Nέα Cosmote IP TV - OTT

Να πω και εγω την εμπειρια μου απο την εφαρμογη καθοτι δορυφορικος που δοκιμαζω για 3 μηνες την εφαρμογη. Καταρχην πρωτες εντυπωσεις. Πολυ καλη εφαρμογη,χρηστικη,ομορφη,μοντερνα. Εχω μονο 12 mpps στο σπιτι αλλα παρολαυτα παιζει απροβληματιστα ολες τις ταινιες ακομη και αν μπω παραλληλα σε youtube κτλ. Στους αγωνες ομως αν μπω κανενα youtube την ιδια στιγμη θολωνει η εικονα. Λογικο εν μερει. Εβαλα ταινια με τα 12 που εχω και ώ τι εκπληξη....εχω καλυτερη εικονα απο το δορυφορικο! Γενικα εμεινα εντυπωσιασμενος και παροτι δεν εχω γερο ιντερνετ σπιτι σκεφτομαι να την επιλεξω μολις τελειωσει η συνδρομη μου στο δοευφορικο.

@123abc123 δεν εμφανίζει κάποιο άρθρο το λινκ που έβαλες! Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια...αν μπορείς ξαναβάλε....

Για νέο συνδρομητή χωρίς δορυφορικό .η τιμή του sport pack κάτω από 19 πάει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το app στο Cube Fite TV γιατί δεν δείχνει αν η ταινία είναι HD και Dolby Digital, όπως στο Βoxάκι της Cosmote?
Η ποιότητα γιατί δεν είναι η ίδια μ' αυτή του Box? Τα περιφερειακά γιατί δεν μπήκαν ακόμη?
Πάντως η ποιότητα στο Box αλλά και στο πρόγραμμα των καναλιών έπεσε σημαντικά...μέχρι που να σε κάνει να θέλεις να το κλείσεις ή να θες να διακόψεις την συνδρομή!
Αίσχος Cosmote- Είπα δεν μπορεί...κάποια στιγμή μπάχαλο θα γίνει στην Ελλάδα (6 μήνες μετά την έναρξη)! Τι να περιμένει κανείς, αξιοπιστία?
Μ' αυτά και με άλλα η Μετοχή της στο ΧΑ θα έπρεπε να είχε πάει στο φούντο και όχι να χάνει μόνο 40%....

Το app στο Cube Fite TV γιατί δεν δείχνει αν η ταινία είναι HD και Dolby Digital, όπως στο Βoxάκι της Cosmote?
Η ποιότητα γιατί δεν είναι η ίδια μ' αυτή του Box? Τα περιφερειακά γιατί δεν μπήκαν ακόμη?
Πάντως η ποιότητα στο Box αλλά και στο πρόγραμμα των καναλιών έπεσε σημαντικά...μέχρι που να σε κάνει να θέλεις να το κλείσεις ή να θες να διακόψεις την συνδρομή!
Αίσχος Cosmote- Είπα δεν μπορεί...κάποια στιγμή μπάχαλο θα γίνει στην Ελλάδα (6 μήνες μετά την έναρξη)! Τι να περιμένει κανείς, αξιοπιστία?
Μ' αυτά και με άλλα η Μετοχή της στο ΧΑ θα έπρεπε να είχε πάει στο φούντο και όχι να χάνει μόνο 40%....

Τα περιφερειακά δεν είναι στα mini packs. Δεν ξέρω βέβαια ποιο πακέτο έβαλες αλλά αν έβαλες το mini cinema pack εκεί δεν τα έχει. Εάν έβαλες τα cinema pack όπως εγώ τα περισσότερα κανάλια είναι εκεί.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν το έχω παρατηρήσει ότι στο box το λέει και στην εφαρμογή σε android Tv όχι. Απ' ότι θυμάμαι λίγο που το έψαξα στην Sony έδινε τέτοια πληροφορία . Τώρα στο δικό σου box δεν γνωρίζω , μην ξεχνάμε ότι παρόλο που η εφαρμογή μπορεί να μπει σε πολλές συσκευές λόγο έκδοσης android το επίσημο release αφορά μόνο .... Sony android Tv οπότε, ότι δουλεύει πέρα από αυτό επίσημο (όπως πχ έχω εγώ βάλει στην δεύτερη tv μου είναι Thompson) το ευχαριστιόμαστε όπως υπάρχει και για όσο υπάρχει.
Και στις 2 tv βλέπω παραπλήσια ποιότητα βέβαια είναι εκτός αστικού ιστού και με καθαρή γραμμή με υψηλό συγχρονισμό που ίσως παίζει τον ρόλο του .
Το ΟΤΤ είναι άλλο προϊόν από το Δορυφόρικο και τα περιφερειακά δεν έχουν συζητήσει για να ενταχθουν σε αυτό. Πληροφορίες λενε ότι αυτό θα γίνει μελόντικα, αν και προσωπικά δεν το νομίζω. Χρειάζεται ξεχωριστη συμφωνια στην οποια τα περιφερειακά κανάλια δεν έχουν προσέλθει . Γι αυτό άλλωστε δεν έχουν και on demand - catch up 7 ημερών και στο Δορυφορικό .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τα fire έχουν την εφαρμογή για κινητά, εκεί δεν λέει αν είναι hd.
Στα Android TV (mi box, Sony tv) και όπου αλλού υπάρχει η εφαρμογή σε έκδοση τηλεόρασης λέει και αν είναι hd ή όχι.

