Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και το ερώτημα με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί είναι το εξής . Εφόσον κάποιος θέλει να βλέπει μπάλα και μάλιστα το συνήθισε τόσα χρόνια στον ΟΤΕ και τώρα επιλέγει να θυσιάσει ένα οικονομικό ποσό για να βάλει νοβα, περιμένει να πέσει ο ΟΤΕ ,αν πέσει με δεδομένο ότι έχασε πρωταθλήματα και όταν πέσει βάζει νοβα ή βάζει νοβα πριν ανέβει , αν ανέβει επειδή πήρε κι άλα πρωταθλήματα και περιμένει να δει αν θα πέσει ο ΟΤΕ...

Μου αρέσει που θεωρείτε ως δεδομένες τις τιμές των προσφορών που παίρνετε με έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς ( θα κάνω αίτηση στην Wind κλπ κλπ ).

Οι επίσημες εμπορικές τιμές ποιές είναι ?
Αυτές που θα πάρει ο οποιοσδήποτε, δίχως γκρίνιες, παρακάλια και φορητότητες.
Μπαίνει ο μπάρμπας μου από την Κορώνη στο site της Nova και στο site του Cosmote να παραγγείλει το full pack ή το sports pack μόνο για Nova & Cosmote TV αντίστοιχα.
Τι πλερώνει ?

Πες στον μπάρμπα να προσέχει που μπαίνει για να μην έχει θέματα με την τσέπη του.. :BDBDG54::smash:

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και το ερώτημα με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί είναι το εξής . Εφόσον κάποιος θέλει να βλέπει μπάλα και μάλιστα το συνήθισε τόσα χρόνια στον ΟΤΕ και τώρα επιλέγει να θυσιάσει ένα οικονομικό ποσό για να βάλει νοβα, περιμένει να πέσει ο ΟΤΕ ,αν πέσει με δεδομένο ότι έχασε πρωταθλήματα και όταν πέσει βάζει νοβα ή βάζει νοβα πριν ανέβει , αν ανέβει επειδή πήρε κι άλα πρωταθλήματα και περιμένει να δει αν θα πέσει ο ΟΤΕ...

Δε βλέπω να πέφτει ο ΟΤΕ, τουναντίον μη κάνει καμιά αυξησούλα πάλι.. Απ'οτι λενε οι φήμες για τις 3 ευρωπαικες διοργανωσεις δαπανησε φετος 150 εκ ενω τη προηγουμενη τριετια ειχε δώσει 90 μύρια... δε τη λες και μικρη τη διαφορα..

το conference της uefa μου φαινεται οτι θα ειναι τις ιδιες ωρες με το europa league εκτος απο καποια παιχνιδια που θα εχουν μεγαλυτερο ενδιαφερον και θα πηγαινουν στις 6-00 το απογευμα.αλλα ποιος σοβαρος ανθρωπος θα κατσει να δει αλβανους να παιζουν με λιθουανους και σερβους να παιζουν με ρουμανους οταν θα γινοντε ματσαρες στο europa league.

Cosmote TV Android TV STB v2 !

Amlogic S905X4

https://twitter.com/androidtv_rumor/status/1339866390904381440

6e3ufBS.png

το conference της uefa μου φαινεται οτι θα ειναι τις ιδιες ωρες με το europa league εκτος απο καποια παιχνιδια που θα εχουν μεγαλυτερο ενδιαφερον και θα πηγαινουν στις 6-00 το απογευμα.αλλα ποιος σοβαρος ανθρωπος θα κατσει να δει αλβανους να παιζουν με λιθουανους και σερβους να παιζουν με ρουμανους οταν θα γινοντε ματσαρες στο europa league.

Χωρίς να λέω ότι θα είναι υπερθέαμα, δεν είναι και τόσο τραγικό το Conference. Οι ομάδες του Europa μειώνονται οπότε αρκετές θα μεταφερθούν στο Conference. Επίσης θα υπάρχει εκπροσώπηση από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία-Ισπανία-Γερμανία-Ιταλία-Γαλλία) με 1 ομάδα, ενώ Ολλανδία-Πορτογαλία κτλ θα έχουν από 2 ομάδες.

Για το κύπελλο Ελλάδος τι ισχύει; Έχει φέτος δικαιώματα ο ΟΤΕ;

Χωρίς να λέω ότι θα είναι υπερθέαμα, δεν είναι και τόσο τραγικό το Conference. Οι ομάδες του Europa μειώνονται οπότε αρκετές θα μεταφερθούν στο Conference. Επίσης θα υπάρχει εκπροσώπηση από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία-Ισπανία-Γερμανία-Ιταλία-Γαλλία) με 1 ομάδα, ενώ Ολλανδία-Πορτογαλία κτλ θα έχουν από 2 ομάδες.

