Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μου το εβγαλε και σε εμενα,σε replay tv οταν επελεξα να συνεχισω στο διαδοχικό πρόγραμμα. Κλείνοντας την προβολη διορθώθηκε.

Βλέπω τώρα σε τηλεόραση sony και η εικόνα είναι έτσι τι μπορεί να φταίει η εφαρμογή η η τηλεόραση
Μου το εβγαλε και σε εμενα,σε replay tv οταν επελεξα να συνεχισω στο διαδοχικό πρόγραμμα. Κλείνοντας την προβολη διορθώθηκε.

Στην sony δεν μου αναβει η ενδειξη HDR, με την καινουργια εφαρμογη παντα

Αναφέρομαι στο TV Box και όχι στην εφαρμογή. Το HDR εξακολουθεί να είναι μονίμως ενεργοποιημένο. Τα κανάλια που έπαιζαν πολυκάναλο ήχο ακόμα τίποτα, εκτός απο κάποιες ταινίες που μπορείς να το αλλάξεις χειροκίνητα απο stereo σε dolby audio. Όταν βάζω όμως dolby audio υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο σε σχέση με την εικόνα. Αρχίζω και μετανιώνω που έκανα την μετάβαση απο δορυφορικό. 2 μήνες και δεν έχουν λύσει ακόμα 2 πολύ σοβαρά θέματα.

Τι εγινε ρε παιδια, πειτε μας εντυπωσεις για την εκδοση Android σε tv boxes.
Αρκετοι παραπονιοσασταν για το γεγονος οτι η Cosmote δεν εχει δωσει το OTT σε android boxes και τωρα εχετε εξαφανιστει :p

Τρώει κάτι σκαλώματα σε εμένα και βλέπει ethernet δίχως να έχει πάνω ethernet cable.
Το έκανε και πρίν λίγο.

Είναι σχετικά γρήγορη συσκευή, το καλό με το μικρό remote του ότι είναι bluetooth και όχι IR.
Για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις μπορεί να παίξει μια χαρά τον ρόλο και media player ( μέσω Plex / Emby / Kodi / DLNA ).
Παίζει τα πάντα από video codecs & frame rates δίχως πρόβλημα.
Αν δεν έχεις AV Receiver κάνει decode AC-3, E-AC3, DTS, δεν υποστηρίζει decoding ( μόνο Pass-Through [ HDMI bitstreaming ] ) Dolby TrueHD / Atmos & DTS HD MA / X.
Παίζει τζάμι και με το δικό του 5G WiFi 4K υλικό υψηλού bitrate μέσω DLNA share.

Γενικότερα, αν εξαιρέσεις το σπαστικό bug που έχει με το ethernet ( φαντάζομαι θα διορθωθεί με firmware ) είναι ένα καθώς πρέπει μηχανηματάκι.

H ποιότητα εικόνας στα κανάλια μέσω OTT είναι σαφώς υποδεέστερη των αντίστοιχων δορυφορικών πλήν του Cosmote Sports 4K.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τι εγινε ρε παιδια, πειτε μας εντυπωσεις για την εκδοση Android σε tv boxes.
Αρκετοι παραπονιοσασταν για το γεγονος οτι η Cosmote δεν εχει δωσει το OTT σε android boxes και τωρα εχετε εξαφανιστει :p

Επαγγελματιες γκρινιαριδες ειμαστε.
Την θελουμε την εφαρμογη ΚΑΙ στο amazon FIRESTICK αλλα και στο TVos .. :award:

Κατσε να δουμε αν θα ειναι μονιμη η κατασταση η ξαφνικα θα πεσει πορτα.
Ηταν και αλλοι ποσοι που διαρρηγνυαν τα ιματια τους οτι δεν προκειται να δωθει η εφαρμογη.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τρώει κάτι σκαλώματα σε εμένα και βλέπει ethernet δίχως να έχει πάνω ethernet cable.
Το έκανε και πρίν λίγο.

