Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Φίλε μου λύσεις υπάρχουν. Αρχές Δεκέμβρη πέρυσι ανανέωσα με 15 ευρώ το sports pack το οποιο έγινε 13.6 με την κατάργηση του τελους.

Φέτος μου ζήτησαν 20 χωρίς το τέλος , μιλάμε για 45% αύξηση χωρίς να έχουν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.

Άσε που έκαναν την ΥΠΕΡΤΑΤΗ φουστια σε εμάς που είχαμε sports pack μέσω δορυφόρου. ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ sports 4Κ παρότι αφορά ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Ξέρεις ο διαβολος όμως έχει κοντά ποδάρια..

Μειώνουν την τιμουλα εκεί που πρέπει , αφού ξέμειναν από ποδόσφαιρο τα ΣΚ βάζουν επιπλέον μπασκετακι , προσθέτουν και 2-3 ΣΟΒΑΡΑ και ΒΑΡΒΑΤΑ κανάλια και η ζωή συνεχίζεται.

Business as usual..
Έχω μάθει επίσης ότι το 4k θα ανέβει δορυφορικά τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά έχω ακούσει ότι κατέθεσε φάκελο ο οτε στο εσρ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Έχω μάθει επίσης ότι το 4k θα ανέβει δορυφορικά τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά έχω ακούσει ότι κατέθεσε φάκελο ο οτε στο εσρ

Φίλε μου μέχρι τώρα το 4Κ είναι ΜΟΝΟ marketing. Τελείωσε το παιχνίδι τώρα της Λίβερπουλ με την Τοτεναμ και βγήκε η καρτέλα των επόμενων μεταδόσεων.

Σήμερα έχουμε 16/12 και το 4Κ είναι προγραμματισμένο να παίξει :

1. 2 ώρες περιεχόμενο στις 20/12
2. 4 ώρες περιεχόμενο στις 26/12
3. 2 ώρες περιεχόμενο στις 30/12

8 ώρες σε 2 εβδομάδες.
Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία τότε τι είναι;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ , ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ , ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ , ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ;

Σου λεω οι άνθρωποι της Cosmote είναι λες και έχουν κάνει το εμβόλιο του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα . Ζουν σε παράλληλο σύμπαν και δεν αφουγκράζονται ούτε τον κόσμο , ούτε την αγορά..

Φίλε μου μέχρι τώρα το 4Κ είναι ΜΟΝΟ marketing. Τελείωσε το παιχνίδι τώρα της Λίβερπουλ με την Τοτεναμ και βγήκε η καρτέλα των επόμενων μεταδόσεων.

Σήμερα έχουμε 16/12 και το 4Κ είναι προγραμματισμένο να παίξει :

1. 2 ώρες περιεχόμενο στις 20/12
2. 4 ώρες περιεχόμενο στις 26/12
3. 2 ώρες περιεχόμενο στις 30/12

8 ώρες σε 2 εβδομάδες.
Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία τότε τι είναι;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ , ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ , ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ , ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ;

Σου λεω οι άνθρωποι της Cosmote είναι λες και έχουν κάνει το εμβόλιο του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα . Ζουν σε παράλληλο σύμπαν και δεν αφουγκράζονται ούτε τον κόσμο , ούτε την αγορά..

Σε αυτό έχεις δίκαιο. Συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει κάποια ταινία ή έστω να ανοίξει και ένα κανάλι για ταινίες σε 4k ή έστω ντοκιμαντέρ. Όσον αφορά την αγορά πράγματι δεν την σκέφτονται και πολύ

Να κάνω μια ερώτηση?Ξερετε π'ως χρησιμοποιούμε την εφαρμογή ertflix στο android box της cosmote?γιατι εμενα το remote με αφηνει να περιηγηθω αλλα δεν μου επιτρεπει αναπαραγωγη

Να κάνω μια ερώτηση?Ξερετε π'ως χρησιμοποιούμε την εφαρμογή ertflix στο android box της cosmote?γιατι εμενα το remote με αφηνει να περιηγηθω αλλα δεν μου επιτρεπει αναπαραγωγη

γενικα το ertflix δεν ανταποκρινεται ουτε σαν εφαρμογη στην τηλεοραση ουτε στο mi box s σε μενα. μονο περιηγηση οπως αναφερεις. στη ψηφιακη πατωντας το κοκκινο κουμπι παιζει κανονικα. μηπως εκει στην ερτ πετανε αετο?

