Nέα Cosmote IP TV - OTT

Με το app LG WebOS τι έγινε;
"Θα είναι διαθέσιμο στις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου".
Μεθαύριο τελειώνει η 3η εβδομάδα του μήνα...
Δυστυχώς υπάρχει νέα καθυστέρηση στην εφαρμογή.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το στικ κρύβετε πίσω από την τηλεόραση και εγώ εννοείτε περιμένω την εφαρμογή αλλά για να μην έχουμε κανένα νέο μέσα στο Οκτώβρη φαίνεται θ αργήσει

Σε μαρμάρινες πλάκες τη γράφουν;
Απ ότι καταλαβαίνω το λογισμικό της LG έχει ιδιαιτερότητες και συγχρόνως και οι απαιτήσεις των ανθρώπων της εταιρείας για να δώσουν το τελικό οκ είναι πάρα πολλές.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαβάζω αυτά για τις απαιτήσεις της LG και κοιτάζω μια εφαρμογή που έβαλα πρόσφατα την my tuner radio όπου οι ονομασίες των ραδιοφωνικών σταθμών είναι πάνω στα λογότυπα. Ποιο πρόχειρη δεν υπαρχει

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Το γεγονός ότι το πρόβλημα υπάρχει -τελικά- και στο Eurosport μου δείχνει ότι κάτι άλλο φταίει. Μόλις απενεργοποίησα το DHCP και έβαλα καρφωτή IP τα live κανάλια έπαιξαν κανονικά. Μόλις προσπάθησα μετά από 5 ώρες να δω πάλι είχα το ίδιο θέμα. Άλλαξα πάλι IP αλλά δεν έπαιξαν.... Μυστήριο λέμε :)
Λοιπόν λόγω του ότι με την Vodafone και την OneNet υπηρεσία σταθερής δίνουν modem ένα ZTE το οποίο για να ανοίξει η γραμμή θέλει 6 δευτερόλεπτα ζήτησα από την εταιρεία επίλυση του προβλήματος. Έτσι μου έδωσαν νέο modem oxygen. Ενώ όλα καλά στην αρχή μετά από 4 ώρες περίπου η αλλαγή των καναλιών στο cosmote TV γινόταν μετά από 42 δευτερόλεπτα. Η λύση που έδωσε η Vodafone ήταν να αλλάξει τον αριθμό των WiFi δικτύων που συνδεόταν ταυτόχρονα στο δίκτυο καθώς και να συνδέεται αναζητώντας (όπως μου είπαν) ip και όχι ονόματα. Δες μπας και βρεις λύση στο πρόβλημα σου.

Καλησπέρα παιδιά ,

μια ερώτηση ήθελα να κάνω.

Μπαίνω από τον υπολογιστή μου κανονικά στο cosmotetvott.gr και βλέπω κανονικά τα πάντα.

Όταν προσπαθώ να πω από έναν άλλο υπολογιστή ενός φίλου με άλλους κωδικούς μου βγάζει την οθόνη cosmote tv αλλα μου λέει να κατεβάσω το app σε play store or app store!

Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Kάναμε και αναβάθμιση σε windows 10 μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ

Αυτο βγαίνει συνήθως όταν εντοπίζει συνδεδεμένη εξωτερική οθόνη.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα παιδιά ,

μια ερώτηση ήθελα να κάνω.

Μπαίνω από τον υπολογιστή μου κανονικά στο cosmotetvott.gr και βλέπω κανονικά τα πάντα.

Όταν προσπαθώ να πω από έναν άλλο υπολογιστή ενός φίλου με άλλους κωδικούς μου βγάζει την οθόνη cosmote tv αλλα μου λέει να κατεβάσω το app σε play store or app store!

Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Kάναμε και αναβάθμιση σε windows 10 μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ

Τι ανάλυση έχει η οθόνη ή το μέγεθος το browser. Αν είναι μικρότερο από κάποιο μέγεθος ζητάει το app.

Sent from my iPad using Tapatalk

Άντε καλή σεζόν με 4K HDR Uefa Champions League!

Δεν παίζεται η εικόνα λέμε..

Κρίμα να μη έχει κόσμο στο Παρίσι

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέποντας από το app στο shield πώς καταλαβαίνω ότι το hdr είναι ενεργοποιημένο; Πρέπει να το ενεργοποιήσω στις ρυθμίσεις; Ούτως ή άλλως μπορούσε αυτό να γίνει και προηγουμένως. Τι άλλαξε η κοσμοτε ακριβώς;

Βλέποντας από το app στο shield πώς καταλαβαίνω ότι το hdr είναι ενεργοποιημένο; Πρέπει να το ενεργοποιήσω στις ρυθμίσεις; Ούτως ή άλλως μπορούσε αυτό να γίνει και προηγουμένως. Τι άλλαξε η κοσμοτε ακριβώς;

Εμένα HDR παίζει μόνο στο 4K κανάλι..

Το απενεργοποίησα εγώ τελικά από τις ρυθμίσεις γιατί φαινόντουσαν περίεργες ανακλάσεις στην λευκή φανένα της United και νομίζω ότι παίζει καύτερα έτσι..

Το προφίλ αθλητισμός μου αρέσει πιο καλά προσωπικά. Ναι μπορώ να το γυρίσω σε hdr αλλά νομίζω χάνει λίγο σε ζωντάνια. Θα δοκιμάσω πραγματάκια.

Μια ερωτηση να κανω σν κσι μπορει να εχει απαντηθει.Εχω το δορυφορικο και εχω μεταβει απο το tvgo στην καινουργια εφαρμογη cosmote tv ott μεσω του mycosmote εντελως δωρεαν.Η
Τωρα μου επιτρεπει να συνδεομαι απο 5 συσκευες και θεαση σε 1.Ηθελα να ρωτησω αυτο ειναι για παντα η απο του χρονου θα ζητησουν καμια συνδρομη η μηπως μειωσουν τις συσκευες που συνδεεσαι

Παιδιά στοκ κανάλι HDR η φωτεινότητα είναι τερματισμενη παντού; Λογότυπα, σκορ κλπ;

Μπορεί να μην είναι πραγματικό, ενεργοποιείται όμως το HDR, γι'αυτό ρωτάω. Σε ολεντ θα είναι πρόβλημα αν παίζει με φουλ φωτεινότητα

Μπορεί να μην είναι πραγματικό, ενεργοποιείται όμως το HDR, γι'αυτό ρωτάω. Σε ολεντ θα είναι πρόβλημα αν παίζει με φουλ φωτεινότητα
Εγώ το απενεργοίησα χθες στο 2ο ημίχρονο..

Διαφορετικά κατέβασε oled light και αντιθεση

Μια ερωτηση να κανω σν κσι μπορει να εχει απαντηθει.Εχω το δορυφορικο και εχω μεταβει απο το tvgo στην καινουργια εφαρμογη cosmote tv ott μεσω του mycosmote εντελως δωρεαν.Η
Τωρα μου επιτρεπει να συνδεομαι απο 5 συσκευες και θεαση σε 1.Ηθελα να ρωτησω αυτο ειναι για παντα η απο του χρονου θα ζητησουν καμια συνδρομη η μηπως μειωσουν τις συσκευες που συνδεεσαι
Δεν υπάρχει κάτι ανακοινωμένο, για την ώρα ειναι δωρεάν και μάλλον έτσι θα παραμείνει.