Nέα Cosmote IP TV - OTT

Υπάρχει έκδοση για tablet (η ίδια εφαρμογή με τα κινητά είναι) αλλά θα θέλεις το ποντίκι (όπως τώρα στο go).
Την εκδοση ΟΤΤ δεν την παιζει το στικάκι για ταμπλετ ...ενω την Go την παιζει.
Για το mouse έχει εφαρμογή και παιζει αψογα

Δεν εχει ξεχωριστή έκδοση για tablet. Είναι η ίδια εφαρμογή με αυτή για τα κινητά.
Αυτή που δεν παίζει είναι μάλλον η εφαρμογή της android tv, που λογικό γιατί το fire stick έχει κανονικό android και όχι android tv.

Το box της cosmote πωλείται χωριά και πόσο κανει
Δεν πωλείται χωρια. Αν ψάχνεις tv box για το ΟΤΤ, δες το xiaomi mi box s που κυκλοφορεί γύρω στα 50-55 .

Καλημερα παιδες. Χθες που ηθελα να κανω zapping μιας και ειχε ταυτοχρονα σχεδον Λιβερπουλ και Ολυμπιακο, μεταξυ του Vodafone TV που το εχω σε ενα hdmi και του Cosmote OTT σε Samsung TV παρατηρησα το παρακατω. Καθε φορα που απο Voda γυρνουσα στο Cosmote OTT app συνεχιζε απο εκει που ειχα ηταν πριν γυρισω σε Voda. Αυτο συνεβαινε ακομα και μιση ωρα μετα. Ειχε ξεκινησει ας πουμε το 2ο στο παιχνιδι της Λιβερπουλ και το γυρισα και ηταν ακομα στο 32ο λεπτο στο ΟΤΤ. Για να παιξει το live επρεπε να παω ενα καναλι μετα και να ξαναγυρισω πισω στον αγωνα για να δω σε κανονικη ροη. Ειναι γενικο προβλημα? Υπαρχει ρυθμιση να αλλαχτει αυτο? Το κανει και με το δικο τους media player ή μονο στο app?

Βρε παιδες, κανεις αλλος δεν το εχει αντιμετωπισει αυτο στο OTT σε TV?

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έτσι λειτουργεί. Οποιαδήποτε στιγμή βλέπεις Replay, πατώντας το πάνω βελάκι και μετά ζωντανό πρόγραμμα (αν θυμάμαι καλα) γυρνάει στο live.
Σου κρατάει το σημείο που εμεινες γιατί είναι σχεδιασμένο όπως πχ το Netflix, δίνει έμφαση όχι τόσο στο ζωντανό πρόγραμμα αλλα στο on demand και το replay tv.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έτσι λειτουργεί. Οποιαδήποτε στιγμή βλέπεις Replay, πατώντας το πάνω βελάκι και μετά ζωντανό πρόγραμμα (αν θυμάμαι καλα) γυρνάει στο live.
Σου κρατάει το σημείο που εμεινες γιατί είναι σχεδιασμένο όπως πχ το Netflix, δίνει έμφαση όχι τόσο στο ζωντανό πρόγραμμα αλλα στο on demand και το replay tv.
Μα αν έχεις επιλέξει να βλέπεις live είναι κουταμάρα να σε γυρνάει στο replay. Δε μιλάμε για ταινία αλλά για αθλητικά. Έλεος δλδ. Συμβαίνει και στο media player που δίνουν ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ίδια είναι η εφαρμογή.