Επί της ουσίας δηλαδή, ο ΟΤΕ στα αθλητικά του, από του χρόνου θα πουλάει:
Α) Το κύπελλο Ελλάδος που αντε να δεις 4-5 ματς έτσι όπως είναι
Β)chl, έχοντας χάσει το σοβαρό ματς καθε Τετάρτης και τελικούς
Γ) Αγγλία 4 ματς το πολύ
Δ) τις μικρές ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιατί ασφαλώς πληρώνουμε για να βλέπουμε τα χάλια των ελληνικών ομάδων με τις μικρομεσαίες ευρωπαϊκές.

Συγχαρητήρια, εξαιρετική προσφορά...

Κόψιμο κύριοι...

Μην ξεχνάτε όμως ότι ο ΟΤΕ έχει ν ασχοληθεί και με το 5g, υλοποίηση δικτύου , προσφορά για συχνότητες , κάτι που δεν έχει η νόβα, οπότε έχει να διαχειριστεί και άλλα έξοδα.

Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε νομίζω πως έχει σχέση...
Έφτανε το ott, ως κράχτη έβαλε το 4k το οποίο το έχει μόνο για αθλητικές διοργανώσεις και χάνει τα δύο από τα τρία σοβαρά πρωταθλήματα που δείχνει. Το άλλο, έτσι όπως το πουλάνε οι Άγγλοι, είναι μισό εξ αρχής.
Τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις κρατάει με απώλειες και το επιπλέον που παρέχει είναι η κατώτερη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει ελληνική ομάδα, με αδιάφορους αντιπάλους και αβέβαιη διάρκεια συμμετοχής έτσι όπως είναι οι ομάδες μας ενώ chl που συμμετέχει ο πρωταθλητής Ελλάδος του χρόνου έχει ήδη χάσει αγώνες χάνοντας την Τετάρτη.
Επιπλέον αν ήθελε να στοχεύσει σε αθλητικό - ελληνικό περιεχόμενο (το λέω στη λογική της απόκτησης δικαιωμάτων στα ευρωπαϊκά),να χτύπαγε το καλοκαίρι δικαιώματα ομάδων σουεπρ λίγκας. Ούτε αυτό δεν έκανε και πλέον αθλητικά είναι φτωχός και ακριβός. Τους μένουν άδεια κανάλια, ένα 4κ με το πολύ δύο μεταδόσεις τα σκ και περιεχόμενο συγκριτικά αδιάφορο με τα μεγάλα πρωταθλήματα εκτός αν οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν φόρμουλα μια στο τόσο και όχι μπάλα κάθε σκ

Δε νομίζω πως έχει σχέση...
Έφτιαξε το ott, ως κράχτη έβαλε το 4k το οποίο το έχει μόνο για αθλητικές διοργανώσεις και χάνει τα δύο από τα τρία σοβαρά πρωταθλήματα που δείχνει. Το άλλο, έτσι όπως το πουλάνε οι Άγγλοι, είναι μισό εξ αρχής.
Τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις κρατάει με απώλειες και το επιπλέον που παρέχει είναι η κατώτερη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει ελληνική ομάδα, με αδιάφορους αντιπάλους και αβέβαιη διάρκεια συμμετοχής έτσι όπως είναι οι ομάδες μας ενώ chl που συμμετέχει ο πρωταθλητής Ελλάδος του χρόνου έχει ήδη χάσει αγώνες χάνοντας την Τετάρτη.
Επιπλέον αν ήθελε να στοχεύσει σε αθλητικό - ελληνικό περιεχόμενο (το λέω στη λογική της απόκτησης δικαιωμάτων στα ευρωπαϊκά),να χτύπαγε το καλοκαίρι δικαιώματα ομάδων σουεπρ λίγκας. Ούτε αυτό δεν έκανε και πλέον αθλητικά είναι φτωχός και ακριβός. Τους μένουν άδεια κανάλια, ένα 4κ με το πολύ δύο μεταδόσεις τα σκ και περιεχόμενο συγκριτικά αδιάφορο με τα μεγάλα πρωταθλήματα εκτός αν οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν φόρμουλα μια στο τόσο και όχι μπάλα κάθε σκ

