Επίσης είναι εμφανές ότι πλέον το ΟΤΤ is the next big thing στο Cosmote TV. Όλη η επένδυση πάει εκεί και το δορυφορικό πλέον αργά αργά πεθαίνει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μετά την διάθεση της εφαρμογής σε διαφορετικό box από αυτό της Cosmote θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δωθεί το Netflix στο box της Cosmote.
Δίνει τα πακέτα kids η documentary στη συμβολική τιμή των 0,01 για ενα μήνα.
Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα παιδια . κατεβασα την εφαρμογη στη sony ZF9 , ( Android 9) . δινω κωδικους αλλα δεν με βαζει . δεν ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια για τους δορυφορικους δωρεαν ? πρεπει πρωτα να καταργηθει το tv go ?
καλησπερα παιδια . κατεβασα την εφαρμογη στη sony ZF9 , ( Android 9) . δινω κωδικους αλλα δεν με βαζει . δεν ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια για τους δορυφορικους δωρεαν ? πρεπει πρωτα να καταργηθει το tv go ?
Στο shield και εμενα για καποιον λογο δεν μου έχει hdr ενώ και η τηλεόραση το υποστηρίζει.Και στο Shield δεν δίνει σήμα HDR, οπότε λογικά έχουν αλλάξει το Android TV app τους (δε ξέρω τι γίνεται με το άλλο app, αλλά λίγο παράλογο να μη το έχουν αλλάξει, και αν όντως δεν το έχουν αλλάξει, δείχνει την απειρία των προγραμματιστών).
Επίσης όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, σε άλλα κανάλια η ποιότητα είναι σχεδόν απαράδεκτη (όπως πχ στα Viasat) και σε άλλα αρκετά καλή.
Να πω επίσης ότι τα Favorites ανήκουν στη κατηγορία IQ ραδικιού. Βάζεις Αγαπημένο ένα πρόγραμμα από σειρά απ τα κανάλια και σου περνάει ως αγαπημένο το συγκεκριμένο επεισόδιο και μόνο. Αντίθετα αν πας πχ στο National Geographic+, Nick+ κτλ, πολύ σωστά σε αφήνει να κάνεις Αγαπημένο όλη τη σειρά που επιλέγεις... Να πω επίσης ότι βλέπω παράλογο να υπάρχουν παντού και τα κανάλια στα οποία δεν έχω συνδρομή. Αν θες να μου κάνεις "διαφήμιση" βρες άλλο τρόπο...
Τέλος, θεωρώ απαράδεκτο να μην έχω πρόσβαση στο Movies Club, επειδή προεξόφλησα με κάρτα (που παρεπιπτόντως με υποχρέωσες να αποθηκευτούν τα στοιχεία της κάρτας μου), και να μη μου το λες από πριν ότι δεν θα έχω Movies Club αν πληρώσω με αυτό το τρόπο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.