Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ δορυφορικό έχω, αλλά έβαλα την εφαρμογή στο Xiaomi από περιέργεια.
Η εικόνα είναι καλύτερη από το δορυφορικό.
Αν ανανεώσω, θα πάω στο OTT.
Και βέβαια, αν η εικόνα στο Xiaomi είναι καλύτερη από το box του οτέ, αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουν άμεσα.

Για τις Lg κανένα νέο?

Φίλε μου στην Ελλάδα ζεις , μην βιάζεσαι.

Λίγο πριν την παράδοση του μετρό της Θεσσαλονίκης θα έρθει και το app για τις LG τηλεοράσεις !!

Και στην Cosmote δουλεύουν σαν τα σκυλιά και επίσης το καλό το πράγμα αργεί να γίνει !

:ernaehrung004:

Καλησπέρα είχα το cosmote tv go εγκατεστημένο στο beelink gt1 το οποίο είναι no root και έπαιζε κανονικά. Έβαλα το ott app και δεν παίζει γιατί το βλέπει root.
Καμιά ιδέα?

καλησπέρα σε όλους. με δορυφορικό έκανα σήμερα αίτηση για μετάβαση μόνο του tv go δωρεάν σε ott. αμέσως απ'ότι είδα σταμάτησε το tv go. ξέρει κάποιος πόσο χρόνο κάνει για να ενεργοποιηθεί το ott;
Μια στιγμή για να το καταλάβω... Είσαι δορυφορικός με GO, και μπορείς να καταργήσεις το GO και να βάλεις στη θέση του το OTT? Και το δορυφορικό θα συνεχίσει να παίζει;
Τα κανάλια θα τα έχεις όλα; Η όπως το δωρεάν τρίμηνο που δεν σου έχει 3-4?

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια στιγμή για να το καταλάβω... Είσαι δορυφορικός με GO, και μπορείς να καταργήσεις το GO και να βάλεις στη θέση του το OTT? Και το δορυφορικό θα συνεχίσει να παίζει;
Τα κανάλια θα τα έχεις όλα; Η όπως το δωρεάν τρίμηνο που δεν σου έχει 3-4?

Είμαι δορυφορικός έκανα την μετάβαση από go σε ott και σε Xiaomi mi box έχει και sport 4k και ότι άλλο είχε στο go. Φυσικά τέλος του χρόνου θα φανεί αν θα μας φορέσουν κάνα φέσι ,έτσι κι αλλιώς το go θα σταματήσει φθινόπωρο.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι δορυφορικός έκανα την μετάβαση από go σε ott και σε Xiaomi mi box έχει και sport 4k και ότι άλλο είχε στο go. Φυσικά τέλος του χρόνου θα φανεί αν θα μας φορέσουν κάνα φέσι ,έτσι κι αλλιώς το go θα σταματήσει φθινόπωρο.

Μια χαρά. Εγώ είμαι δορυφορικός, το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάρτιο, αλλά την έχω καταβρεί με το ΟΤΤ (στο δωρεάν τρίμηνο που έχω).
Άρα πρακτικά θα μπορέσω να καταργήσω το Go, και να παίζω με το ΟΤΤ καί μέσω της εφαρμογής στην SmartTV και στο κινητό μου έτσι; Σε πόσες πόσες συσκευές μπορώ να το δηλώσω;

Μια χαρά. Εγώ είμαι δορυφορικός, το συμβόλαιο μου λήγει τον Μάρτιο, αλλά την έχω καταβρεί με το ΟΤΤ (στο δωρεάν τρίμηνο που έχω).
Άρα πρακτικά θα μπορέσω να καταργήσω το Go, και να παίζω με το ΟΤΤ καί μέσω της εφαρμογής στην SmartTV και στο κινητό μου έτσι; Σε πόσες πόσες συσκευές μπορώ να το δηλώσω;

Κάπου αναφέρθηκε για 5 σε 1 θέαση,εγώ το έχω σε 5 αλλά λόγω καλοκαιριού πήρα το έξτρα για να παίξει σε 2.

Δηλαδή το maximum είναι 2 συσκευές;

δεν ξερω εαν το ειχατε παρει χαμπαρι,αλλα εγω τωρα το ανακαλυψα...
οποιος το εχει στο μποξακι της xiaomi,την ωρα που παιζει η ταινια(ondemand)παταει οκ>βελακι προς τα κατω>ρυθμισεις και επιλεγει dolby digital

δεν ξερω εαν το ειχατε παρει χαμπαρι,αλλα εγω τωρα το ανακαλυψα...
οποιος το εχει στο μποξακι της xiaomi,την ωρα που παιζει η ταινια(ondemand)παταει οκ>βελακι προς τα κατω>ρυθμισεις και επιλεγει dolby digital

Αγαπητέ φίλε Δημήτρη, το παρατήρησα εγώ και θα αναφερθώ μόλις μπορέσω πιο αναλυτικά, γιατί είμαι έξω τώρα που το βλέπω,να ρωτήσω και κάτι που ήθελα.

