Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής στην Τηλεόραση Sony που έχω. Είμαι συνδρομητής δορυφόρου, τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να μπω;

Ερώτηση. Στο xiaomi mi box μπορούσα να χειριστώ το box με το χειριστήριο της τηλεόρασης. Εδώ είναι αδύνατο ακόμα και όταν πειράξω τα Cec. Τι κάνω λάθος;

Έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής στην Τηλεόραση Sony που έχω. Είμαι συνδρομητής δορυφόρου, τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να μπω;

Δεν μπορεις. Πρεπει να περιμενεις την μεταβαση απο cosmote go. Ή να αγορασεις ξεχωριστο πακετο

Ερώτηση. Στο xiaomi mi box μπορούσα να χειριστώ το box με το χειριστήριο της τηλεόρασης. Εδώ είναι αδύνατο ακόμα και όταν πειράξω τα Cec. Τι κάνω λάθος;
Εγω με τηλεόραση F&U, αφού ενεργοποίησα την ρύθμιση και στην τηλεόραση αλλά και στο box όλα λειτουργούν κανονικά. Ακόμα και το home βρήκα. Είναι το κουμπί που δείχνει multimedia.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Εγω με τηλεόραση F&U, αφού ενεργοποίησα την ρύθμιση και στην τηλεόραση αλλά και στο box όλα λειτουργούν κανονικά. Ακόμα και το home βρήκα. Είναι το κουμπί που δείχνει multimedia.

Δεν μπόρεσα να το κάνω. Ανοιχτά είναι όλα και στην τηλεόραση. Τι να πω.

Εχουν ενα τριμηνο δοκιμαστικο για τους δορυφορικους.
Παρε τηλεφωνο και ζητα το

Εχουν ενα τριμηνο δοκιμαστικο για τους δορυφορικους.
Παρε τηλεφωνο και ζητα το

Πήρα εγώ και δεν ξέρανε τίποτε γι αυτό που λες, τουλάχιστον έτσι μου είπαν.

Sent from my iPad using Tapatalk

προχτες εκανα την αιτηση. περιμενω σημερα αυριο τηλεφωνο να μου δωσουν κωδικους

Τι εγινε ρε παιδια, πειτε μας εντυπωσεις για την εκδοση Android σε tv boxes.
Αρκετοι παραπονιοσασταν για το γεγονος οτι η Cosmote δεν εχει δωσει το OTT σε android boxes και τωρα εχετε εξαφανιστει :p

Χμ, τουλάχιστον εγώ και άλλοι 4-5 έχουμε γράψει ακριβώς για την έκδοση σε android tv box (εγώ προσωπικά με Shield, άλλοι 2 νομίζω επίσης, και κάποιοι με mi box). Οπότε πού εξαφανιστήκαμε. Αυτοί που επέμεναν οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δοθεί σε άλλα boxes έχουν εξαφανιστεί εντελώς ξαφνικά, ενώ πριν ήταν υπερ-δραστήριοι....

Αν και προσωπικά περιμένω αν πάσα στιγμή να μας πετάξουν έξω (το οποίο θα αποδείξει για ακόμα μία φορά πόσο άσχετοι είναι οι coders που έχουν αναλάβει το project, μιας και "ξέχασαν" να μας αποκλείσουν απ την αρχή - αν όντως δλδ συμβεί αυτό)...

Για το netflix τι άποψη έχετε; Θα το επιτρέψουν ποτέ άραγε; Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο εγώ το έχω βάλει στο kodi και βλέπω σε 480p.

Χμ, τουλάχιστον εγώ και άλλοι 4-5 έχουμε γράψει ακριβώς για την έκδοση σε android tv box (εγώ προσωπικά με Shield, άλλοι 2 νομίζω επίσης, και κάποιοι με mi box). Οπότε πού εξαφανιστήκαμε. Αυτοί που επέμεναν οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δοθεί σε άλλα boxes έχουν εξαφανιστεί εντελώς ξαφνικά, ενώ πριν ήταν υπερ-δραστήριοι....

