com/en/model/be1eb41

Update...το βρήκα. Πρέπει στην tv να γίνει επαναφορά του hub .Αυτό σβήνει τις εφαρμογές. Τώρα μου ανοίγει κανονικά την εφαρμογή cosmote t.v...βέβαια το πρόβλημα παραμένουν οι κωδικοί που δεν μπορώ να κάνω σύνδεση. Λοιπόν Ακούστε τα νέα. Μίλησα με cosmote. Ότι κ να τους ανέφερα μου είπαν ότι η υπηρεσία για τους δορυφορικούς κ μόνο δεν είναι διαθέσιμη για tv ούτε θα είναι ποτέ. Μονο σε tablet pc κλπ κ αυτό όταν γίνει η ενοποίηση. Οπότε μου λέει μένετε στο cosmote go. Γι'αυτό δεν μπορώ να μπω από την τv μου. Βάζω τους κωδικούς κ μου λέει δεν είστε πελάτης cosmote tv. Αναφέρω ότι στο site Σας γράφετε ότι είναι κ για τους δορυφορικούς η υπηρεσία. Και μου απαντάνε ότι πολλοί μπερδεύονται όχι δεν είναι. Μονο αν είσαι πελάτης ott. Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά λάθος τα ξέραμε. Θα μπω κ στο fb να ρωτήσω μήπως έπεσα σε άσχετο αλλά δε νομιζω διότι μου το ξεκαθάρισε.

Ως γυναίκα ....ανυπόμονη !! :argh:

Κάτω κάτω στο Operating System γράφει TIZEN 3.0
οκ το ειδα...αν κ τσάμπα δεν κάνει για εμάς που έχουμε μόνο δορυφορική...Ίσως τελικά τόσο καιρό καταλάβαινα λάθος λογο ασχετοσύνης...σιγά σιγά μαθαίνουμε.

οκ το ειδα...αν κ τσάμπα δεν κάνει για εμάς που έχουμε μόνο δορυφορική...Ίσως τελικά τόσο καιρό καταλάβαινα λάθος λογο ασχετοσύνης...σιγά σιγά μαθαίνουμε.

Δεν έχεις καταλάβει λάθος.
Το app της tv θα είναι και για τους δορυφορικούς όταν καταργηθεί το cosmote tv go μέσα στο τρίμηνο που διανύουμε.
Τότε θα μας περάσουν στο ott app και θα έχουμε και πρόσβαση στο app της τηλεόρασης.
Η έπεσες σε άσχετο ή δεν κατάλαβες τι σου είπε.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν έχεις καταλάβει λάθος.
Το app της tv θα είναι και για τους δορυφορικούς όταν καταργηθεί το cosmote tv go μέσα στο τρίμηνο που διανύουμε.
Τότε θα μας περάσουν στο ott app και θα έχουμε και πρόσβαση στο app της τηλεόρασης.
Η έπεσες σε άσχετο ή δεν κατάλαβες τι σου είπε.

Ή άλλαξαν στρατηγική για να κλείσουν την «τρύπα» της θέασης των αθλητικών από δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Με τη λογική του "σου αντικαθιστώ το Go που είχες, δεν είχες θέαση από TV". Ή απλά έπεσε σε άσχετο. Θα δείξει.

Ή άλλαξαν στρατηγική για να κλείσουν την «τρύπα» της θέασης των αθλητικών από δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Με τη λογική του "σου αντικαθιστώ το Go που είχες, δεν είχες θέαση από TV". Ή απλά έπεσε σε άσχετο. Θα δείξει.

Πιστεύω άσχετο γιατί το tv app απλά δεν έχει λόγο ύπαρξης αν ο άλλος είναι ήδη πελάτης ott με box.
(Σιγά μην έβγαλαν ολόκληρο app απλά για να μπορείς να το προσθέσεις σε δευτερεύουσα τηλεόραση που θα έχεις και θα είναι και καινούρια με tizen 3.0 ή μεγαλύτερο) 🤪

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Πιστεύω άσχετο γιατί το tv app απλά δεν έχει λόγο ύπαρξης αν ο άλλος είναι ήδη πελάτης ott με box.
(Σιγά μην έβγαλαν ολόκληρο app απλά για να μπορείς να το προσθέσεις σε δευτερεύουσα τηλεόραση που θα έχεις και θα είναι και καινούρια με tizen 3.0 ή μεγαλύτερο)
Εγω παντως πελατης ΟΤΤ box ηθελα το app στην κυρια samsung, και το boxaki στη δευτερη

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω παντως πελατης ΟΤΤ box ηθελα το app στην κυρια samsung, και το boxaki στη δευτερη

Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μόνο που δεν θα είχες τα αθλητικά. Πάντως παίζει και να σε χρεώνουν ένα συμβολικό ποσό για μεταπήδηση στην εφαρμογή της smart TV. Από όσα μαθαίνω ακόμα δεν έχουν αποφασίσει οριστικά για τη μετάβαση.

