Nέα Cosmote IP TV - OTT

ρε συ θα με τρελανεις...
καταρχην απ`οσο διαβασα,το s δεν περναει γενικα hd-audio.
και οκ-ασε τον ote.εχει θεμα ετσι κι`αλλιως..
εγω μεσα απο το μενου ηχος του box ειτε το βαλω auto ειτε του δηλωσω ολα τα format τσεκαρισμενα,και στο netflix και στο kodi μονο dd και dd+ περνω.
μεσα απο το Kodi,στο μενου passthrough ποσες επιλογες εχεις?
γιατι εγω σε αυτο το μενου hd audio passthrough δεν εχω.μονο dts και dd...

Eπισης το δοκιμασε καποιος που εκανε την μετατροπη απο go σε αλλο δικτυο εκτος του σπιτιου για το αν παιζει(δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα ετσι ειναι πχ στο multiroom)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ethernet to usb adapter της ugreen
Aπλα εγγυηση για αυτη τη δουλεια σε αυτα τα boxακια
Να ρωτήσω από που το πήρες!? Γιατί Ελλάδα δεν βρησκω.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Eπισης το δοκιμασε καποιος που εκανε την μετατροπη απο go σε αλλο δικτυο εκτος του σπιτιου για το αν παιζει(δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα ετσι ειναι πχ στο multiroom)
παίζει κανονικά σε άλλα δίκτυα όπως και το go.

Και εγώ το δοκίμασα, παίζει κανονικά σε οποιαδήποτε δίκτυο.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Να ρωτήσω από που το πήρες!? Γιατί Ελλάδα δεν βρησκω.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Δεν το εβρισκα Ελλαδα και το πηρα απο ebay.Ειχα διαβασει αρκετα σχολια για το συγκεκριμενο ανταπτορακι και πραγματικα ειναι παρα πολυ αξιοπιστο.Εχω παρει 2 για τα δυο μποξακια που εχω και δεν το παραμικρο προβλημα.Δυστυχως τα mi bix ψιλοεχουν θεματα με αποδυσνδεσεις απο το wifi.Με το ανταπτορακι της ugreen εχω ησυχασει παντως

Με το Mi Box S 4 και WiFi 5GHz στο σπίτι η λειτουργία είναι 100% απροβλημάτιστη. Συνεχώς, σταθερά, στο maximum της ταχύτητας, χωρίς αποσυνδέσεις. Router: TP-Link Archer C7.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παρηγγειλα το Amazon fire TV 4K, για να εχω το Cosmote TV OTT σαν εναν spare δεκτη και να τον παιρνω μαζι μου στο εξοχικο.
Μολις το παραλαβω ξεκιναω αμεσα δοκιμες και θα ενημερωσω.

Δεν νομιζω....
Εβγαλε η Cosmote app στο amazon store?
Android 7.1 ειναι κατα βαση.
Κανε την δοκιμη σου παντως και πες μας

Μπορείς με sideload να περάσεις την εφαρμογή για κινητά ή tablet, αλλά θέλει android 8+.
To μόνο fire TV με android 9 (fire os 7) είναι το cube.

Νέα έκδοση 1.14.13 (19/6) στην Samsung ,έφυγε και το beta από το εικονίδιο της εφαρμογής.
Επίσης έχει διαγνωστικό πλέον

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
c7ef3955bd1ce34e3b3990f02e0c8e97.jpg

f8449b6fb96331169aee31a9b14cfbcb.jpg

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν νομιζω....
Εβγαλε η Cosmote app στο amazon store?
Android 7.1 ειναι κατα βαση.
Κανε την δοκιμη σου παντως και πες μας
Γινεται αμα βαλεις το aptoide store.
Η εφαρμογη απαιτει κατ ελαχιστο Android 5 συμφωνα με το Play store.

Παραυτα αλλαξα την αποφαση μου και μαλλον θα καταληξω σε Mi box S.
Κι αυτο γιατι θελω κατι πιο κοντα σε Android TV και χωρις πολλα workarounds.

Πέρασα το προφίλ του φουλ πακ και απενεργοποιησα τηλεφωνικά του δοκιμαστικό. Μου είπαν ξεκάθαρα πως δεν θα υπάρξει καμία χρέωση. Περιμένω το μποξ Δευτέρα μεσημέρι όμως αυτή την στιγμή που βλέπω το 4κ έχει κάνει κάνα 2-3 σπασίματα κυρίως όταν βγάζει το μεγάλο μπανερ της πρεμιερ στα ριπλέι.
Η εικόνα κατά τα άλλα είναι άψογη.
Η ταχύτητα μου στην 100αρα σύνδεση μου με σπιντ τεστ είναι στα 94 τουλάχιστον. Με το οττ ανοιχτό πάει κάπου στα 80+.
Στο διαγνωστικό εμφανίζει ταχύτητα μεταξύ 38-44+, duffer 12 με 13.000+, επίσης στο σπορ 3hd οι πάνω οριζόντιες γραμμές "σπάνε"...
Και εδώ όμως στα υπόλοιπα η εικόνα παραμένει ανώτερη.
Καμία ιδέα;
Τέλος μου κάνει εντύπωση ότι στο HD κανάλι η ταχύτητα δικτύου είναι πολυ μεγαλύτερη (42 με 67)

Για τη samsung βγάζει για LG τίποτα ούτε beta .ακόμα περιμενουμε
Αν τους παρεις τηλεφωνο θα σου πουν οτι αυτη την στιγμη παιζει μονο αε samsung

Που είναι αυτοί που έκραζαν την cosmote οτι θα το πληρωνουμε εμεις οι δορυφορικοι και οτι δεν θα μας δωσει τσαμπα το ΟΤΤ; Πειρουετες κωλοτουμπες τωρα ε;
Αυτό που ανέφερες εμένα μου το είπαν τηλεφωνικά υπάλληλος του ΟΤΕ. Ότι θα υπάρχει χρέωση Δηλαδή κ ότι ακούτε για ελεύθερο κλπ δεν ισχύει. Πριν περίπου ένα μισή μηνα.αρα?

Καταρχάς να αναφέρω ότι όσες tv είναι του 20 ακόμα η εφαρμογή δεν μπορεί να μπει. Λέω για Samsung δεν ξέρω για τις υπόλοιπες. Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι που πριν μήνες είχα αναφέρει άλλα τώρα ήρθε η στιγμή: Γνωρίζει κάποιος εγώ που είμαι κάτοχος 2 μπουκετων δορυφορικού cosmote tv ένα full κ ένα cinema pack Και που στο go πήγαινε ξεχωριστά αφού το καθένα είχε διαφορετικό username συνδρομητή κλπ...Στη νέα υπηρεσία ott πως θα γίνει ο διαχωρισμός από το site το ανάλογο στο my cosmote ? Γιατί ζητάει id. Και το id είναι ένα κ μοναδικό! Δεν θα έπρεπε κανονικά να δικαιούμαι 2 στην περίπτωση αυτή?

Καταρχάς να αναφέρω ότι όσες tv είναι του 20 ακόμα η εφαρμογή δεν μπορεί να μπει. Λέω για Samsung δεν ξέρω για τις υπόλοιπες. Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι που πριν μήνες είχα αναφέρει άλλα τώρα ήρθε η στιγμή: Γνωρίζει κάποιος εγώ που είμαι κάτοχος 2 μπουκετων δορυφορικού cosmote tv ένα full κ ένα cinema pack Και που στο go πήγαινε ξεχωριστά αφού το καθένα είχε διαφορετικό username συνδρομητή κλπ...Στη νέα υπηρεσία ott πως θα γίνει ο διαχωρισμός από το site το ανάλογο στο my cosmote ? Γιατί ζητάει id. Και το id είναι ένα κ μοναδικό! Δεν θα έπρεπε κανονικά να δικαιούμαι 2 στην περίπτωση αυτή?
Στο my cosmote, δε φαίνονται οι 2 συνδρομές, σαν διαφορετικά προϊόντα, με διαφορετικό αριθμό;
Αν ναι, τότε μέσα στην εφαρμογή, ανοίγεις το μενού, πας ρυθμίσεις, αλλαγή συνδρομής, και επιλέγεις από ποιο πακέτο θα δεις...

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα το μποξ.
Μαγικά ελτα, δύο μέρες πριν το ραντεβού..
Από την εξυπηρέτηση πελατών λένε ότι στηρίζει hdmi 2.2.με τι το έχετε συνδέσει εσιες;
Αυτό του κουτιού αξίζει ή είναι σκάρτο;

Με κάλεσαν χθες για να ανανεώσω το δορυφορικό με 20 ευρώ το πλήρες πακέτο αξίξει η να ζητήσω και προσφορά για το ΟΤΤ ;

Φυσικά μετά από τα παράπονα που έκανα για την χρήση μιας ημέρες είπαν ότι θα αφαιρέσουν τα 43 ευρώ που μου έχουν χρεώσει .
Sent from my iPhone using Tapatalk