Επιπλέον την οποία επένδυση κάνει δεν θα τη βγάλει από μείωση παροχών σε πελάτες, ειδικά αν κρατήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα και παρέχει λιγότερα.
Και κατι ακόμα για να δούμε πως δουλεύει η αγορά.
Ο ΟΤΕ έχασε από τη νόβα ότι έχασε. Μια νόβα που χρωσταγε σε τράπεζες εκατομμύρια και το κράτος της τα έσβησε και τώρα αυτή συνεχίζει ελεύθερη να λειτουργεί. Δεν υπεραδπιζομαι ασφαλώς το μονοπώλιο αλλά από την άλλη αυτή η εξυπηρέτηση του κράτους στις μεγάλες εταιρίες την ίδια ώρα που οι ίδιες για ένα λογαριασμό μας τηλεφωνούν μέσω εισπρακτικων και μάλιστα πλέον ανεξέλεγκτα ή την ίδια ώρα που εμάς οι τράπεζες μας κυνηγάνε ας μην περάσει στα ψιλά...

Συγγνώμη για το διπλό ποστ αλλά δεν έχω βρει από το κινητό την επιλογή διόρθωσης του προηγούμενου

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το άλλο, έτσι όπως το πουλάνε οι Άγγλοι, είναι μισό εξ αρχής.
Με τη Αγγλία τι ισχύει? την κρατάει η Cosmote για 3 χρόνια, στην μορφή φυσικά που παίζει τώρα....

Μέχρι και το 2022 με περισσότερα από 230 ματς το χρόνο έλεγε τότε η ανακοίνωση.

Πάντως πέραν όσων έχω αναφέρει, επιμένω και σε αυτό που εξ αρχής είπα. Ανεξάρτητα της ποσότητας συνδρομητών ακόμα και συγκριτικά με το δορυφορικό, η ύπαρξη του ott και συνάμα των αθλητικών από το 4κ ακόμα και με τα οποία προβλήματα, δημιουργούσε ένα ποιοτικό στάνταρ στον χάρτη των τηλεοπτικών το οποίο επί της ουσίας και μέχρι (και αν) παρουσιάσει κατι αντίστοιχο η νοβα, με τα νέα δεδομένα πάει ένα βήμα πίσω.
Δυο πρωταθλήματα και ένα ευρωπαϊκό της Τετάρτης υποβσθμιζονται ποιοτικά στον τηλεοπτικό χαρτη της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται σε πιέσεις αναβαθμίσεις του υπάρχοντος 4κ καναλιού, της ποιότητας του hd εδικά στους δορυφόρους και των εν γένη τηλεοπτικών σημάτων που λαμβάνουμε τα οποία σε κάθε περίπτωση είναι κατώτερα και των άλλων χωρών της ΕΕ και κατ εμέ σε μεγάλο ποσοστό του κόστους αυτών αν πρόκειται για συνδρομητική τηλεόραση.
Όλα τα παραπάνω δε, τα λέω και με βάση την διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που υπέγραψε η νόβα με τη Γερμανική λίγκα που παρέχει 4k περιεχόμενο ενώ η νοβα δεν το υποστηρίζει σε αντίθεση με τις προηγούμενες συμφωνίες του ΟΤΕ που ήταν δύο χρόνων.
Δε γνωρίζω τι επιμέρους ριτρες βάζουν οι λίγκες ( για παράδειγμα η ΟΥΕΦΑ είχε ένα ελάχιστο ποσοστό συνδρομών ανά κράτος αν ήταν να πουλήσει σε συνδρομητική), αλλά θεωρώ απίθανο να έχει υπογράψει για κάποια παράλληλη ανάπτυξη ενώ εξίσου απίθανο έτσι όπως είναι ο ανταγωνισμός να αναπτύξει 4κ για να πουλήσει κάτι που ήδη έχει...

Παιδιά πάμε πάλι από την αρχή.

