Κάνοντας αντιστοιχία την εφαρμογή στο Nvidia shield και στο κινητό μου, είδα ότι στο κινητό λείπουν τα εξής κανάλια : euronews, MTV, MTV live, vh1, cmusic, I concerts, BBC world news και bloomberg. Έτσι είναι και σε εσάς; Έχω full pack δορυφορικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η εφαρμογή για τις τηλεοράσεις lg ποτέ επιτέλους θα βγει; Έχει κανείς καμιά πληροφόρηση;
καλημέρα σας
Σε εμένα δεν ανοίγει το Cosmote tv ott
iOS 13,6 δεν έχω κάνει jailbrake τιποτα
View attachment 173346
Κανάλια αυτά εκπέμπουν μόνο στην εφαρμογή για TV και BOX. Όχι σε αυτή για κινητά. Το αναφέρει και στο faq της Cosmote TV (δλδ δεν είναι κάτι κρυφό). Λογικά είναι έτσι τα δικαιώματα των καναλιών αυτών.Κάνοντας αντιστοιχία την εφαρμογή στο Nvidia shield και στο κινητό μου, είδα ότι στο κινητό λείπουν τα εξής κανάλια : euronews, MTV, MTV live, vh1, cmusic, I concerts, BBC world news και bloomberg. Έτσι είναι και σε εσάς; Έχω full pack δορυφορικό.
Αυτο ειχα υποψιαστει και εγω.Ευχαριστω ΠανοΑν αφήνεις τον αποκωδικοποιητη να παίζει κανάλι και κλείσεις την τηλεόραση, τότε ναι θα σου τρώει ταχύτητα. Αν πατήσεις το σπιτάκι στον αποκωδικοποιητη, σταματάει το κανάλι και έτσι δεν θα σου τρώει.
Κάνοντας αντιστοιχία την εφαρμογή στο Nvidia shield και στο κινητό μου, είδα ότι στο κινητό λείπουν τα εξής κανάλια : euronews, MTV, MTV live, vh1, cmusic, I concerts, BBC world news και bloomberg. Έτσι είναι και σε εσάς; Έχω full pack δορυφορικό.
καλημέρα σας
Σε εμένα δεν ανοίγει το Cosmote tv ott
iOS 13,6 δεν έχω κάνει jailbrake τιποτα
View attachment 173346
Ναι, μου παίζουν, αλλά έχω full pack δορυφορικό.Και σε εμενα τσεκαρα κ δεν τα έχει. Εχω το sports pack δορυφορικο. Το 4k και το motorvision το εχεις στο Nvidia;Σου παιζουν;
Καλησπέρα παιδιά.
Να κάνω μια ερώτηση γιατί με μια γρήγορη αναζητηση δεν βρήκα κάτι..
Έχω το MI Box (όχι το S, το προηγούμενο μοντέλο).
Android 8 φυσικά.
(...)
Έχει κανεις ανάλογη περίπτωση;
Έχω δοκιμάσει εννοείται και τα screen resolution στο box και την TV και επανεγκατάσταση, χωρίς αποτέλεσμα..
Επίσης ξέρουμε αν κάποια στιγμή θα υποστηριχθεί το Tizen 2.4?
Ναι, μου παίζουν, αλλά έχω full pack δορυφορικό.
Αν έβγαινε κ για tviOS.... θα ήταν τέλεια.Σε πολλαπλά iOS devices με iOS 13.6.1, iOS 12.4.8 και σε iOS 14 public beta δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Υποδειγματική κατά την ταπεινή μου άποψη η εφαρμογή στο Apple ecosystem.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.