Nέα Cosmote IP TV - OTT

εχω παρει το 3μηνο δωρεάν μινι σπορ πακ.αν το βαλω στη σαμσουνγκ 4κ ,το σπορ 4κ θα δουλευει ή οχι;ευχαριστω

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδιά καλός σας βρήκα.Συνδρομητής από την προηγούμενη εβδομάδα cosmote OTT στο full πακέτο.Η σύνδεσή μου είναι vdsl 50.Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και αυτό γιατί στα αθλητικά κανάλια η ροή της εικόνας δεν είναι ομαλή.Αντιμετωπίζεται και εσείς το ίδιο πρόβλημα ?

Υπάρχει κάποιος που να πήρε το mini documentaries pack; Περιλαμβάνεται το BBC Earth on demand;

εχω παρει το 3μηνο δωρεάν μινι σπορ πακ.αν το βαλω στη σαμσουνγκ 4κ ,το σπορ 4κ θα δουλευει ή οχι;ευχαριστω

Εγω που εχω ενεργοποιησει το 3μηνο δωρεαν , δεν βλεπω το 4κ μπαινω απο pc . Φταιει αυτο?

Εγω που εχω ενεργοποιησει το 3μηνο δωρεαν , δεν βλεπω το 4κ μπαινω απο pc . Φταιει αυτο?
Το 4k κανάλι είναι διαθέσιμο μονο μέσω του box και της εφαρμογής για smart TV, όταν βγει και επίσημα.

Ερώτηση. Στο 4κ μερικές φορές δεν δείχνει κάτω αριστερά το ultra HD. Αυτό γίνεται όταν υποτίθεται δεν πιάνει την μέγιστη ανάλυση; Είναι τόσο "έξυπνο"? Γιατί πολλές φορές δεν το δείχνει με το που ανοίξω το κανάλι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ερώτηση. Στο 4κ μερικές φορές δεν δείχνει κάτω αριστερά το ultra HD. Αυτό γίνεται όταν υποτίθεται δεν πιάνει την μέγιστη ανάλυση; Είναι τόσο "έξυπνο"? Γιατί πολλές φορές δεν το δείχνει με το που ανοίξω το κανάλι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι αυτο σημαίνει ότι η ανάλυση είναι στα 1080p και όχι 4k όταν σου βγάλει το ultra HD σημαίνει ότι ανέβηκε στο 4k

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Παιδια για οποιον ενδιαφερεται ενεργοποιησα το play now unlimited και ενω λεει οτι περιλαμβανεται και το cosmote tv over the top μου καταναλωνει mb

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο σε μένα είναι όταν με το καλό στους υπάρχων συνδρομητές μέσω δορυφόρου που θα καταργηθεί το GO το πρώτο εξάμηνο και θα μετάβουν στην νέα υπηρεσία στις συσκευές τους όταν έχουμε ένα τηλεοπτικό αγώνα λένε θα είναι εφικτό να παρακολουθείται σε μια συσκευή λογικά από της δυο που σου δίνει το δικαίωμα να έχεις όχι μεταξύ όμως συσκευών και τηλεόρασης όπως κάνει η Nova σωστά ???

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο σε μένα είναι όταν με το καλό στους υπάρχων συνδρομητές μέσω δορυφόρου που θα καταργηθεί το GO το πρώτο εξάμηνο και θα μετάβουν στην νέα υπηρεσία στις συσκευές τους όταν έχουμε ένα τηλεοπτικό αγώνα λένε θα είναι εφικτό να παρακολουθείται σε μια συσκευή λογικά από της δυο που σου δίνει το δικαίωμα να έχεις όχι μεταξύ όμως συσκευών και τηλεόρασης όπως κάνει η Nova σωστά ???
Ναι αλλά εξαρτάται πως θα βλέπεις από την τηλεόραση. Εφόσον έχεις το box ή την εφαρμογή της smart TV πάλι θα ισχύουν οι περιορισμοί της ταυτόχρονης θέασης. Οι συνδρομητές μέσω δορυφόρου θα βλέπουν κανονικά αφού δεν θεωρείται επιπλέον συσκευή. Έχουν όμως δεύτερες σκέψεις για το αν θα δωθεί δωρεάν η χρήση της μέσω των smart TV. Για αυτό και η καθυστέρηση. Γιατί πρακτικά καταργείται το multiroom.

Για αυτό το λόγο το ρωτάω και εγώ. Εγώ έχω full pack μέσω δορυφόρου στο σαλόνι μου, θα μπορώ στο δωμάτιο που έχω Samsung τηλεόραση να βάλω την εφαρμογή και να βλέπω αντί για το GO που μου καταργεί την νέα υπηρεσία ? Το ξέρω το Go ήταν Go για φορητές συσκευές και μόνο αλλα η νέα υπηρεσία μιας και παίζει και σε τηλεόραση σαν εφαρμογή τελικά τη είναι ???

Τελικά γνωρίζει κάποιος τι αλλαγές έφερε το update της εφαρμογής cosmote στο box;;;

Για αυτό το λόγο το ρωτάω και εγώ. Εγώ έχω full pack μέσω δορυφόρου στο σαλόνι μου, θα μπορώ στο δωμάτιο που έχω Samsung τηλεόραση να βάλω την εφαρμογή και να βλέπω αντί για το GO που μου καταργεί την νέα υπηρεσία ? Το ξέρω το Go ήταν Go για φορητές συσκευές και μόνο αλλα η νέα υπηρεσία μιας και παίζει και σε τηλεόραση σαν εφαρμογή τελικά τη είναι ???
Μέχρι μέσα Απριλίου λογικά θα γίνει η μετάβαση εκτός και αν πάρει πάλι καθυστέρηση. Οπότε θα δούμε πώς θα το χειριστούν. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι δορυφορικοί δεν θα πάρουν δωρεάν την εφαρμογή για smart TV. Αλλά υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης του υπολογιστή με HDMI στη χειρότερη.

Για μένα θα ήταν καλό μια και όπως είπες πολύ σωστά πριν η ευκολία αυτή αν υπάρξει να αντικαθιστά την υπηρεσία multiroom να έχουν την δυνατότητα οι δορυφορικοί μέσω ενός αντίτιμου ίσως και ισάξιου του multiroom να μπορούν να έχουν την νέα υπηρεσία σε μια δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι πέρα της βασικής που θα παίζει δορυφορικά!!!

Για μένα θα ήταν καλό μια και όπως είπες πολύ σωστά πριν η ευκολία αυτή αν υπάρξει να αντικαθιστά την υπηρεσία multiroom να έχουν την δυνατότητα οι δορυφορικοί μέσω ενός αντίτιμου ίσως και ισάξιου του multiroom να μπορούν να έχουν την νέα υπηρεσία σε μια δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι πέρα της βασικής που θα παίζει δορυφορικά!!!
Κακο στήσιμο αυτό για μια νέα υπηρεσία . Εχω full pack μέσω δορυφόρου και multiroom οπότε έχω μαζί με το go 3 οθόνες ταυτόχρονης θέασης , εάν είναι να πληρώνω για την μια προφανώς δεν θα το κάνω και χάνω την μια οθονη που για εμένα είναι το λάπτοπ μου. Έτσι όπως τα κάνει η Cosmote μαλλον βλεπω να χάνει. Πολλοι περιορισμοι και στο OTT και στα νέα που έρχονται και προφανώς είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk