Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Μπαρτσελόνα - Μπάγερν η εικόνα συνέχεια χάλαγε, γυρνώντας σε έως και 360p ενώ επανερχόταν, ξαναχάλαγε κ.λπ. Γραμμή 35Mbps, συσκευή Mi Box.

Ερώτηση αν μπορει καποιος να επιβεβαιώσει που εχει το ιδιο πρόγραμμα. Εχω cosmote sport pack μεσο δορυφορου. Πηρα το mi box και εβαλα το app της cosmote tv μεσα απο play store αλλα δυστυχώς δεν ανοιγει το 4k μου γραφει μολις το επιλεγω "το περιεχόμενο δεν διατίθεται στο πακετο συνδρομης σου"
Παίζει σε κάποιον με το ίδιο πρόγραμμα μεσο δορυφορου;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αυτο το καναλι δεν παιζει αν εισαι συνδρομητης Δορυφορικου ανεξαρτητα τι προγραμμα εχεις.Μονο συνδρομητης μεσω ip tv

παιζει και για δορυφορικούς, φουλ πακ δορυφορικό εχω και παιζει και σε μια σαμσουνγκ και στο ξιαομι μποξ

Το 4k παίζει σε μένα full pack δορυφορικό. Η εικόνα στο μπαρτσελόνα - μπαγερν στο 4k απαράδεκτη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω χθες πρωτη φορα ειδα σε 4Κ στην samsung κ εντυπωσιαστηκα. η διαφορα απο το καναλι που το εδειχνε σε hd αναλυση ητανεμφανεστατη. βεβαια εχω 100 συνδεση δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα λογο wi-fi κ αλλων συσκευων πεφτει κατω των 50

Στο προηγούμενο 13.6 αλλά και στο iOS 13.6.1
βγάζει αυτό το σφάλμα [screenshot]
Γνωρίζουμε κάτι

ps
στο iPad παίζει κανονικά

IMG_1063.jpg

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

αν δείτε στο my cosmote σας θα λέει στο όνομα πακέτου πχ «cosmote tv full pack (Νοέμβριος 2017)», αυτο σημαίνει ότι για το ίδιο πρόγραμμα υπάρχουν πολλές παραλλαγές, κάτι κάνανε εκεί λάθος και δεν το δίνουν σε όλες τις παραλλαγές. Αν τους το πείτε στο chat θα το διορθώσουν.

Στο προηγούμενο 13.6 αλλά και στο iOS 13.6.1
βγάζει ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
Γνωρίζουμε κάτι

ps
στο iPad παίζει κανονικά

Eπισης να συμπληρωσω οτι σε iPhone 6s με 13.6.1 παιζει και εκει κανονικα
Αυτο το σφαλμα συμβαινει μονο στο 11 Pro

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμενα πανο αλλα οχι δεβ εχω vpn.

Μπορει να ειναι χαζο αλλα θα το ρωτησω...το boxaki της cosmote η γενικα κατι αλλο αν δεν το κλεισω και κλεινω μονο την τηλεοραση τα δεδομενα συνεχιζουν να τρεχουν?Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος

Δεν ξέρω πως δουλεύει στις υπόλοιπες τηλεοράσεις, αλλά από χτες παρατήρησα πως στο app της Sony με το + - program του τηλεχειριστήριο της tv λειτουργεί κανονικά το app όπως πχ ο δορυφορικός δέκτης. Χωρίς να χρειάζονται τα βελάκι για το ζάπινγκ.

Προηγούμενος με το + - program σε έβγαζε από το app και σε πήγαινε στο επίγειο ψηφιακό.

Επίσης έχει στρώσει και το θέμα του 4Κ και του δικτύου γενικότερα. Τα τελευταία chl παίζουν 4Κ σταθερά.

Αν δεν ήθελε να βγεις και να ξαναμπείς στην εφαρμογή στο άνοιγμα της τηλεόρασης δε θα καταλάβαινες καν πως είναι app κι όχι βασική λειτουργία της tv.

nop , αν το εγραψες για εμενα Πανο :)
ειναι πολυ κουφο παντως αυτο που συμβαινει, να παιζει σε ολες τις αλλες με 13.6.1 και στο Pro οχι
Για εσενα το είπα, γιατί και αλλού αναφέρθηκε παρόμοιο θέμα και έφταιγε το VPN. Στείλε τους ένα μήνυμα για να το κοιτάξουν, είναι πραγματικά κουλό.

Μπορει να ειναι χαζο αλλα θα το ρωτησω...το boxaki της cosmote η γενικα κατι αλλο αν δεν το κλεισω και κλεινω μονο την τηλεοραση τα δεδομενα συνεχιζουν να τρεχουν?Δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος
Αν αφήνεις τον αποκωδικοποιητη να παίζει κανάλι και κλείσεις την τηλεόραση, τότε ναι θα σου τρώει ταχύτητα. Αν πατήσεις το σπιτάκι στον αποκωδικοποιητη, σταματάει το κανάλι και έτσι δεν θα σου τρώει.

Κάνοντας αντιστοιχία την εφαρμογή στο Nvidia shield και στο κινητό μου, είδα ότι στο κινητό λείπουν τα εξής κανάλια : euronews, MTV, MTV live, vh1, cmusic, I concerts, BBC world news και bloomberg. Έτσι είναι και σε εσάς; Έχω full pack δορυφορικό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα σας
Σε εμένα δεν ανοίγει το Cosmote tv ott
iOS 13,6 δεν έχω κάνει jailbrake τιποτα
3D174B26-3B60-48A8-80F2-1661A49E837A.jpg

Η εφαρμογή για τις τηλεοράσεις lg ποτέ επιτέλους θα βγει; Έχει κανείς καμιά πληροφόρηση;