Αν και προσωπικά περιμένω αν πάσα στιγμή να μας πετάξουν έξω (το οποίο θα αποδείξει για ακόμα μία φορά πόσο άσχετοι είναι οι coders που έχουν αναλάβει το project, μιας και "ξέχασαν" να μας αποκλείσουν απ την αρχή - αν όντως δλδ συμβεί αυτό)...

+1 :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχω αναλύσει το θέμα λίγο. Μετά από 2-3 λεπτά αδράνειας του τηλεκοντρόλ, αποσυνδέεται από το box. Όταν πατήσουμε ένα κουμπί αυτό ξανά συνδέεται και εκείνη είναι η στιγμή που τρώει το σκαλωματάκι. Η τηλεόραση μου που έχει hdmi cec, όταν χρησιμοποιώ το τηλεχειριστήριο της δεν έχει κανένα σκάλωμα ποτέ.

Ακριβώς είναι Bluetooth αποσυνδέεται και όταν πατήσουμε το κουμπί κάνει επανασύνδεση ..δεν είναι πρόβλημα απλα περιμένουμε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ακριβώς είναι Bluetooth αποσυνδέεται και όταν πατήσουμε το κουμπί κάνει επανασύνδεση ..δεν είναι πρόβλημα απλα περιμένουμε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω
Δεν είναι η καθυστέρηση του κουμπιού το πρόβλημα. Κολλάει το frame και καμιά φορά ο ήχος για μισό δευτερόλεπτο. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Πήρα και εγώ τηλέφωνο. Η κοπέλα δεν ήξερε κάτι. Τις λέω μίλα με κάποιον προϊστάμενο, με έβαλε στην αναμονή και το δέχτηκε. Οι κωδικοί δεν έχουν έρθει ακόμα... Θέλει πίεση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα

Κατέβασα το apps σε sony tv, έκανα εγκατάσταση και σε tablette, με δικαίωμα θέασης σε μια συσκευή.

Αγόρασα τα mini packs documentaries, και greek channels για 1.51 ευρώ, πληρώνοντας με κάρτα για ένα μηνα, από την εφαρμογή cosmote shop.

Η ενεργοποίηση έγινε αυτόματα και συνδέθηκα με το cosmote id μου κατευθείαν.

Η εφαρμογή είναι παρα πολύ καλή, πλοήγηση τέλεια, εικόνα χωρίς κανένα πρόβλημα,....

Σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές επίσημες εφαρμογές την βρίσκω ίσος και καλύτερη, ίδιος στην πλοήγηση στα κανάλια.

Αυτό που χρειάζεται είναι επιλογή να εμφανίζει κανάλια στο home page του android tv, και ένα tv cast και θα είναι τέλεια.

Από εμενα μονο θετικά σχόλια θα έχουνε για αυτή την εφαρμογή....:2thumb22sup:

Καλησπερα.Μια ερωτηση γιατι δεν βγαζω ακρη....Ειμαι κατοχος full pack μεσω δορυφορου.Εχω xiaomi mi box tv box.Μπορω να βαλω την νεα εφαρμογη και να βλεπω στο tv box;Παρεχεται δωρεαν οπως το cosmote tv go για εμας με ενεργη συνδρομη στα δορυφορικα;Η παραμενουμε με την παλια εφαρμογη;

Καλησπερα.Μια ερωτηση γιατι δεν βγαζω ακρη....Ειμαι κατοχος full pack μεσω δορυφορου.Εχω xiaomi mi box tv box.Μπορω να βαλω την νεα εφαρμογη και να βλεπω στο tv box;Παρεχεται δωρεαν οπως το cosmote tv go για εμας με ενεργη συνδρομη στα δορυφορικα;Η παραμενουμε με την παλια εφαρμογη;

Διάβασε λίγα ποστ πιο πάνω

Να δουμε ποτε θα καταργηθει αυτη η εφαρμογη και ποτε θα περασουμε οι δορυφορικοι στην νεα πλατφορμα...Σηριαλ εγινε