Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ρε παιδια να κανω μια αερωτηση:εχω Lg τηλεοραση,εχει το cosmote app,εχω βαλει 2 mini packs (cinema+documentaries) και παιζουν κανονικα.Τωρα σκεφτομαι να βαλω το Cinema Pack σε ΟΤΤ για 1 χρονο, που ειναι σε προσφορα στα 13,6 ευρω.Θα χρειαστω και το android box του Cosmote;Αν παω να κανω παραγγελια απο το site,μου ζηταει να συμπληρωσω και διευθυνση αποστολης εξοπλισμου.Αρα δηλαδη θα πρεπει να μου στειλουν το android box;

Ρε παιδια να κανω μια αερωτηση:εχω Lg τηλεοραση,εχει το cosmote app,εχω βαλει 2 mini packs (cinema+documentaries) και παιζουν κανονικα.Τωρα σκεφτομαι να βαλω το Cinema Pack σε ΟΤΤ για 1 χρονο, που ειναι σε προσφορα στα 13,6 ευρω.Θα χρειαστω και το android box του Cosmote;Αν παω να κανω παραγγελια απο το site,μου ζηταει να συμπληρωσω και διευθυνση αποστολης εξοπλισμου.Αρα δηλαδη θα πρεπει να μου στειλουν το android box;
Η διαφορά είναι ότι τα mini packs είναι άνευ συμβολαίου και μπορείς να δεις σε όποια συσκευή θες. Στο OTT είναι με συμβόλαιο και σου στέλνουν android box. Πάντως στο συμβόλαιο σε προχρεώνουν. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μηπως μπορεις να εξηγησεις την κατασταση μιας και απο οτι φαινεται γνωριζεις πραγματα ?

Ετσι για να ξεστραβωθουμε και εμεις...

"Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και απλά να συντηρούμε κάποια νούμερα για κρατάμε το μισθό και τις παροχές μας(αυτοκίνητα , κάρτες , events , εξοδολογια , budget ,κλπ).."
Θα έγραφα και για την "έμμεση" παρουσία των εταιριών όπου εντοπίζεται ενδιαφέρον αλλά ας το αφήσουμε στο παραπάνω που είναι αρκετά ξεκάθαρο και αναφέρει μόνο τα νόμιμα-προβλεπόμενα...

Ποια discovery να γυρισει?εδω φευγουν τελος του μηνα και τα πιο φρεσκοαγορασμενα απ την discovery...travel food fine living...δεν παμε καθολου καλα

Αν δεν κανω λάθος η ιδιοκτήτρια εταιρεία σταματά την εκπομπή των καναλιών αυτων σε κάποιες χώρες, περιλαμβανομένης κ της Ελλάδας. Έτσι δεν είναι; Δεν είναι απόφαση της COSMOTE TV η της Nova να τα κατεβάσουν. Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι όταν αφαιρεθούν, οι συνδρομητικές πλατφόρμες να φροντίσουν να τα αντικαταστήσουν με αντίστοιχου η παραπλησιου περιεχομένου κανάλια.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο ισχυει για το fine living δεν βρήκα προς ωρας για τα αλλα δυο κατι αναλογο.αν βρεις η βρω ποσταρουμε..αυτο εχει γινει αλλες δυο φορες με sundance και fox sports και nat geo και δεν ειχαν βάλει τιποτε..οποιος κ αν ειναι ο λόγος ςιναι απώλειες που πρεπει αναλογως να αναπληρώνονται

Ποια discovery να γυρισει?εδω φευγουν τελος του μηνα και τα πιο φρεσκοαγορασμενα απ την discovery...travel food fine living...δεν παμε καθολου καλα

Όταν τα πρόσθεσε το 2017 δεν ήταν της discovery ακόμα.. Και μάλλον ήταν 3Χρόνη και έληξε τώρα

Αν δεν κανω λάθος η ιδιοκτήτρια εταιρεία σταματά την εκπομπή των καναλιών αυτων σε κάποιες χώρες, περιλαμβανομένης κ της Ελλάδας. Έτσι δεν είναι; Δεν είναι απόφαση της COSMOTE TV η της Nova να τα κατεβάσουν. Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι όταν αφαιρεθούν, οι συνδρομητικές πλατφόρμες να φροντίσουν να τα αντικαταστήσουν με αντίστοιχου η παραπλησιου περιεχομένου κανάλια.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει κάποια πηγή για αυτό;
Όσο το έψαξα δε αγγλόφωνες ειδήσεις δε βρήκα κάτι.
Πάντως η Νόβα πλέον ως μέλος του United Group δε δικαιολογείται αν τα αφαιρέσει.
Εκτός αν τα βλάλει όλο το group από Ελλάδα, Κύπρο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Β. Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Βουλγαρία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

"Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και απλά να συντηρούμε κάποια νούμερα για κρατάμε το μισθό και τις παροχές μας(αυτοκίνητα , κάρτες , events , εξοδολογια , budget ,κλπ).."
Θα έγραφα και για την "έμμεση" παρουσία των εταιριών όπου εντοπίζεται ενδιαφέρον αλλά ας το αφήσουμε στο παραπάνω που είναι αρκετά ξεκάθαρο και αναφέρει μόνο τα νόμιμα-προβλεπόμενα...

Αναφορά επιπέδου καφενείου δηλαδή...
Πρόσεχε όμως με τη διασπορά διαφόρων ειδήσεων γιατί δεν μένει απαρατήρητη...