1. Η Νόβα με αυτά που έχει πάρει για του χρόνου θα χρειαστεί επιπλέον κανάλια, ίσως και αναμεταδότη (χλωμό να πάρει βέβαια).
2. Αν λήγει κάτι από Ιταλικό / Γαλλικό και μπορεί να αλλάξει χέρια για του χρόνου θα το πάρει σχεδόν ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΟΤΕ καθώς ξέμεινε από περιεχόμενο.
3. Μετά τις μεγάλες απώλειες που είχε (ματς Τετάρτης συν Ισπανικό , Γερμανικό) θα πρέπει να ρίξει ΑΜΕΣΑ τις συνδρομές μέσω προσφορών.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το 2-3 μόνο αν μου έδιναν το φουλ με 13.6(15 με φόρο) θα το σκεφτόμουν (και αυτό για να το μοιράζομαι με κάποιον (δορυφορικό-app) ώστε να μου βγαίνει 7-8 ευρώ.
Τόσο άλλωστε πληρώναμε (15 ευρώ) μέχρι πριν 2 χρόνια με σχεδόν ΙΔΙΟ περιεχόμενο και με τα κανάλια που αφαίρεσαν για το φουλ πακέτο.
Ας μην το ξεχνάμε... ;)

1. Η Νόβα με αυτά που έχει πάρει για του χρόνου θα χρειαστεί επιπλέον κανάλια, ίσως και αναμεταδότη (χλωμό να πάρει βέβαια).
2. Αν λήγει κάτι από Ιταλικό / Γαλλικό και μπορεί να αλλάξει χέρια για του χρόνου θα το πάρει σχεδόν ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΟΤΕ καθώς ξέμεινε από περιεχόμενο.
3. Μετά τις μεγάλες απώλειες που είχε (ματς Τετάρτης συν Ισπανικό , Γερμανικό) θα πρέπει να ρίξει ΑΜΕΣΑ τις συνδρομές μέσω προσφορών.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το 2-3 μόνο αν μου έδιναν το φουλ με 13.6(15 με φόρο) θα το σκεφτόμουν (και αυτό για να το μοιράζομαι με κάποιον (δορυφορικό-app) ώστε να μου βγαίνει 7-8 ευρώ.
Τόσο άλλωστε πληρώναμε (15 ευρώ) μέχρι πριν 2 χρόνια με σχεδόν ΙΔΙΟ περιεχόμενο και με τα κανάλια που αφαίρεσαν για το φουλ πακέτο.
Ας μην το ξεχνάμε... ;)

Καλό θα ήταν το μοιράζομαι με κάποιον που είναι μη νόμιμη χρήση σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπογράφεις με την Cosmote να μην το αναφέρεις... προσέχετε τι γράφετε σας παρακαλώ.
Η τιμή που είχε αρχικά η Cosmote με όλο το αθλητικό περιεχόμενο που είχε ήταν τζαμπέ για Ελλάδα... θυμάστε τις τιμές της Nova πρωτού βγεί η Cosmote TV ?
Δεν μπορείτε να απαιτείτε τέτοιες τιμές πλέον όταν η Nova μέχρι πρότινος που δεν είχε σχεδόν τίποτα στα Αθλητικά πέραν Ελληνικών πρωταθλημάτων και Ευρωλίγκας δεν είχε δώσει ούτε αυτή τις τιμές που... επιθυμείτε.

Καλό θα ήταν το μοιράζομαι με κάποιον που είναι μη νόμιμη χρήση σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπογράφεις με την Cosmote να μην το αναφέρεις... προσέχετε τι γράφετε σας παρακαλώ.
Η τιμή που είχε αρχικά η Cosmote με όλο το αθλητικό περιεχόμενο που είχε ήταν τζαμπέ για Ελλάδα... θυμάστε τις τιμές της Nova πρωτού βγεί η Cosmote TV ?
Δεν μπορείτε να απαιτείτε τέτοιες τιμές πλέον όταν η Nova μέχρι πρότινος που δεν είχε σχεδόν τίποτα στα Αθλητικά πέραν Ελληνικών πρωταθλημάτων και Ευρωλίγκας δεν είχε δώσει ούτε αυτή τις τιμές που... επιθυμείτε.

Έχεις δίκιο απλά δεν συγκρίνουμε με το παρελθόν 10 και 20 χρονια πριν αλλά το παρόν και το μέλλον ... γιαυτο μπήκαν οι παίκτες για να υπάρχει ανταγωνισμός ...
γνώμη μου , δεν μπορείς να λες θυμάστε όταν κάποτε έδινες 60 ευρώ... άλλαξαν οι εποχές περάσαμε μνημόνια και ακόμα περνάμε πολλά αλλά ( να ‛μαστε καλά όλοι)
φιλικά πάντα
Λευτέρης

Ας μην το ξεχνάμε... ;)

Εσυ πληρωνες 15 ευρώ, σε πολυ κόσμο δεν ισχυει αυτο.