Καλησπέρα κάποιος με δορυφορικό που δεν έχει ενεργοποιήσει το go μπορεί να βλέπει από την νέα εφαρμογή δωρεάν όπως ίσχυε με το go;

Πηρα τηλ στο 13788, ανεφερα το θεμα με το live που αν κανεις zapping αλλου (πχ στα καναλια της κεραιας) γυρναει σε replay και χρειαζεται να πας μπρος πισω στα καναλια για να επανελθει στο live, η κοπελα που απαντησε συμφωνησε οτι ειναι προβλημα ! αλλα ειπε οτι αυτο ΔΕ συμβαινει στο Tv Box και οτι θα το προωθησει στους αρμοδιους για να το δουνε και να με ενημερωσουν. Αν βγει καμια ακρη ενημερωνω

Σημερα δειχνει τους ημιτελικους κυπελλου ελλαδος και απο το πρωι του ρουτερ συνεχως χανει το σημα.Επικοινωνησα και μου ειπαν οντως βλεπουν προβλημα στις γραμμες και θα το δουν απο αυριο.Απλα λεγοντας την γνωμη μου οτι απ τη μερια μου το οττ δεν το σκεφτομαι τωρα και θα ανανεωθει μεσου δορυφορικου πιατου και για φετος.Ειναι καλα οι καινουργιες ιδεες αλλα στην Ελλαδα θελουν υπομονη απο εμας οποιος το τολμησει

Χθες ξαφνικά κόλλησε το μποξακι. Πιο πριν μου έβγαζε που και που το μήνυμα να ελέγξω την σύνδεση.
Από το ηχογραφημένο μου έλεγαν για επανεκκίνηση της οποία έκανα αλλά τπτ.
Μετά κόλλησε και το ρουτερ. Όλα έφταιξαν όταν τελικά έβγαλα όλα τα ερθενετ από πανω από το ρουτερ κ τα έβαλα ξανά ( μποξ, πσ και τέλειο σήμα).
Πριν λιγο μου έβγαλε ξανά το μήνυμα για έλεγχο της σύνδεσης ενώ βλέπω κανονικά.
Πήρα πάλι στο 13888και το ηχητικό είπε πάλι τα ίδια ενώ δεν με σύνδεσε καν με εκπρόσωπο λέγοντας πως όλες οι γραμμές είναι κατελ και κλείνοντας την γραμμή....
Καμία ιδέα;

Το μήνυμα για πρόβλημα δικτύου το βγάζει κι εμένα σήμερα ενώ παίζει κανονικά.

Κανονικά τρόπος του λέγειν. Όπως πριν τέλος πάντων.

Να πω πως έκλεισα κ άνοιξα κ το ρουτερ πάνω από δύο φορές χθες μέχρι να στρώσει. Γραμμή πάλι δεν έβγαλα σε δύο κλήσεις εδώ και δέκα λεπτά ενώ χθες περίμενα μισή ώρα ενώ το πάλευα μόνος μου και τελικά το έκλεισα αφού έβγαλα άκρη.
Όπως φαίνεται και με βάση τα χάος στις γραμμές υπάρχει κάποιο γενικό θέμα

Χθες παρέλαβα το mi box s έβαλα το cosmote tv παίζει κανονικά αλλά θεωρώ ότι η εικόνα του δορυφορικού είναι καλύτερη .

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους.

Επειδή ψάχνω και εγώ τον τελευταίο καιρό ένα Android TV BOX σαν δεύτερη συσκευή για παρακολούθηση της νέας COSMOTE TV (OΤΤ) βλέπω ότι οι λύσεις που αναφέρονται εδώ είναι περιορισμένες (Xiomi Mi S, NVidia Box κτλ.)
Να σας ενημερώσω ότι πριν 2 μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα σχετικά οικονομικό Android TV BOX το οποίο εγώ το πήρα από εδώ https://bit.ly/31lLYQq και με τις πρώτες δοκιμές που έκανα η COSMOTE TV (OΤΤ) υποστηρίζεται και παίζει κανονικά!!!

