Δυστυχώς υπάρχει νέα καθυστέρηση στην εφαρμογή.Με το app LG WebOS τι έγινε;
"Θα είναι διαθέσιμο στις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου".
Μεθαύριο τελειώνει η 3η εβδομάδα του μήνα...
Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς υπάρχει νέα καθυστέρηση στην εφαρμογή.Με το app LG WebOS τι έγινε;
"Θα είναι διαθέσιμο στις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου".
Μεθαύριο τελειώνει η 3η εβδομάδα του μήνα...
Δυστυχώς υπάρχει νέα καθυστέρηση στην εφαρμογή.
Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ ότι καταλαβαίνω το λογισμικό της LG έχει ιδιαιτερότητες και συγχρόνως και οι απαιτήσεις των ανθρώπων της εταιρείας για να δώσουν το τελικό οκ είναι πάρα πολλές.Σε μαρμάρινες πλάκες τη γράφουν;
Λοιπόν λόγω του ότι με την Vodafone και την OneNet υπηρεσία σταθερής δίνουν modem ένα ZTE το οποίο για να ανοίξει η γραμμή θέλει 6 δευτερόλεπτα ζήτησα από την εταιρεία επίλυση του προβλήματος. Έτσι μου έδωσαν νέο modem oxygen. Ενώ όλα καλά στην αρχή μετά από 4 ώρες περίπου η αλλαγή των καναλιών στο cosmote TV γινόταν μετά από 42 δευτερόλεπτα. Η λύση που έδωσε η Vodafone ήταν να αλλάξει τον αριθμό των WiFi δικτύων που συνδεόταν ταυτόχρονα στο δίκτυο καθώς και να συνδέεται αναζητώντας (όπως μου είπαν) ip και όχι ονόματα. Δες μπας και βρεις λύση στο πρόβλημα σου.Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Το γεγονός ότι το πρόβλημα υπάρχει -τελικά- και στο Eurosport μου δείχνει ότι κάτι άλλο φταίει. Μόλις απενεργοποίησα το DHCP και έβαλα καρφωτή IP τα live κανάλια έπαιξαν κανονικά. Μόλις προσπάθησα μετά από 5 ώρες να δω πάλι είχα το ίδιο θέμα. Άλλαξα πάλι IP αλλά δεν έπαιξαν.... Μυστήριο λέμε![]()
Καλησπέρα παιδιά ,
μια ερώτηση ήθελα να κάνω.
Μπαίνω από τον υπολογιστή μου κανονικά στο cosmotetvott.gr και βλέπω κανονικά τα πάντα.
Όταν προσπαθώ να πω από έναν άλλο υπολογιστή ενός φίλου με άλλους κωδικούς μου βγάζει την οθόνη cosmote tv αλλα μου λέει να κατεβάσω το app σε play store or app store!
Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Kάναμε και αναβάθμιση σε windows 10 μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα.
Ευχαριστώ
Βλέποντας από το app στο shield πώς καταλαβαίνω ότι το hdr είναι ενεργοποιημένο; Πρέπει να το ενεργοποιήσω στις ρυθμίσεις; Ούτως ή άλλως μπορούσε αυτό να γίνει και προηγουμένως. Τι άλλαξε η κοσμοτε ακριβώς;
Εγώ το απενεργοίησα χθες στο 2ο ημίχρονο..Μπορεί να μην είναι πραγματικό, ενεργοποιείται όμως το HDR, γι'αυτό ρωτάω. Σε ολεντ θα είναι πρόβλημα αν παίζει με φουλ φωτεινότητα
Δεν υπάρχει κάτι ανακοινωμένο, για την ώρα ειναι δωρεάν και μάλλον έτσι θα παραμείνει.Μια ερωτηση να κανω σν κσι μπορει να εχει απαντηθει.Εχω το δορυφορικο και εχω μεταβει απο το tvgo στην καινουργια εφαρμογη cosmote tv ott μεσω του mycosmote εντελως δωρεαν.Η
Τωρα μου επιτρεπει να συνδεομαι απο 5 συσκευες και θεαση σε 1.Ηθελα να ρωτησω αυτο ειναι για παντα η απο του χρονου θα ζητησουν καμια συνδρομη η μηπως μειωσουν τις συσκευες που συνδεεσαι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.