loukas2010
Senior Member
- 1 April 2010
- 308
Έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής στην Τηλεόραση Sony που έχω. Είμαι συνδρομητής δορυφόρου, τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να μπω;
Έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής στην Τηλεόραση Sony που έχω. Είμαι συνδρομητής δορυφόρου, τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να μπω;
Εγω με τηλεόραση F&U, αφού ενεργοποίησα την ρύθμιση και στην τηλεόραση αλλά και στο box όλα λειτουργούν κανονικά. Ακόμα και το home βρήκα. Είναι το κουμπί που δείχνει multimedia.Ερώτηση. Στο xiaomi mi box μπορούσα να χειριστώ το box με το χειριστήριο της τηλεόρασης. Εδώ είναι αδύνατο ακόμα και όταν πειράξω τα Cec. Τι κάνω λάθος;
Δεν μπόρεσα να το κάνω. Ανοιχτά είναι όλα και στην τηλεόραση. Τι να πω.Εγω με τηλεόραση F&U, αφού ενεργοποίησα την ρύθμιση και στην τηλεόραση αλλά και στο box όλα λειτουργούν κανονικά. Ακόμα και το home βρήκα. Είναι το κουμπί που δείχνει multimedia.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Εχουν ενα τριμηνο δοκιμαστικο για τους δορυφορικους.
Παρε τηλεφωνο και ζητα το
Πήρα εγώ και δεν ξέρανε τίποτε γι αυτό που λες, τουλάχιστον έτσι μου είπαν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τι εγινε ρε παιδια, πειτε μας εντυπωσεις για την εκδοση Android σε tv boxes.
Αρκετοι παραπονιοσασταν για το γεγονος οτι η Cosmote δεν εχει δωσει το OTT σε android boxes και τωρα εχετε εξαφανιστει![]()
Χμ, τουλάχιστον εγώ και άλλοι 4-5 έχουμε γράψει ακριβώς για την έκδοση σε android tv box (εγώ προσωπικά με Shield, άλλοι 2 νομίζω επίσης, και κάποιοι με mi box). Οπότε πού εξαφανιστήκαμε. Αυτοί που επέμεναν οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δοθεί σε άλλα boxes έχουν εξαφανιστεί εντελώς ξαφνικά, ενώ πριν ήταν υπερ-δραστήριοι....
Αν και προσωπικά περιμένω αν πάσα στιγμή να μας πετάξουν έξω (το οποίο θα αποδείξει για ακόμα μία φορά πόσο άσχετοι είναι οι coders που έχουν αναλάβει το project, μιας και "ξέχασαν" να μας αποκλείσουν απ την αρχή - αν όντως δλδ συμβεί αυτό)...
Έχω αναλύσει το θέμα λίγο. Μετά από 2-3 λεπτά αδράνειας του τηλεκοντρόλ, αποσυνδέεται από το box. Όταν πατήσουμε ένα κουμπί αυτό ξανά συνδέεται και εκείνη είναι η στιγμή που τρώει το σκαλωματάκι. Η τηλεόραση μου που έχει hdmi cec, όταν χρησιμοποιώ το τηλεχειριστήριο της δεν έχει κανένα σκάλωμα ποτέ.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Δεν είναι η καθυστέρηση του κουμπιού το πρόβλημα. Κολλάει το frame και καμιά φορά ο ήχος για μισό δευτερόλεπτο. Αυτό είναι το πρόβλημα.Ακριβώς είναι Bluetooth αποσυνδέεται και όταν πατήσουμε το κουμπί κάνει επανασύνδεση ..δεν είναι πρόβλημα απλα περιμένουμε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω
Πήρα και εγώ τηλέφωνο. Η κοπέλα δεν ήξερε κάτι. Τις λέω μίλα με κάποιον προϊστάμενο, με έβαλε στην αναμονή και το δέχτηκε. Οι κωδικοί δεν έχουν έρθει ακόμα... Θέλει πίεση...Πήρα εγώ και δεν ξέρανε τίποτε γι αυτό που λες, τουλάχιστον έτσι μου είπαν.
Καλησπερα.Μια ερωτηση γιατι δεν βγαζω ακρη....Ειμαι κατοχος full pack μεσω δορυφορου.Εχω xiaomi mi box tv box.Μπορω να βαλω την νεα εφαρμογη και να βλεπω στο tv box;Παρεχεται δωρεαν οπως το cosmote tv go για εμας με ενεργη συνδρομη στα δορυφορικα;Η παραμενουμε με την παλια εφαρμογη;
Μονο τριμηνο δοκιμαστικο και λογικα μετα αν καταργηθει η παλια εφαρμογη σωστα;;Διάβασε λίγα ποστ πιο πάνω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.