Υπάρχει κάποια πηγή για αυτό;
Όσο το έψαξα δε αγγλόφωνες ειδήσεις δε βρήκα κάτι.
Πάντως η Νόβα πλέον ως μέλος του United Group δε δικαιολογείται αν τα αφαιρέσει.
Εκτός αν τα βλάλει όλο το group από Ελλάδα, Κύπρο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Β. Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Βουλγαρία...

Σε αγγλόφωνες δεν υπάρχει αναφορά. Σε κάτι τσέχικες κ ρουμανικές δορυφορικές ιστοσελίδες το εχουν γράψει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eκει σε αυτες ανεφερε μονο για fine living ,εχει καποιο διάστημα που ειχε γραφτεί

Έλεγε κ για το Discovery Showcase .

Fine Living and Discovery HD Showcase will no longer be available in the EMEA region after January 31, 2021, but in the Discovery portfolio there are many other options for viewers passionate about the content of these channels.
For those who love shows related to home renovation and interior design, an example is HGTV (Home & Garden TV), which is a huge success in the US and has been launched in our region, in countries like Romania, Hungary, Serbia and other markets in Europe, the Middle East and Africa.

https://www.media-max.ro/fine-living-network-si-discovery-showcase-hd-se-inchid/

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η διαφορά είναι ότι τα mini packs είναι άνευ συμβολαίου και μπορείς να δεις σε όποια συσκευή θες. Στο OTT είναι με συμβόλαιο και σου στέλνουν android box. Πάντως στο συμβόλαιο σε προχρεώνουν. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε.

Ναι ok ευχαριστω.Δηλαδη η εφαρμογη των smart Tv,ειναι μονο για τα mini packs.Σε υπολογιστη θα μπορω να βλεπω την ΟΤΤ (οχι ταυτοχρονα,οταν πχ δεν ειμαι σπιτι);

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Οχι, η εφαρμογή στις τηλεοράσεις, τα app για τα κινητά και το site είναι για κάθε συνδρομή cosmote tv, είτε δορυφορική είτε ΟΤΤ είτε mini pack.

Είχα cosmote ott μέχρι προχθές. Μπήκα στο app my cosmote από το κινητό μου και στην διαχείριση του λογαριασμού στην tv μου έδινε επιλογή να απενεργοποιησω το mini pack με τις extra συσκευές. Το έκανα γιατί είναι δωρεαν μέχρι τέλους του έτους και δεν ήθελα από 1/1 να μου το χρεώσουν. Το γέλιο είναι ότι μαζί με αυτό απενεργοποιηθηκε όλη η υπηρεσία. Τέλος. Από την cosmote μου είπαν ότι θα πρέπει να το δουν για συστημικό λάθος και να ξανακάνω 12μηνο συμβόλαιο. Τώρα είχα κλείσει 6 μήνες Το πέναλτι μου είπαν θα μου το ξεχρεώσουν γιατί είναι δική τους υπαιτιότητα. Άλλο ένα αστείο της υπόθεσης είναι ότι μου είπαν γιατί δεν τους πήρα τηλέφωνο να το κάνουν αυτοί. Δηλαδή την απενεργοποιηση του mini pack. Και τους λέω προσπαθώ να σε βρω στο τηλέφωνο βδομάδες τώρα αλλά τίποτα..

Γνωρίζει κάποιος φίλος αν η υπηρεσία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά στην Αγγλία μετά την 1/1/2021 (aka Brexit);

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Οχι, η εφαρμογή στις τηλεοράσεις, τα app για τα κινητά και το site είναι για κάθε συνδρομή cosmote tv, είτε δορυφορική είτε ΟΤΤ είτε mini pack.

Και τοτε τι χρειαζεται το android box;Γιατι το στελνουν κι αυτο αν μπορω να κανω χρηση της υπηρεσιας ΟΤΤ απο τα apps;

Είχα cosmote ott μέχρι προχθές. Μπήκα στο app my cosmote από το κινητό μου και στην διαχείριση του λογαριασμού στην tv μου έδινε επιλογή να απενεργοποιησω το mini pack με τις extra συσκευές. Το έκανα γιατί είναι δωρεαν μέχρι τέλους του έτους και δεν ήθελα από 1/1 να μου το χρεώσουν. Το γέλιο είναι ότι μαζί με αυτό απενεργοποιηθηκε όλη η υπηρεσία. Τέλος. Από την cosmote μου είπαν ότι θα πρέπει να το δουν για συστημικό λάθος και να ξανακάνω 12μηνο συμβόλαιο. Τώρα είχα κλείσει 6 μήνες Το πέναλτι μου είπαν θα μου το ξεχρεώσουν γιατί είναι δική τους υπαιτιότητα. Άλλο ένα αστείο της υπόθεσης είναι ότι μου είπαν γιατί δεν τους πήρα τηλέφωνο να το κάνουν αυτοί. Δηλαδή την απενεργοποιηση του mini pack. Και τους λέω προσπαθώ να σε βρω στο τηλέφωνο βδομάδες τώρα αλλά τίποτα..

Εμενα μου είχαν κάνει τέτοιο συστημικό λάθος γυρω στα 25 ευρώ και μετά από αρκετά τηλέφωνα που έκανα, μου τα έδωσαν πισω. Έπρεπε να τα πληρωσω βέβαια πρωτα.

Η εφαρμογή στις LG είναι συμβατή σε όλες τις smart TVs μοντέλα μετά από το 2018, ή μόνο σε όσες είναι πάνω από 43";

Με μοντέλα από το 2018 και μετά και ανάλυση 4κ και πάνω. Δεν ισχύει αυτό με τις 43" γιατί εγώ έχω μοντέλο του 2020 43" ανάλυση 1080 και δεν έχω την εφαρμογη