Καλημέρα σε όλους.
Επειδή ψάχνω και εγώ τον τελευταίο καιρό ένα Android TV BOX σαν δεύτερη συσκευή για παρακολούθηση της νέας COSMOTE TV (OΤΤ) βλέπω ότι οι λύσεις που αναφέρονται εδώ είναι περιορισμένες (Xiomi Mi S, NVidia Box κτλ.)
Να σας ενημερώσω ότι πριν 2 μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα σχετικά οικονομικό Android TV BOX το οποίο εγώ το πήρα από εδώ
https://bit.ly/31lLYQq και με τις πρώτες δοκιμές που έκανα η COSMOTE TV (OΤΤ) υποστηρίζεται και παίζει κανονικά!!!
Χαρακτηριστικά της συσκευής H96 MAX RK3318:
CPU: RK3318 Quad-Core 64bit Cortex-A53
GPU: Penta-Core Mali-450 Up to 750Mhz+
RAM: 4GB DDR3
ROM: EMMC 32G
1xUSB 2.0 & 1xUSB 3.0
Ethernet: 100M LAN
WIFI: Built in 2.4G /5G 802.11 a/b/g/n
bluetooth: 4.0
Video decode: 4K VP9 Video decoder, H.265
Support Google Assistant
Support Youtube 4K
Εγώ πήρα την συσκευή με Android 10.0 Η εφαρμογή της COSMOTE TV εγκαταστάθηκε κανονικά από το Google Play, συνδέθηκα κανονικά στον λογαριασμό μου αλλά όταν πήγαινα να δώ κάτι η εφαρμογή έκλεινε χωρίς λόγο. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το πρόβλημα καθώς θα πρέπει να γίνει αλλαγή της ρύθμισης UI Mode από TELEVISION που είναι default σε NORMAL (βρίσκεται στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Εμφάνιση Όλων των εφαρμογών -> COSMOTE TV -> Ui Mode)
Ένα πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι στην εφαρμογή COSMOTE TV η ανάλυση δεν μου ανεβαίνει πάνω από 720p αλλά θα το ψάξω περισσότερο γιατί ίσως να φταίει και η τηλεόραση που το δοκίμασα.
Χθές πάντως είδα τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η συσκευή έχει προεγκατεστημένο το NETFLIX το οποίο και αυτό παίζει κανονικά.
Οι δoκιμές συνεχίζονται και αν έχω νεώτερα θα επανέλθω.