Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κάνοντας αντιστοιχία την εφαρμογή στο Nvidia shield και στο κινητό μου, είδα ότι στο κινητό λείπουν τα εξής κανάλια : euronews, MTV, MTV live, vh1, cmusic, I concerts, BBC world news και bloomberg. Έτσι είναι και σε εσάς; Έχω full pack δορυφορικό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι είναι φίλε και σε μένα στο iPad μου λείπουν αυτά τα κανάλια.

Εγώ έχω full pack OTT

Κάνοντας αντιστοιχία την εφαρμογή στο Nvidia shield και στο κινητό μου, είδα ότι στο κινητό λείπουν τα εξής κανάλια : euronews, MTV, MTV live, vh1, cmusic, I concerts, BBC world news και bloomberg. Έτσι είναι και σε εσάς; Έχω full pack δορυφορικό.

Κανάλια αυτά εκπέμπουν μόνο στην εφαρμογή για TV και BOX. Όχι σε αυτή για κινητά. Το αναφέρει και στο faq της Cosmote TV (δλδ δεν είναι κάτι κρυφό). Λογικά είναι έτσι τα δικαιώματα των καναλιών αυτών.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σωστα, είναι θέμα δικαιωμάτων.

Η εφαρμογή στο iOS 13,6 κάτι αλλο εννοεί, και δεν το ερμηνεύει σωστα. Στείλτε τους ένα μήνυμα για να το ελέγξουν ή αφήστε μια αξιολόγηση στο App Store.

Η εφαρμογή για τις LG τηλεοράσεις δεν έχει κάποια εξέλιξη, θα έπρεπε να την περιμένουμε με την νέα σεζόν (όπως και περισσότερα 4Κ κανάλια), αλλά πολύ δύσκολο. Ίσως η καλύτερη λύση είναι το box.

Αν αφήνεις τον αποκωδικοποιητη να παίζει κανάλι και κλείσεις την τηλεόραση, τότε ναι θα σου τρώει ταχύτητα. Αν πατήσεις το σπιτάκι στον αποκωδικοποιητη, σταματάει το κανάλι και έτσι δεν θα σου τρώει.
Αυτο ειχα υποψιαστει και εγω.Ευχαριστω Πανο

Και σε εμενα τσεκαρα κ δεν τα έχει. Εχω το sports pack δορυφορικο. Το 4k και το motorvision το εχεις στο Nvidia;Σου παιζουν;

Καλησπέρα παιδιά.
Να κάνω μια ερώτηση γιατί με μια γρήγορη αναζητηση δεν βρήκα κάτι..

Έχω το MI Box (όχι το S, το προηγούμενο μοντέλο).
Android 8 φυσικά.
Όταν ανοίγω την εφαρμογή μου ζητάει το Cosmote ID, το οποίο και εισάγω και πατάω "επόμενο".
Στην καρτέλα που πρέπει να εισάγω τον κωδικό όμως, η οθόνη είναι μισή (κάθετα) με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται και το πεδίο για την εισαγωγή του κωδικού.
Έχει κανεις ανάλογη περίπτωση;
Έχω δοκιμάσει εννοείται και τα screen resolution στο box και την TV και επανεγκατάσταση, χωρίς αποτέλεσμα..

Επίσης ξέρουμε αν κάποια στιγμή θα υποστηριχθεί το Tizen 2.4?

και το προηγουμενο και το s δεν εχουν καποιο θεμα.
εαν τα εχεις δοκιμασει ολα,το μονο που μενει,ειναι ενα ρισετ στο μποξακι.

Και σε εμενα τσεκαρα κ δεν τα έχει. Εχω το sports pack δορυφορικο. Το 4k και το motorvision το εχεις στο Nvidia;Σου παιζουν;
Ναι, μου παίζουν, αλλά έχω full pack δορυφορικό.

Καλησπέρα παιδιά.
Να κάνω μια ερώτηση γιατί με μια γρήγορη αναζητηση δεν βρήκα κάτι..

Έχω το MI Box (όχι το S, το προηγούμενο μοντέλο).
Android 8 φυσικά.
(...)
Έχει κανεις ανάλογη περίπτωση;
Έχω δοκιμάσει εννοείται και τα screen resolution στο box και την TV και επανεγκατάσταση, χωρίς αποτέλεσμα..

Επίσης ξέρουμε αν κάποια στιγμή θα υποστηριχθεί το Tizen 2.4?

Μήπως τρέχεις την εφαρμογή για κινητά; Κατέβασε αυτή που έχει στο play store.

To Tizen 2.4 δύσκολο, και το πιο πιθανό είναι ότι αν ήθελαν να το υποστηρίξουν, θα το κάνανε ηδη βγάζοντας μια εφαρμογή για 2.4+.

Ναι, μου παίζουν, αλλά έχω full pack δορυφορικό.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω μπλέξει με την cosmote γιατι αν μου λεγανε βαλε το full pack για να εχεις 4k θα το εβαζα. Αυτοί μου ειπαν μονο με συνδεση ott παίζει το 4κ και στην εφαρμογή.

Στο nvidia shield tv παίζει και το 4K κανάλι κομπλέ; Γίνεται να βάλψ full pack χωρίς να πάρω το κουτί της cosmote?

Παίζει μια χαρά. Πάρε το κουτί της cosmote και βλέπε από Nvidia shield.

Σε πολλαπλά iOS devices με iOS 13.6.1, iOS 12.4.8 και σε iOS 14 public beta δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Υποδειγματική κατά την ταπεινή μου άποψη η εφαρμογή στο Apple ecosystem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε πολλαπλά iOS devices με iOS 13.6.1, iOS 12.4.8 και σε iOS 14 public beta δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Υποδειγματική κατά την ταπεινή μου άποψη η εφαρμογή στο Apple ecosystem.
Αν έβγαινε κ για tviOS.... θα ήταν τέλεια.