Για το κύπελλο Ελλάδος τι ισχύει; Έχει φέτος δικαιώματα ο ΟΤΕ;
Ναι ο οτε τα εχει

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

/QUOTE] Να αλλά πεφτει πανω στο Europa. Το προβλημα όμως ειναι το ΣΚ.

Φέτος ο ΟΤΕ με την premiere league λόγω covid την έβγαλε πολύ ωραία, έχει όλους τους αγώνες ενώ και οι ώρες μετάδοσης των αγώνων έχουν διευρυνθεί και έχει τα Σ/Κ μέχρι αργά το βράδυ αγώνες. Αν όλα πάνε καλά και επανέλθουμε στην κανονικότητα το τελευταίο ματς της premiere league θα τελειώνει 21.20. Μετά τι θα βλέπουμε? Πορτογαλικό? Και βέβαια θα επανέλθει και το 1 ματς το Σάββατο στις 17.00 και αν δεν είναι και κανένα top δεν θα υπάρχει la liga, bundesliga για να έχουμε κάποια εναλλακτική!

Προφανώς υποτίμησαν ότι αυτοί που πήραν την nova,δεν παίζουν μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλα τα Βαλκάνια.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

To android 10 δεν έχει Google tv? Γιατί αν είναι έτσι τον παιρνω χθες

Απο οτι εχω δει στο youtube νομιζω οτι ειναι το αντιθετο...τουλαχιστον οσον αφορα το νεο Chromecast της Google.
δηλαδη το Google tv ειναι νεο ui βασισμενο στο Android tv 10...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απο οτι εχω δει στο youtube νομιζω οτι ειναι το αντιθετο...τουλαχιστον οσον αφορα το νεο Chromecast της Google.
δηλαδη το Google tv ειναι νεο ui βασισμενο στο Android tv 10...
Ναι αυτο εννοω και εγω

Εγω να πω την αληθεια μου έχω μια αισθηση ότι την discovery θα την φερει πισω ειδικά τώρα που έχασε περιεχομενο. Επισης δεν μπορώ να καταλαβω κινήσεις του τύπου "κατεβαίνω να πάρω διοργανωση για n χωρες" δεν μπορουσε να κανει η DT?
Ειλικρινα ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλαβω την τακτική τους στην cosmote...
Αυτα χωρίς να είμαι οπαδός καποια απο τις 2 πλατφορμες καθως έχω και τις 2. Απλα μου κάνει εντύπωση το όλο σκηνικό....

Εγω να πω την αληθεια μου έχω μια αισθηση ότι την discovery θα την φερει πισω ειδικά τώρα που έχασε περιεχομενο. Επισης δεν μπορώ να καταλαβω κινήσεις του τύπου "κατεβαίνω να πάρω διοργανωση για n χωρες" δεν μπορουσε να κανει η DT?
Ειλικρινα ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλαβω την τακτική τους στην cosmote...
Αυτα χωρίς να είμαι οπαδός καποια απο τις 2 πλατφορμες καθως έχω και τις 2. Απλα μου κάνει εντύπωση το όλο σκηνικό....

Αν ήξερες την κατάσταση από μέσα σε Cosmote και Vodafone δε θα σου έκαναν καθόλου εντύπωση οι αλλοπρόσαλλες κινήσεις τους. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και απλά να συντηρούμε κάποια νούμερα για κρατάμε το μισθό και τις παροχές μας(αυτοκίνητα , κλπ)..

Για αυτό γελάω όταν διαβάζω για «εκβιασμό» πελατών στις εταιρίες μέσω φορητότητας - αιτήσεων διακοπών , κλπ. Πάρτε όσα περισσότερα μπορείτε με όποιο τρόπο μπορείτε.

ΟΚ αυτό ομολογουμένως δεν το γνώριζα. Πιστευα ότι αφού η DT είναι από πίσω ότι θα τους έλεγε κόφτε τα οπίσθια σας να κάνουμε κάπως καλύτερο το προιον και να μαζεψουμε πελάτες.
Μάλλον κοιμάμαι το ύπνο του δικαίου εγω.....

Αν ήξερες την κατάσταση από μέσα σε Cosmote και Vodafone δε θα σου έκαναν καθόλου εντύπωση οι αλλοπρόσαλλες κινήσεις τους. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και απλά να συντηρούμε κάποια νούμερα για κρατάμε το μισθό και τις παροχές μας(αυτοκίνητα , κλπ)..

Για αυτό γελάω όταν διαβάζω για «εκβιασμό» πελατών στις εταιρίες μέσω φορητότητας - αιτήσεων διακοπών , κλπ. Πάρτε όσα περισσότερα μπορείτε με όποιο τρόπο μπορείτε.

Μηπως μπορεις να εξηγησεις την κατασταση μιας και απο οτι φαινεται γνωριζεις πραγματα ?

Ετσι για να ξεστραβωθουμε και εμεις...