ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
Senior Member
- 18 June 2006
- 434
Ατμοςςςςς παίρνω!δεν περνεις ενδειξη atmos στον ενισχυτη σου...απλα στο περναει και το μετατρεπει σε απλο pcm...(??)
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ατμοςςςςς παίρνω!δεν περνεις ενδειξη atmos στον ενισχυτη σου...απλα στο περναει και το μετατρεπει σε απλο pcm...(??)
Να ρωτήσω από που το πήρες!? Γιατί Ελλάδα δεν βρησκω.Ethernet to usb adapter της ugreen
Aπλα εγγυηση για αυτη τη δουλεια σε αυτα τα boxακια
παίζει κανονικά σε άλλα δίκτυα όπως και το go.Eπισης το δοκιμασε καποιος που εκανε την μετατροπη απο go σε αλλο δικτυο εκτος του σπιτιου για το αν παιζει(δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα ετσι ειναι πχ στο multiroom)
Eπισης το δοκιμασε καποιος που εκανε την μετατροπη απο go σε αλλο δικτυο εκτος του σπιτιου για το αν παιζει(δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα ετσι ειναι πχ στο multiroom)
Δεν το εβρισκα Ελλαδα και το πηρα απο ebay.Ειχα διαβασει αρκετα σχολια για το συγκεκριμενο ανταπτορακι και πραγματικα ειναι παρα πολυ αξιοπιστο.Εχω παρει 2 για τα δυο μποξακια που εχω και δεν το παραμικρο προβλημα.Δυστυχως τα mi bix ψιλοεχουν θεματα με αποδυσνδεσεις απο το wifi.Με το ανταπτορακι της ugreen εχω ησυχασει παντωςΝα ρωτήσω από που το πήρες!? Γιατί Ελλάδα δεν βρησκω.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Παρηγγειλα το Amazon fire TV 4K, για να εχω το Cosmote TV OTT σαν εναν spare δεκτη και να τον παιρνω μαζι μου στο εξοχικο.
Μολις το παραλαβω ξεκιναω αμεσα δοκιμες και θα ενημερωσω.
Γινεται αμα βαλεις το aptoide store.Δεν νομιζω....
Εβγαλε η Cosmote app στο amazon store?
Android 7.1 ειναι κατα βαση.
Κανε την δοκιμη σου παντως και πες μας
Αν τους παρεις τηλεφωνο θα σου πουν οτι αυτη την στιγμη παιζει μονο αε samsungΓια τη samsung βγάζει για LG τίποτα ούτε beta .ακόμα περιμενουμε
Αυτό που ανέφερες εμένα μου το είπαν τηλεφωνικά υπάλληλος του ΟΤΕ. Ότι θα υπάρχει χρέωση Δηλαδή κ ότι ακούτε για ελεύθερο κλπ δεν ισχύει. Πριν περίπου ένα μισή μηνα.αρα?Που είναι αυτοί που έκραζαν την cosmote οτι θα το πληρωνουμε εμεις οι δορυφορικοι και οτι δεν θα μας δωσει τσαμπα το ΟΤΤ; Πειρουετες κωλοτουμπες τωρα ε;
Στο my cosmote, δε φαίνονται οι 2 συνδρομές, σαν διαφορετικά προϊόντα, με διαφορετικό αριθμό;Καταρχάς να αναφέρω ότι όσες tv είναι του 20 ακόμα η εφαρμογή δεν μπορεί να μπει. Λέω για Samsung δεν ξέρω για τις υπόλοιπες. Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι που πριν μήνες είχα αναφέρει άλλα τώρα ήρθε η στιγμή: Γνωρίζει κάποιος εγώ που είμαι κάτοχος 2 μπουκετων δορυφορικού cosmote tv ένα full κ ένα cinema pack Και που στο go πήγαινε ξεχωριστά αφού το καθένα είχε διαφορετικό username συνδρομητή κλπ...Στη νέα υπηρεσία ott πως θα γίνει ο διαχωρισμός από το site το ανάλογο στο my cosmote ? Γιατί ζητάει id. Και το id είναι ένα κ μοναδικό! Δεν θα έπρεπε κανονικά να δικαιούμαι 2 στην περίπτωση αυτή?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.