Για την ακρίβεια μου είπε...Όταν θα τερματίσει το cosmote go κ θα γίνει η συνενοση η όπως στο καλό το λένε τότε θα μπορώ να μπαίνω στην υπηρεσία αυτή από το λάπτοπ μου με τους κωδικούς μου. Όχι όμως κ από την εφαρμογή της tv καθως αυτη θα διατιθεται για τους χρηστες που θα έχουν το box του ott. Διότι η αρχική μου επικοινωνία έγινε για τους κωδικούς που δεν μπορούσα να μπω διότι στην tv μου ζητάει id κ κωδικό κ ενώ έχω μου βγάζει δεν είστε κάτοχος cosmote tv. Της το διευκρινησα οτι αλλα ξερω μου ειπε που το διαβάσατε κλπ κ ότι πολλοί μπερδεύονται . Μάλιστα μου ανέφερε ότι πρόσφατα ανανεώσατε δεν με πολυσυμφερει τώρα να αλλάξω το δορυφορικό η αν θέλω να κάνω αίτημα. Όπως κ να έχει ήταν μια γυναίκα που κατάλαβε κ κατάλαβα. Τώρα αν στο επίμαχο σημείο δεν ήξερε το τι ισχύει απόλυτα αυτό είναι άλλο θέμα.

Για την ακρίβεια μου είπε...Όταν θα τερματίσει το cosmote go κ θα γίνει η συνενοση η όπως στο καλό το λένε τότε θα μπορώ να μπαίνω στην υπηρεσία αυτή από το λάπτοπ μου με τους κωδικούς μου. Όχι όμως κ από την εφαρμογή της tv καθως αυτη θα διατιθεται για τους χρηστες που θα έχουν το box του ott. Διότι η αρχική μου επικοινωνία έγινε για τους κωδικούς που δεν μπορούσα να μπω διότι στην tv μου ζητάει id κ κωδικό κ ενώ έχω μου βγάζει δεν είστε κάτοχος cosmote tv. Της το διευκρινησα οτι αλλα ξερω μου ειπε που το διαβάσατε κλπ κ ότι πολλοί μπερδεύονται . Μάλιστα μου ανέφερε ότι πρόσφατα ανανεώσατε δεν με πολυσυμφερει τώρα να αλλάξω το δορυφορικό η αν θέλω να κάνω αίτημα. Όπως κ να έχει ήταν μια γυναίκα που κατάλαβε κ κατάλαβα. Τώρα αν στο επίμαχο σημείο δεν ήξερε το τι ισχύει απόλυτα αυτό είναι άλλο θέμα.
Με βάση αυτό https://help.cosmote.gr/system/temp...669/KW1052-COSMOTE-TV-COSMOTE-TV-Over-the-Top

Θα μπορείς να μπαίνεις από οπουδήποτε είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα του OTT και να βλέπει περιεχόμενο . Διάβασε όλες τις διευκρινίσεις στην σελίδα που παρέθεσα για να μην σε μπερδεύει ο κάθε εκπρόσωπος .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Με βάση αυτό https://help.cosmote.gr/system/temp...669/KW1052-COSMOTE-TV-COSMOTE-TV-Over-the-Top

Θα μπορείς να μπαίνεις από οπουδήποτε είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα του OTT και να βλέπει περιεχόμενο . Διάβασε όλες τις διευκολύνσεις στην σελίδα που παρέθεσα για να μην σε μπερδεύει ο κάθε εκπρόσωπος .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Αυτό δεν λέει κάτι. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν οι όροι παροχής υπηρεσιών. Αυτό που φοβούνται, από όσο ξέρω, είναι ότι λόγω της διαφοράς της τιμής πολλοί θα επιλέξουν το δορυφορικό για να πάρουν τσάμπα την OTT. Όταν φτάσει η στιγμή να γίνει, θα μάθουμε επίσημα και τελικά το θα ισχύσει.

Όπως κ να έχει θα δείξει. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος μόνο με δορυφορικό που να μπαίνει με κωδικούς κ να βλέπει είτε tv Η από αλλού εδώ στο forum σωστά? Εκτός από το go λέω.

Παιδιά καλημέρα. Την εφαρμογή μπορούμε να την βάλουμε σε άλλο tv box όπως το xiaomi s; παλεύω ένα 3ωρο τώρα, ότι και αν έκανα δε τα κατάφερα. Έλεγε μη υποστηριζομενη εφαρμογή. Έχει κανείς καμιά ιδέα; κάθε βοήθεια δεκτή.

Η εφαρμογή στις τηλεοράσεις για τα OTT mini packs υπάρχει μόνο στις Samsung, μοντέλα από το
2017 και μετά, με TV OS TIZEN 3.0 και μεγαλύτερο.

Έχει γραφεί εδώ μέσα πολλές φορές !

Sony, LG και υπόλοιπες στο ...μέλλον !!

