Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ακουω τις ταχυτητες που πιανετε και μελεγχολω. Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Πάντως ωραίο πραγμα να βλέπεις replay σε 1080 στην τηλεόραση κι ας καθυστερεί η πλοηγηση!

Ακουω τις ταχυτητες που πιανετε και μελεγχολω. Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Πάντως ωραίο πραγμα να βλέπεις replay σε 1080 στην τηλεόραση κι ας καθυστερεί η πλοηγηση!
Φίλε από το 2012 έως το καλοκαίρι του 2019 έπαιζα με 3,5 Mbps..

Ήρθε fiber Wind και έβαλα καπάκι 100αρα, από τα ψυχολογικά που είχα αποκτήσει τόσα χρόνια ..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε από το 2012 έως το καλοκαίρι του 2019 έπαιζα με 3,5 Mbps..

Ήρθε fiber Wind και έβαλα καπάκι 100αρα, από τα ψυχολογικά που είχα αποκτήσει τόσα χρόνια ..

Τότε να μη μιλάω καθόλου, μέχρι το καλοκαίρι έπιανα 7-7.5! Τώρα πιανω 20(ονοματικη 50).Η μόνη περιπτωση να ανέβει ειναι οπως μου είπαν από τον ΟΤΕ , η συνολική αναβάθμιση των υποδομών του δικτυουργοσ, στην περιοχη μου! Και δεν υπάρχει άλλος παροχος ιντερνετ.

Τι ήθελα και μίλησα... Μου γυρισε μόνο του σε 576 χωρίς να μπορώ να το αλλάξω και μου κολλησε! Πρώτη φορά που συνέβη να μην είναι 1080 το replay αυτές τις μέρες.

Αυτο το σπαστικο να βλεπεις π.χ εναν αγωνα και να χασεις μια στιγμη και να μην μπορεις να το γυρισεις λιγο αλλα πρεπει να το κανεις replay απ την αρχη δεν μπορει να γινει κατι?Τουλαχιστον να περνει σκληρο δισκο οπως τον δορυφορικο δεκτη να μπορει να κανει και αυτο!

Αυτο το σπαστικο να βλεπεις π.χ εναν αγωνα και να χασεις μια στιγμη και να μην μπορεις να το γυρισεις λιγο αλλα πρεπει να το κανεις replay απ την αρχη δεν μπορει να γινει κατι?Τουλαχιστον να περνει σκληρο δισκο οπως τον δορυφορικο δεκτη να μπορει να κανει και αυτο!
Οχι μπορείς να το πας όπου θες. Ψάξε το λιγο.

Οχι μπορείς να το πας όπου θες. Ψάξε το λιγο.
Σωστός..σκρολάρεις κανονικά πάνω στη μπάρα αναπαραγωγής..

Πήρα σήμερα την LG 55 cx. Βρήκα το app της cosmote το πέρασα και έβαλα για λίγο στο replay TV τον αγώνα της Liverpool. Φοβερή εικόνα καλύτερη από το xiaomi mi box που έβλεπα.

Πήρα σήμερα την LG 55 cx. Βρήκα το app της cosmote το πέρασα και έβαλα για λίγο στο replay TV τον αγώνα της Liverpool. Φοβερή εικόνα καλύτερη από το xiaomi mi box που έβλεπα.

Σου έβγαζε δηλαδή 2160? Τι ταχύτητα ιντερνετ εχεις? Όπως ξαναειδα, Προχθές που έβαλα το 4k, η ποιοτητα έβγαινε 1080 και το χορτάρι αναβοσβήνει. Πράγμα που δεν έκανε ουτε στο δορυφορικό.

Καλημέρα με την ίδια τηλεόραση εδώ και ένα μήνα (καλορίζικη και η δική σου) επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου. 'Εβλεπα με Mi Box και τώρα με την εφαρμογή της LG. To 4K άψογο. Μόλις φτιάξουν και την ταχύτητα στην αλλαγή των καναλιών θα είμαστε στο απόλυτο 10! Ευχαριστώ

Το boxaki της Cosmote θα πάρει κανα Android update σε νεα version η κανα security patch?

Το άφησαν στο έλεος ...

Πολύ κακή η εφαρμογή της Cosmote για LG. 200άρα γραμμή παίζει λίγα δεύτερα σωστά και κατόπιν fallback σε SD. Android Box μέχρι να το φτιάξουν. Απαράδεκτο κατ'εμέ θα πρέπει να κάνουν σωστό beta testing.

Επιπρόσθετα δεν δουλεύει το scrolling, το keypad και έχει και λάθος ήχο.

Προχειροδουλειά στο μεγαλείο της αυτό έφτιαχναν τόσους μήνες;

Πολύ κακή η εφαρμογή της Cosmote για LG. 200άρα γραμμή παίζει λίγα δεύτερα σωστά και κατόπιν fallback σε SD. Android Box μέχρι να το φτιάξουν. Απαράδεκτο κατ'εμέ θα πρέπει να κάνουν σωστό beta testing.

Επιπρόσθετα δεν δουλεύει το scrolling, το keypad και έχει και λάθος ήχο.

Προχειροδουλειά στο μεγαλείο της αυτό έφτιαχναν τόσους μήνες;
Μήπως παίζει κάτι με τη σύνδεσή σου;
0193709e52d1ae09fa617c8b947a0fdb.jpg

Μήπως παίζει κάτι με τη σύνδεσή σου;
0193709e52d1ae09fa617c8b947a0fdb.jpg

Τϊποτα δεν παίζει με τη σύνδεση μου. Είναι απλά κακή η εφαρμογή. Στο ίδιο switch το box streamάρει 4κ αδιάλειπτα. Netflix, Apple TV παίζουν κανονικά 4κ. Όσο για το λάθος format ήχου ας μην μιλήσω καλύτερα.
Μεγάλο φιάσκο.

Τϊποτα δεν παίζει με τη σύνδεση μου. Είναι απλά κακή η εφαρμογή. Στο ίδιο switch το box streamάρει 4κ αδιάλειπτα. Netflix, Apple TV παίζουν κανονικά 4κ. Όσο για το λάθος format ήχου ας μην μιλήσω καλύτερα.
Μεγάλο φιάσκο.
Γενικά η εφαρμογή έχει αρκετά θέματα σε όλες τις πλατφόρμες