Εχει το κουμπι για να ανοιγεις και να κλεινεις το root?

H στοκ ROM του tanix tx3 mini δεν έχει τέτοιο κουμπί, αλλά και να είχε όπως είπα και πριν δεν παίζει το cosmote app. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει είτε unroot είτε magisk, magisk hide η εφαρμογή και magisk rename το magisk manager (επιλογή στις ρυθμίσεις)

Απορία είμαι συνδρομητής στο φουλ δορυφορικό επειδή σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια 4K τηλεόραση (Sony AG9)με Android 9 αν κατεβάσω την εφαρμογή πως μπορώ να βλέπω το 4Κ αθλητικό κανάλι; Πρέπει να αγοράσω το mini pack; Η δεν παρέχεται σε mini pack γιατί στις πληροφορίες δεν το αναφέρει.
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για την ώρα παρέχεται μόνο στο συμβόλαιο ΟΤΤ, με την ενοποίηση των πελατών θα το έχουν και οι δορυφορικοί (είχαν πει τότε στην ανακοίνωση, λογικά δεν άλλαξε κάτι).

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για την ώρα παρέχεται μόνο στο συμβόλαιο ΟΤΤ, με την ενοποίηση των πελατών θα το έχουν και οι δορυφορικοί (είχαν πει τότε στην ανακοίνωση, λογικά δεν άλλαξε κάτι).

ok Σε ευχαριστω.

Απορία είμαι συνδρομητής στο φουλ δορυφορικό επειδή σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια 4K τηλεόραση (Sony AG9)με Android 9 αν κατεβάσω την εφαρμογή πως μπορώ να βλέπω το 4Κ αθλητικό κανάλι; Πρέπει να αγοράσω το mini pack; Η δεν παρέχεται σε mini pack γιατί στις πληροφορίες δεν το αναφέρει.
Ευχαριστώ
Έχοντας το δωρεάν 3 μηνο στην Sony που περιέχει το sport pack mini αλλά και το full pack , κάνοντας login στην και με το ένα και με το άλλο βλέπω το 4k ( και η ποιότητα είναι απίστευτη, ακόμα και στο replay tv του sport 4k)

Έχοντας το δωρεάν 3 μηνο στην Sony που περιέχει το sport pack mini αλλά και το full pack , κάνοντας login στην και με το ένα και με το άλλο βλέπω το 4k ( και η ποιότητα είναι απίστευτη, ακόμα και στο replay tv του sport 4k)

ωραια τελεια σ'εχαριστω.

Μου βγάζει (νέα εφαρμογή Cosmote Tv Ott σε Mi Box S) "έχεις φτάσει σε μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συσκευών, αφαίρεσε κάποια" ενώ βλέπω μόνο σε μία.....μετά από λίγο φτιάχνει με ζάπινγκ.. Αργότερα ξανά το ίδιο..... Γιατί;

Γεια σας φίλοι μου. Μια ερώτηση. Μπορούμε να βάλουμε δική μας εικόνα στο προφίλ μας? Εννοώ όχι αυτές που σου προτείνει.
Όπως στην διαφήμιση που δείχνει την εικόνα αυτού και των παιδιών του στα προφίλ τους. Ευχαριστώ πολύ!!! Να'στε όλοι καλά!!!

Εχω δορυφορικο και εχω παραλληλα το δοκιμαστικο των 3 μηνων σε Ott. Συγχρονιζω στο σπιτι στα 12 mpps. Παρατηρηση απο χθες το βραδυ. Πηγα να βαλω μια ταινια μεσω replay στο δορυφορικο, δεν την επαιζε διοτι δεν εφθανε η ταχυτητα συνδεσης. Βαζω το ott και την παιζω απο εκει,αριστη εικονα απροβληματιστη και χωρις κανενα κολλημα.
Ειναι φυσιολογικο αυτο; Παρεπιπτοντως το δορυφορικο το εχω και με powerline ενω το ott ασυρματα.

Εχω δορυφορικο και εχω παραλληλα το δοκιμαστικο των 3 μηνων σε Ott. Συγχρονιζω στο σπιτι στα 12 mpps. Παρατηρηση απο χθες το βραδυ. Πηγα να βαλω μια ταινια μεσω replay στο δορυφορικο, δεν την επαιζε διοτι δεν εφθανε η ταχυτητα συνδεσης. Βαζω το ott και την παιζω απο εκει,αριστη εικονα απροβληματιστη και χωρις κανενα κολλημα.
Ειναι φυσιολογικο αυτο; Παρεπιπτοντως το δορυφορικο το εχω και με powerline ενω το ott ασυρματα.

Δυστυχως το δορυφορικο τρωει καμια φορα τετοια σκαλωματα.Το ιδιο μου κανει καμια φορα και εμενα.Σπανια βεβαια αλλα μου το εχει κανει,οτιβκαι καλα δεν επαρκει η ταχυτητα του ιντερνετ και να φανταστεις εγω εχω 50αρα vdsl απευθεια απο το ρουτερ στον αποκωδικοποιητη.
Ισως να φταιει και το powerline να ξερεις.Καμια φορα κανουν μικροδιακοπες αυτα και επηρεαζεται η ταχυτητα.Εχω και εγω και το εχω παρατηρησει αυτο με τις μικροδιακοπες