Έχεις δίκιο απλά δεν συγκρίνουμε με το παρελθόν 10 και 20 χρονια πριν αλλά το παρόν και το μέλλον ... γιαυτο μπήκαν οι παίκτες για να υπάρχει ανταγωνισμός ...
γνώμη μου , δεν μπορείς να λες θυμάστε όταν κάποτε έδινες 60 ευρώ... άλλαξαν οι εποχές περάσαμε μνημόνια και ακόμα περνάμε πολλά αλλά ( να ‛μαστε καλά όλοι)
φιλικά πάντα
Λευτέρης

Εννοείται πως θεωρώ κι εγω παράλογες τις τιμές που ζητάνε εδώ στην Ελλάδα με βάση τον μέσο μισθό.
Βεβαίως το ότι το θέλουμε... δεν σημαίνει και ότι θα γίνει ( άλλωστε είμαστε από τις καλύτερες... χαχαχα... χώρες όσον αφορά την δημιουργία καρτέλ τιμών :D )

Οι τιμές για το sports στην Cosmote μέχρι πέρυσι που ανανέωσα και έληξε πριν 2 βδομάδες ήταν 15 ευρώ ενώ οι τιμές που δίνει το sports pack χονδρική σε Voda - Wind είναι 7-8 ευρώ το μήνα.

Σε συμβόλαιο που έγινε πριν μια βδομάδα στο Voda για VDSL 50 + full TV η τιμή για το TV είναι 12 ευρώ.

Πάμε παρακάτω..

Δηλαδή η nova δικαιολογείται τώρα που απέκτησε αυτά τα πρωταθλήματα να αυξήσει τις τιμές της; Και πόσο;

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή η nova δικαιολογείται τώρα που απέκτησε αυτά τα πρωταθλήματα να αυξήσει τις τιμές της; Και πόσο;

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τις τιμές τις έχουν ήδη αυξήσει από τη στιγμή που πήραν την απόφαση να πάρουν όλα τα παιχνίδια της SL. Καλοκαίρι πέρυσι πήραμε με 25 ευρώ με φόρο το full pack για ΠΑΝΤΑ ενώ τώρα ζητάνε 25 συν φόρο μόνο για το αθλητικό.

25 ευρώ το φουλ πέρυσι με φόρο , 35 φέτος. Και μη μου πεις ήταν ειδική προσφορά γιατί είχε παίξει αρκετές φορές ενώ αν συγκριθεί με τις προσφορές που έβγαλε τώρα για BF είναι να σε πιάνει απελπισία.

Βέβαια απευθύνονται μόνο σε όσους δεν ψάχνονται καθώς το ΙΔΙΟ προϊόν (sports) το πουλάνε 7-8 ευρώ στην χονδρική (Voda - Wind).

Αν δεν κάνει η νέα διοίκηση της Νόβα κάποια φουστια στους συνδρομητές με αυξήσεις τιμών κατά τη λήξη των συμβολαίων , είτε με μη ανανέωση sport με Voda-Wind η καλύτερη λύση σε όσους έχουν παλιά συμβόλαια 3play είναι να κάτσουν στα αυγά τους ή αν πρέπει να κάνουν νέα σύνδεση να πάνε σε Voda συν φουλ ΤV.

Η cosmote είναι no go μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Μειώσεις θα κάνει σίγουρα όποτε οποιος ανανεώνει τώρα μόνο χαμένος θα βγει..

Μου αρέσει που θεωρείτε ως δεδομένες τις τιμές των προσφορών που παίρνετε με έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς ( θα κάνω αίτηση στην Wind κλπ κλπ ).

Οι επίσημες εμπορικές τιμές ποιές είναι ?
Αυτές που θα πάρει ο οποιοσδήποτε, δίχως γκρίνιες, παρακάλια και φορητότητες.
Μπαίνει ο μπάρμπας μου από την Κορώνη στο site της Nova και στο site του Cosmote να παραγγείλει το full pack ή το sports pack μόνο για Nova & Cosmote TV αντίστοιχα.
Τι πλερώνει ?