Στα live κανάλια παρατήρησα πως βγάζει μόνο επιλογή για stereo 2ch. Επίσης εγώ πατατηρησα ότι στις περισσότερες on demand ταινίες επίσης σου βγάζει μόνο stereo 2ch.Μετα από ψάξιμο βρήκα κάποιες στις οποίες στις επιλογές έδινε εκτός από stereo 2ch και Dolby 5.1

Παρατήρησα όμως και το εξής: Με τις default ρυθμίσεις στο Xiaomi MI Box S ακόμα και όταν επιλέξω το Dolby 5.1 στην ηχομπαρα μου συνέχιζε να βγάζει ότι δέχεται LPCM 2.0 ch
Όταν όμως πήγα στις ρυθμίσεις ήχου του MI Box S και συγκεκριμένα στο digital και το άλλαξα από PCM (PCM είναι στο default αν θυμάμαι καλά) σε Αυτόματο τότε δοκιμάζοντας πάλι στην εφαρμογή της cosmote να επιλέξω τον ήχο Dolby 5.1 τον παίρνει κανονικά και η ηχομπαρα μου γράφει ότι τον αναγνωρίζει! Δοκίμασα πάλι να γυρίσω στον stereo και αλλάζει και στην ηχομπαρα μου σε stereo.
Αν δεν βρεις τις επιλογές που λέω θα κοιτάξω να σου ποσταρω αναλυτικά τις επιλογές στο xiaomi που βρήκα εγώ.

Εσένα φίλε Δημήτρη με τις default επιλογές στο MI Box S σου δίνει κανονικά Dolby 5.1? Δεν χρειάστηκε να κάνεις την αλλαγή στον ήχο /digital από PCM σε αυτόματο που αναφέρω παραπάνω ?

Λίγα post πιο πίσω είχα δει που γράφετε μαζί και με τον φίλο bill ότι για τα live κανάλια θέλει οπτική ίνα για Dolby 5.1. Ισχύει όντως αυτό ? Γιατί εγώ ας πούμε στο cosmote cinema 1 κανάλι έβλεπα να δίνει μόνο επιλογή για stereo 2 ch!! Μήπως γνωρίζεις σχετικά ?

με hdmi το εχω κατευθειαν επανω στο switch του ενισχυτη.
Live να σου πω την αληθεια δεν δοκιμασα.
το(μικρο)κακο ειναι οτι πρεπει να το κανεις σε καθε ταινια που εχει πολυκαναλο και δεν ειναι default στο 5.1.
η ρυθμιση απο το μποξακι ειναι auto να παιζει οτι ηχο βρει.

με hdmi το εχω κατευθειαν επανω στο switch του ενισχυτη.
Live να σου πω την αληθεια δεν δοκιμασα.
το(μικρο)κακο ειναι οτι πρεπει να το κανεις σε καθε ταινια που εχει πολυκαναλο και δεν ειναι default στο 5.1.
η ρυθμιση απο το μποξακι ειναι auto να παιζει οτι ηχο βρει.

Καλημέρα φίλε Δημήτρη!

Κι εγώ το έχω συνδέσει με hdmi σε μια από τις δυο HDMI IN της ηχομπάρας μου.Επομένως φαντάζομαι ότι είναι αντίστοιχο setup με το δικό σου όπου το έχεις σε HDMI IN A/V ενισχυτή αν κατάλαβα καλά.

Ένα από αυτά που αναρωτιόμουν αλλά ίσως είναι next level είναι αν αυτή που έχουμε κάνει είναι η ενδεδειγμένη σύνδεση ή μήπως είναι καλύτερα εναλλακτικά να συνδέσουμε το xiaomi απευθείας με hdmi στην τηλεόραση και στη συνέχεια να πέρνουμε τον πολυκάναλο ήχο dolby 5.1 μέσω ARC (δηλαδή από την HDMI ARC θύρα της τηλεόρασης προς την HDMI ARC της ηχομπάρας ή A/V ενισχυτή )

Στα live κανάλια απ όσο είδα εγώ τουλάχιστον βλέπω να δίνει μόνο stereo.Για παράδειγμα στο cinema 1 βλέπω να δίνει μόνο stereo.Τώρα αν σε κάποιες ταινίες επιλεκτικά εμφανίζεται κατά περίπτωση και dolby 5.1 στο live κανάλι cinema 1 δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα,δεν το αποκλείω,αν τύχει και πετύχω live ταινία με 5.1 θα ενημερώσω!

