Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν έχει καμία σχέση το COSMOTE tv με το Netflix ώστε να μπορεί να το αντικαταστήσει.
Εξαρταται πως το χρησιμοποιεις. Εσυ το λες με την εννοια οτι εχει ροη προγραμματος. Εγω απο την αλλη λεω οτι μπορει να ειναι ακομη μια υπηρεσια on demand. Σε καθε περιπτωση δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η ελαχιστηναπαιτουμενη ταχυτητα για να δουλευει χωρις να κολλαει αλλα και χωρις να ριχνει την ποιοτητα σοβαρα.

Χθες κατέβασα την εφαρμογή Cosmote OTT στο Amazon Fire TV Cube 4K UltraHD Streaming Media Player. Όλα λειτουργούν τέλεια.
Θέλει τρόπο για να γίνει αυτό!

Έχω 2 tv box, ένα Tanix tx3 mini και άλλο ένα που έχω πάρει από ένα site αλλά σε κανένα δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή Cosmote Tv στο playstore....την Cosmote Tv Go την εμφανίζει κανονικά..... Γιατί; Πρέπει κάτι να κάνω; Δεν είπαν ότι φαίνεται και πλέον και στα box του εμπορίου;

Μόνο στα επίσημα. Mi box s και NVIDIA shield τα υπόλοιπα είναι customed για αυτό δεν γίνεται.

Skroutz it. Με το 1/3 (και λιγότερο) των χρημάτων παίρνεις το Xiaomj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χθες κατέβασα την εφαρμογή Cosmote OTT στο Amazon Fire TV Cube 4K UltraHD Streaming Media Player. Όλα λειτουργούν τέλεια.

Με sideload εγώ έφαγα πόρτα στο απλό απλό fire stick. Μου λέει απαιτείται λειτουργικό >= android 8. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις; To fire stick κρύβεται πίσω από την tv και το βρίσκω καλύτερο από το κουτί του οτε. Επίσης αδειάζει ο χώρος στο έπιπλο :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το κουτί του ΟΤΕ μπορείς να το κρύψεις και σε κάποιο ντουλάπι κλπ, το τηλεκοντρόλ του είναι Bluetooth.
Το cube τρέχει Android 9, ενώ τα fire stick τρέχουν 5 ή 6 (ανάλογα την έκδοση που έχεις). Ίσως στο μέλλον να βγει αναβάθμιση και για το stick σου.

Πως γίνεται να το δοκιμάσω σε tv βέβαια να δω πως είναι .

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

" Το cube τρέχει Android 9, ενώ τα fire stick τρέχουν 5 ή 6"
Βασική πληροφορία που αγνοούσα. Συνεπώς ανεξρτήτως του ότι η Αμαζον το βαφτίζει firetv os αφήνει να παίξει το apk λόγω της έκδοσης νο 9. Στο θέμα της επίπλωσης τώρα, τα πάντα είναι σχετικά. Ένα ακόμα κουτί παραμένει περιττό όπου κι αν μπει αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με κάτι υπάρχον (με όγκο κλάσμα του έξτρα κουτιού).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

" Το cube τρέχει Android 9, ενώ τα fire stick τρέχουν 5 ή 6"
Βασική πληροφορία που αγνοούσα. Συνεπώς ανεξρτήτως του ότι η Αμαζον το βαφτίζει firetv os αφήνει να παίξει το apk λόγω της έκδοσης νο 9. Στο θέμα της επίπλωσης τώρα, τα πάντα είναι σχετικά. Ένα ακόμα κουτί παραμένει περιττό όπου κι αν μπει αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με κάτι υπάρχον (με όγκο κλάσμα του έξτρα κουτιού).
Επειδή έχω κ εγώ αντίστοιχα προβλήματα, άρα στο cube θα παίζει η εφαρμογή? Πάντως νόμιζα οτι η τελευταία έκδοση του stick καθώς κ το cube έχουν την ίδια έκδοση λειτουργικού...

Λίγο που το έψαξα σήμερα δεν χρειάζεται να έχεις android 8 και πάνω. Δουλεύει και σε μικρότερες εκδόσεις. Δουλεύει επίσης και σε rooted συσκευές με magisk μόνο, δηλαδή αν είναι απλό root (όπως τα περισσότερα κινεζοκουτάκια) δεν κάνετε δουλειά, σας βγάζει το μύνημα ότι η συσκευή είναι rooted ακόμη και να έχει επιλογή να απενεργοποιήσετε το root το κουτάκι σας.
Η διαδικασία είναι απλή και πρέπει να μπορείτε να εγκαταστήσετε magisk μέσω twrp.

Ενδιαφέρον
αν θες γίνε πιο περιγραφικός για τον 'τρόπο

Ενδιαφέρον
αν θες γίνε πιο περιγραφικός για τον 'τρόπο

Κάνε αυτό και θα είσαι έτοιμος! Δηλ. Θα σου εμφανιστεί το εικονίδιο της Cosmote OTT...εγκατέστησέ το και όλα θα λειτουργούν μια χαρά!
Όμως με την εφαρμογή δεν βρήκα τις ρυθμίσεις (π.χ. ήχος DD ή αυτός ρυθμίζεται από το cube?) του κουτιού ΟΤΤ (που παραλίγο θα το έδινα στον γείτονα!)
https://www.youtube.com/watch?v=1i7gKZ-JlSE&feature=emb_logo

Υ.Γ. Στο Dolby Digital ο ήχος του cube κάνει διακοπές....δεν λειτουργεί ομαλά!

Καλησπέρα , έχω δορυφορικό και tv go με extra συσκευή (+5 ) .
Με αυτόν το setup μπορώ να παίζω στην TV με δορυφορικό και ακόμα δύο συσκευές ταυτόχρονα tablet/tv box / pc/smartphone.
Αν κάνω αίτηση για Cosmote OTT και θέλω να κρατήσω το δορυφορικό με την extra συσκευή τι θα ισχύει πλέον;;;
Θα έχω 2 ενεργές(1 ταυτόχρονα αθλητικά) σε 4 συσκευές εγκατεστημένη την εφαρμογή ή θα μπορώ και πάλι να ενεργοποιήσω μία extra συσκευή (+5 );

Αίτηση για ΟΤΤ εννοείς σε συμβόλαιο (με το box) ή για τους δωρεάν μήνες που δίνουν στους δορυφορικους;
Αν κάνεις νέα σύνδεση ΟΤΤ θα έχεις τις 2 συσκευές του ΟΤΤ και τις 2 συσκευές από το δορυφορικό στο tv go. Όταν γίνει η ενοποίηση δεν ξέρουμε ποια θα είναι τα όρια και αν θα υπάρχουν πακέτα έξτρα συσκευών κλπ.
Αν κάνεις αίτηση για τους δωρεάν μήνες, θα έχεις όπως και τώρα 1+1 συσκευές στο go (μέχρι την ενοποίηση που ίσως αλλάξει κάτι) και 2 συσκευές στα ΟΤΤ mini packs που θα σου δώσουν ανάλογα με την συνδρομή σου.