Είναι σχετικά γρήγορη συσκευή, το καλό με το μικρό remote του ότι είναι bluetooth και όχι IR.
Για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις μπορεί να παίξει μια χαρά τον ρόλο και media player ( μέσω Plex / Emby / Kodi / DLNA ).
Παίζει τα πάντα από video codecs & frame rates δίχως πρόβλημα.
Αν δεν έχεις AV Receiver κάνει decode AC-3, E-AC3, DTS, δεν υποστηρίζει decoding ( μόνο Pass-Through [ HDMI bitstreaming ] ) Dolby TrueHD / Atmos & DTS HD MA / X.
Παίζει τζάμι και με το δικό του 5G WiFi 4K υλικό υψηλού bitrate μέσω DLNA share.

Γενικότερα, αν εξαιρέσεις το σπαστικό bug που έχει με το ethernet ( φαντάζομαι θα διορθωθεί με firmware ) είναι ένα καθώς πρέπει μηχανηματάκι.

H ποιότητα εικόνας στα κανάλια μέσω OTT είναι σαφώς υποδεέστερη των αντίστοιχων δορυφορικών πλήν του Cosmote Sports 4K.
Αν και νομίζω ότι αναφέρεται σε αυτούς που ήθελαν την εφαρμογή cosmote σε 3rd party boxes, έχω μια ερώτηση σχετικά με το box.

Το έχω εδω και έναν μήνα περίπου και έχει ορισμένα θεματακια. Κάθε φορά που περνάν 2-3 λεπτά και πάω να αλλάξω ένταση η να κάνω οτιδήποτε, ότι και να δείχνει τρώει μισό δευτερόλεπτο σκάλωμα. Είναι σοβαρό γιατί χάνω λόγια σε ότι βλέπω εκείνη την στιγμή. Περιμένω κάθε μέρα μήπως και διορθωθεί με software update αλλά ακόμα τίποτα.
Το άλλο που είναι εκνευριστικό είναι ότι κάθε φορά που πάταω το home button για να γυρίσω αρχική και να ανοίξω άλλη εφαρμογή, ξαναφορτωνει τον launcher. Εσύ δεν έχεις κανένα από αυτά τα θέματα;

Edit: Να προσθέσω ότι σε σύγκριση δίπλα δίπλα με OTA κανάλια δεν βρήκα καμία διαφορά πέρα από τα 20 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Ορισμένες φορές πέφτει η ποιότητα λόγο δικτύου μου. Μπορείς να βλέπεις στατιστικά στο Ρυθμίσεις, διαγνωστικά. Με πάνω από 20 mbps όλα δείχνουν σε 1080p50.

2 σύντομες ερωτήσεις,
1) αν κάνουμε αυτή τη δοκιμαστική συνδρομή με τα 2 λεπτά, σε αυτή περιέχονται και τα Ελληνικά κανάλια ή θέλει όπως λέει 3,5 ευρώ.
2) Πρέπει κάπου από το λογαριαμό μας να τσεκάρουμε να μην ανανεωθεί αυτόματα ή ισχύει μόνο για ένα μήνα;
Ευχαριστώ

Καλησπέρα, έτυχε σε κανέναν σαν να εγκαταστήσει την εφαρμογή σε xiaomi mi Box s και όταν πάει να βάλει I'd να τον πετάει η εφαρμογή; ενώ σαν επισκέπτης λειτουργεί κανονικα

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν και νομίζω ότι αναφέρεται σε αυτούς που ήθελαν την εφαρμογή cosmote σε 3rd party boxes, έχω μια ερώτηση σχετικά με το box.

Το έχω εδω και έναν μήνα περίπου και έχει ορισμένα θεματακια. Κάθε φορά που περνάν 2-3 λεπτά και πάω να αλλάξω ένταση η να κάνω οτιδήποτε, ότι και να δείχνει τρώει μισό δευτερόλεπτο σκάλωμα. Είναι σοβαρό γιατί χάνω λόγια σε ότι βλέπω εκείνη την στιγμή. Περιμένω κάθε μέρα μήπως και διορθωθεί με software update αλλά ακόμα τίποτα.
Το άλλο που είναι εκνευριστικό είναι ότι κάθε φορά που πάταω το home button για να γυρίσω αρχική και να ανοίξω άλλη εφαρμογή, ξαναφορτωνει τον launcher. Εσύ δεν έχεις κανένα από αυτά τα θέματα;

Edit: Να προσθέσω ότι σε σύγκριση δίπλα δίπλα με OTA κανάλια δεν βρήκα καμία διαφορά πέρα από τα 20 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Ορισμένες φορές πέφτει η ποιότητα λόγο δικτύου μου. Μπορείς να βλέπεις στατιστικά στο Ρυθμίσεις, διαγνωστικά. Με πάνω από 20 mbps όλα δείχνουν σε 1080p50.