Χαρακτηριστικά της συσκευής H96 MAX RK3318:

CPU: RK3318 Quad-Core 64bit Cortex-A53
GPU: Penta-Core Mali-450 Up to 750Mhz+
RAM: 4GB DDR3
ROM: EMMC 32G
1xUSB 2.0 & 1xUSB 3.0
Ethernet: 100M LAN
WIFI: Built in 2.4G /5G 802.11 a/b/g/n
bluetooth: 4.0
Video decode: 4K VP9 Video decoder, H.265
 Support Google Assistant
 Support Youtube 4K

Εγώ πήρα την συσκευή με Android 10.0 Η εφαρμογή της COSMOTE TV εγκαταστάθηκε κανονικά από το Google Play, συνδέθηκα κανονικά στον λογαριασμό μου αλλά όταν πήγαινα να δώ κάτι η εφαρμογή έκλεινε χωρίς λόγο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το πρόβλημα καθώς θα πρέπει να γίνει αλλαγή της ρύθμισης UI Mode από TELEVISION που είναι default σε NORMAL (βρίσκεται στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Εμφάνιση Όλων των εφαρμογών -> COSMOTE TV -> Ui Mode)

Ένα πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι στην εφαρμογή COSMOTE TV η ανάλυση δεν μου ανεβαίνει πάνω από 720p αλλά θα το ψάξω περισσότερο γιατί ίσως να φταίει και η τηλεόραση που το δοκίμασα.

Χθές πάντως είδα τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η συσκευή έχει προεγκατεστημένο το NETFLIX το οποίο και αυτό παίζει κανονικά.

Οι δoκιμές συνεχίζονται και αν έχω νεώτερα θα επανέλθω.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλημέρα σε όλους.

Επειδή ψάχνω και εγώ τον τελευταίο καιρό ένα Android TV BOX σαν δεύτερη συσκευή για παρακολούθηση της νέας COSMOTE TV (OΤΤ) βλέπω ότι οι λύσεις που αναφέρονται εδώ είναι περιορισμένες (Xiomi Mi S, NVidia Box κτλ.)
Να σας ενημερώσω ότι πριν 2 μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα σχετικά οικονομικό Android TV BOX το οποίο εγώ το πήρα από εδώ https://bit.ly/31lLYQq και με τις πρώτες δοκιμές που έκανα η COSMOTE TV (OΤΤ) υποστηρίζεται και παίζει κανονικά!!!

1xUSB 2.0 & 1xUSB 3.0
 Support Google Assistant
 Support Youtube 4K

Εγώ πήρα την συσκευή με Android 10.0 Η εφαρμογή της COSMOTE TV εγκαταστάθηκε κανονικά από το Google Play, συνδέθηκα κανονικά στον λογαριασμό μου αλλά όταν πήγαινα να δώ κάτι η εφαρμογή έκλεινε χωρίς λόγο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το πρόβλημα καθώς θα πρέπει να γίνει αλλαγή της ρύθμισης UI Mode από TELEVISION που είναι default σε NORMAL (βρίσκεται στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Εμφάνιση Όλων των εφαρμογών -> COSMOTE TV -> Ui Mode)

Ένα πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι στην εφαρμογή COSMOTE TV η ανάλυση δεν μου ανεβαίνει πάνω από 720p αλλά θα το ψάξω περισσότερο γιατί ίσως να φταίει και η τηλεόραση που το δοκίμασα.

Στην εφαρμογή της cosmote tv, δεν πρόκειται να δεις επιλογή για ανάλυση πάνω από 720p, ούτε το 4κ κανάλι...
Η συσκευη σου έχει λειτουργικό android (όπως τα κινητά και τα τάμπλετ), και όχι android tv όπως οι τηλεοράσεις και τα προτεινόμενα tv boxes

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλημέρα σε όλους.

1xUSB 2.0 & 1xUSB 3.0
 Support Google Assistant
 Support Youtube 4K

δεν υπαρχει περιπττωση να σου δωσει πανω απο 720 γιατι η εφαρμογη που τρεχει ειναι για φορητες συσκευες.
1080 και 4Κ μονο στο δικο του boxακι,στο xiaomi tvbox και στο nvidiashield που τρεχουν androind tv.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

δεν υπαρχει περιπττωση να σου δωσει πανω απο 720 γιατι η εφαρμογη που τρεχει ειναι για φορητες συσκευες.
1080 και 4Κ μονο στο δικο του boxακι,στο xiaomi tvbox και στο nvidiashield που τρεχουν androind tv.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.