Απλά να διευκρινήσω για να είμαστε πλήρης,ότι απ όσα έχω καταλάβει,εφόσον η τηλεόραση σου υποστηρίζει το cosmote smart tv app,τότε θα μπορείς να χρησιμοποιείς το smart tv app για οποιοδήποτε τύπο συνδρομής κι αν έχεις (είτε έχεις mini packs χωρίς δέσμευση,είτε έχεις κάποιο πακέτο συμβολαίου με δέσμευση).Επίσης αν έχεις ας πούμε 2 συνδομές,μια με mini pack OTT χωρίς δέσμευση και μια π.χ. cinema pack OTT με 12μηνο συμβόλαιο,τότε κάθε μια από αυτές συνδέεται με το δικό της cosmote id.Tότε απ ότι έχω καταλάβει (και είχε αναφερθεί από κάποιο φίλο στο νήμα παλαιότερα) θα μπορείς κάνοντας είσοδο στην εφαρμογή με το αντίστοιχο id να δεις την αντίστοιχη συνδρομή.Προφανώς θα μπορείς να κάνεις είσοδο με το id που επιθυμείς,οπουδήποτε διατίθεται η εφαρμογή (smart tv app, box, smartphone, tablet, pc (desktop/laptop) )

Ένα θέμα σημαντικό που έχει προκύψει βέβαια είναι με το μπάχαλο των καναλιών.Να γίνω πιο σαφής:

Έχει αναφερθεί ότι π.χ. το cinema mini pack ΟΤΤ έχει διαφορετικά κανάλια διαθέσιμα από το cinema pack OTT πακέτο συμβολαίου.Λογικό ως ένα βαθμό θα πει κανείς.Όμως αναφέρεται στις συχνές ερωτήσεις τις cosmote ότι σε γενικές γραμμές και σύμφωνα με τις συμφωνίες που θα πρέπει να τηρήσει η cosmote με τους παρόχους περιεχομένου,στο box θα είναι περισσότερα κανάλια διαθέσιμα σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους θέασης.

Δηλαδή αν όντως ισχύει το παραπάνω,αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα ένας συνδρομητής 12μηνου συμβολαίου cinema pack με box,ενδέχεται να έχει περισσότερα κανάλια διαθέσιμα μέσω του box σε σχέση με την smart tv app για το ίδιο cinema πακέτο συμβολαίου! Δείτε σχετικά:

https://nea-cosmotetv.gr/suxnes-erotiseis
9. Τα κανάλια που περιλαμβάνονται στον Wifi Android TV αποκωδικοποιητή είναι ίδια με αυτά που μπορώ να δω στις άλλες συσκευές (Smart TV, smartphone, tablet, pc/laptop);

Στον Wifi Android TV αποκωδικοποιητή προσφέρονται περισσότερα κανάλια, έναντι των υπολοίπων συσκευών, σύμφωνα με τις συμβάσεις των παρόχων περιεχομένου που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε.

Επίσης επειδή αναφέρθηκε από την ioanna1978 ότι της είπαν από την cosmote ότι όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση των δορυφορικών από το GO στην νέα ΟΤΤ πλατφόρμα,δεν θα δωθεί στους δορυφορικούς η δυνατότητα να βλέπουν (εκτός των άλλων) μέσω της εφαρμογής για smart tv,να υπενθυμίσω ότι στις ερωτήσεις που είχαν γίνει μετά την παρουσίαση της νέας OTT πλατφόρμας στους δημοσιογράφους,είχε γίνει ερώτηση γι αυτό το ζήτημα και είχε απαντηθεί ότι θα δωθεί και στους δορυφορικούς και η smart tv εφαρμογή,μόλις ολοκληρωθεί η σχετική μετάβαση. Δείτε εδώ:

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...sxyei-gia-ti-nea-ott-platforma-tis-cosmote-tv

Δεν είναι λίγες φορές που ο κάθε υπάλληλος λέει τα δικά του...εδώ επίσης για το θέμα της υποστήριξης του booster από την ΟΤΤ πλατφόρμα ο καθένας λέει τα δικά του όπως ανάφερε και φίλος μας,ενώ όπως ανάφερα κι εγώ σε προηγούμενο post,στην σχετική ερώτηση στις συχνές ερωτήσεις αναφέρει κάτι που δεν στέκει καν και άρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη για το τι ισχύει...

Εκτός κι αν όπως ανάφερε κι άλλος φίλος μας το ξανασκέφτονται να μη δώσουν 2 ταυτόχρονες θεάσεις σε έναν δορυφορικό (δορυφορικός δέκτης + ΟΤΤ (π.χ. μέσω smart tv app) αθλητικά ταυτόχρονα).Είναι κρίσιμο το τι θα γίνει παιδιά σε αυτό το θέμα αφού το δορυφορικό full pack μπορεί με προσφορά να το βρεις και με 20 ευρώ/μήνα ενώ το ΟΤΤ full pack συμβόλαιο στα 28 ευρώ/μήνα και προς στιγμήν τουλάχιστον δεν έχει ακόμα ακουστεί να δίνονται χαμηλότερες τιμές μέσω προσφοράς.