Κανένα θέμα με τη καθυστέρηση που λες. Δοκίμασε ένα factory reset μπας και στρώσει ειδάλλως τεχνική υποστήριξη. Το home button έτσι λειτουργεί είναι Android box πρωτίστως its a feature not a bug.
Δεν είχα ποτέ θέμα με πτώση ταχύτητας βέβαια έχω υπέρ του δέοντος αρκετό bandwidth (200)

Sent from my iPad using Tapatalk

Στη Sony XF9005 μου πάντως η εφαρμογή Android δουλευει πολύ και καλά με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

2 σύντομες ερωτήσεις,
1) αν κάνουμε αυτή τη δοκιμαστική συνδρομή με τα 2 λεπτά, σε αυτή περιέχονται και τα Ελληνικά κανάλια ή θέλει όπως λέει 3,5 ευρώ.
2) Πρέπει κάπου από το λογαριαμό μας να τσεκάρουμε να μην ανανεωθεί αυτόματα ή ισχύει μόνο για ένα μήνα;
Ευχαριστώ

Τα ελληνικα καναλια θα σου κοστισουν 3,5 .

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα τα τσεκάρω αύριο αυτά που λες να σου πω αν τα κάνει και εμένα :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα τα τσεκάρω αύριο αυτά που λες να σου πω αν τα κάνει και εμένα :)
Και εμένα το κάνει. Θέλει update το χειριστήριο εκεί εντοπίζω το πρόβλημα. Λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και εμένα το κάνει. Θέλει update το χειριστήριο εκεί εντοπίζω το πρόβλημα. Λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση
Έχω αναλύσει το θέμα λίγο. Μετά από 2-3 λεπτά αδράνειας του τηλεκοντρόλ, αποσυνδέεται από το box. Όταν πατήσουμε ένα κουμπί αυτό ξανά συνδέεται και εκείνη είναι η στιγμή που τρώει το σκαλωματάκι. Η τηλεόραση μου που έχει hdmi cec, όταν χρησιμοποιώ το τηλεχειριστήριο της δεν έχει κανένα σκάλωμα ποτέ.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Παίδες.... να ρωτήσω κάτι ώς γενικά άσχετος με όλα αυτά?
Είμαι κάτοχος του xiaomi mibox s αλλα δεν βλέπω πουθενά την εφαρμογή. Είτε ψάχνοντας απο το play store είτε κάπου μέσα στο menu.
Τι κάνω λάθος;
Επιπρόσθετα όταν πάω να ψάξω απο το pc στο playstore η version που μου δίνει του cosmote TV ειναι παλια. 1.4.4 και όχι 1.5.9. Επίσης δεν μου δίνει την δυνατότητα να την στείλω στο mibox. Μου λέει οτι δεν είναι συμβατή.

Τι κάνω λάθος;

Παίδες.... να ρωτήσω κάτι ώς γενικά άσχετος με όλα αυτά?
Είμαι κάτοχος του xiaomi mibox s αλλα δεν βλέπω πουθενά την εφαρμογή. Είτε ψάχνοντας απο το play store είτε κάπου μέσα στο menu.
Τι κάνω λάθος;
Επιπρόσθετα όταν πάω να ψάξω απο το pc στο playstore η version που μου δίνει του cosmote TV ειναι παλια. 1.4.4 και όχι 1.5.9. Επίσης δεν μου δίνει την δυνατότητα να την στείλω στο mibox. Μου λέει οτι δεν είναι συμβατή.

Τι κάνω λάθος;

Τελικά ήταν λάθος το Google play country. Το έφτιαξα. Όλα παίζουν τέλεια.!