Ναι,το είδα κι εγώ αυτό,ακόμα και όταν διατίθεται και dolby 5.1,θα πρέπει χειροκίνητα να πας στις ρυθμίσεις και να τον επιλέξεις κάθε φορά!

Κι εγώ μόλις στις ρυθμίσεις επίλεξα ψηφιακός ήχος στο αυτόματο,μου έδινε κανονικά 5.1 όπου υπήρχε,επιλέγοντας τον εγώ χειροκίνητα κάθε φορά από τις ρυθμίσεις φυσικά.Πάντως το επισημαίνω γιατί η default ρύθμιση στο xiaomi είναι PCM.Με την default ρύθμιση σε PCM μου δίνει πάντοτε stereo,ακόμα και όταν χειροκίνητα επιλέξω τον dolby 5.1 ήχο.

Αν δεν είναι κόπος δυο ερωτήσεις:

1. Στο xiaomi όταν πατήσω κάτω βελάκι και πάω στις ρυθμίσεις στην ποιότητα βίντεο,βλέπω ότι δεν μου δίνει δυνατότητα να αλλάξω επιλογή! Κάνω κάπου λάθος? Είχα δει να αναφέρεται ότι στο box της cosmote μπορείς να ορίσεις εσύ την ποιότητα του βίντεο (ανάλυση)

2. Στις ρυθμίσεις εικόνας του ίδιου του Xiaomi Mi Box S,τι ρυθμίσεις έχεις βάλει? Ποιές είναι οι καλύτερες άραγε?Μιλάω για ανάλυση,framerate κλπ

και σε εμενα μια ποιοτητα εχει.1080..
ρυθμισεις εικονας το εχω στο 4Κ/60hZ και δεν εχω πειραξει τιποτε αλλο.
η αληθεια ειναι πολλες ταινιες του ειναι σκοτεινες,αλλα εχω φτιαξει ενα mode ειδικα για το ott,οποτε ειμαι κομπλε.
καποια κομπιασματακια εχω σε κινηση της εικονας,και δεν εχω καταλαβει γιατι...
θεμα συνδεσης δεν νομιζω οτι υπαρχει,αφου η wifi συνδεση ειναι στα 5Ghz,με πολυ καλο σημα.

και σε εμενα μια ποιοτητα εχει.1080..
ρυθμισεις εικονας το εχω στο 4Κ/60hZ και δεν εχω πειραξει τιποτε αλλο.
η αληθεια ειναι πολλες ταινιες του ειναι σκοτεινες,αλλα εχω φτιαξει ενα mode ειδικα για το ott,οποτε ειμαι κομπλε.
καποια κομπιασματακια εχω σε κινηση της εικονας,και δεν εχω καταλαβει γιατι...
θεμα συνδεσης δεν νομιζω οτι υπαρχει,αφου η wifi συνδεση ειναι στα 5Ghz,με πολυ καλο σημα.

Εμένα ανάλογα το κανάλι βγάζει διάφορες ποιότητες αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μου δίνει δυνατότητα να επιλέξω ποιότητα εγώ.Επίσης νομίζω ότι μου έχει τύχει σε κανάλι στην αρχή να βγάζει 720p και μετά από λίγη ώρα που ξαναμπήκα στις ρυθμίσεις να έχει βγάλει 1080p.

Θα κοιτάξω να δω τι ρυθμίσεις εικόνας έχει το xiaomi από default,και θα δω και την 4Κ/60hZ που προτείνεις.

Τι ταχύτητα γραμμής έχεις? Εγώ που δυστυχώς έχω μόνο γύρω στα 8 Mbps (μάλιστα στο box στις ρυθμίσεις πολλές φορές μου εμφανίζει γύρω στα 6 Mbps) δεν έχω δει κομπιασματάκια στην εικόνα μέχρι στιγμής.Έχε στα υπόψιν ότι έχει αναφερθεί για το Xiaomi ότι πολλές φορές μπορεί να έχει κάποια θεματάκια με το wifi του.Γι αυτό κι εγώ έχω και τον lan adapter.

Τι τηλεόραση έχεις? Εγώ έχω C8 OLED.Μήπως θα μπορούσες να μας πεις σε τι ρυθμίσεις Φωτεινότητα,Αντίθεση,Oled Light έχεις κατασταλάξει στο mode για το ott?