Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η εφαρμογή στις LG είναι συμβατή σε όλες τις smart TVs μοντέλα μετά από το 2018, ή μόνο σε όσες είναι πάνω από 43";

Με μοντέλα από το 2018 και μετά και ανάλυση 4κ και πάνω. Δεν ισχύει αυτό με τις 43" γιατί εγώ έχω μοντέλο του 2020 43" ανάλυση 1080 και δεν έχω την εφαρμογη

Εδω https://www.cosmote.gr/portal/sindesi-me-tin-ipiresia-ott στη μεση περιπου της σελιδας,υπαρχει πινακας με τα συμβατα μοντελα LG

Οι εξτρα συσκευες που εχουν δωσει δωρεαν μεχρι τελος του χρονου πρεπει να απενεργοποιηθουν απο εμας? Θα σε χρεωσει αυτοματα μετα?

Οι εξτρα συσκευες που εχουν δωσει δωρεαν μεχρι τελος του χρονου πρεπει να απενεργοποιηθουν απο εμας? Θα σε χρεωσει αυτοματα μετα?

Αυτό το γράφω παραπάνω. Πήγα να το καταργήσω μόνος μου γιατί μου έδειχνε την επιλογή ακύρωσης του mini pack και καταργήθηκε όλη η υπηρεσία. Λογικά από πρώτη του μήνα θα πέσουν χρεώσεις. Να σε πάρουν από την cosmote και να σε ρωτήσουν αν θέλεις κατάργηση λίγο απίθανο. Εδώ δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο.

Αυτό το γράφω παραπάνω. Πήγα να το καταργήσω μόνος μου γιατί μου έδειχνε την επιλογή ακύρωσης του mini pack και καταργήθηκε όλη η υπηρεσία. Λογικά από πρώτη του μήνα θα πέσουν χρεώσεις. Να σε πάρουν από την cosmote και να σε ρωτήσουν αν θέλεις κατάργηση λίγο απίθανο. Εδώ δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο.
Εξηγήστε μου και εμένα τι εννοείτε;

Τι αλλάζει ακριβώς από 1/01/21;

Εγώ παλι έχω τη συζυγο να είναι απογοητευμένη, όταν διάβασε στην ενημέρωση συνδρομητών ότι Food Network. και Fine Living σταματάνε. Διπλό το κακό γιατί πιο πολυ χρησιμοποιουσε το replay.

Εγώ παλι έχω τη συζυγο να είναι απογοητευμένη, όταν διάβασε στην ενημέρωση συνδρομητών ότι Food Network. και Fine Living σταματάνε. Διπλό το κακό γιατί πιο πολυ χρησιμοποιουσε το replay.

Στις τυπολογίες λέει ότι περα απο μπάσκετ η Cosmote θέλει να διεκδικήσει το Ιταλικό Πρωτάθλημα. Δεν μπαίνει το λινκ.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μια από τα ίδια. Πήγα να το καταργήσω και καταργήθηκε όλη η υπηρεσία cosmote OTT. Είμαι από την Πέμπτη χωρίς TV και περιμένω τηλέφωνο για νέα ενεργοποίηση.

Θα μας πει κάποιος τι προσπαθείτε να καταργήσετε και γιατί;;;

To πακέτο έξτρα συσκευών για ταυτόχρονη θέαση είναι δωρεάν μέχρι 31/12/2020 και μετά 5ευρω το μήνα από 1/1.
Εγινε προσπάθεια κατάργησης μέσω του app, αλλά καταργήθηκε όλη η υπηρεσία.
Δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το πως θα γίνει η κατάργηση μετά την 31η Δεκεμβρίου ώστε να μην υπάρξει χρέωση, αφού τέτοια επιλογή δεν υπάρχει διαθέσιμη κάπου.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

To πακέτο έξτρα συσκευών για ταυτόχρονη θέαση είναι δωρεάν μέχρι 31/12/2020 και μετά 5ευρω το μήνα από 1/1.
Εγινε προσπάθεια κατάργησης μέσω του app, αλλά καταργήθηκε όλη η υπηρεσία.
Δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το πως θα γίνει η κατάργηση μετά την 31η Δεκεμβρίου ώστε να μην υπάρξει χρέωση, αφού τέτοια επιλογή δεν υπάρχει διαθέσιμη κάπου.
Μιλάς για ταυτόχρονη θέαση ή σε πόσες πρέπει να είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μιλάς για ταυτόχρονη θέαση ή σε πόσες πρέπει να είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή;

Για ταυτόχρονη θέαση.
Το πακέτο όμως είναι ενεργό είτε το χρησιμοποιείς είτε όχι. Συνεπώς αν δεν καταργηθεί αυτόματα (αφού χειροκίνητα δεν γίνεται), θα υπάρξει χρεώση.
Εγώ για παράδειγμα που έχω συνδρομή sports pack μου είναι παντελώς άχρηστο, αφού δεν με αφήνει να δω δύο αθλητικά μαζι σε tv και laptop. Για αυτό ηθελα να το καταργήσω.

Η νέα COSMOTE TV εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 συσκευές και αναπαραγωγή του περιεχομένου να γίνεται σε μία.

Με την προσθήκη του πακέτου επιπλέον συσκευών, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης σε 7 συσκευές και η ταυτόχρονη θέαση επιτρέπεται σε 2 οθόνες για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, που είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη. Το πακέτο επιπλέον συσκευών διατίθεται με χρέωση 4,55 /μήνα ενώ για τα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV και τα 12μηνα πακέτα συμβολαίου COSMOTE TV θα διατίθεται δωρεάν έως το τέλος του 2020. Το πακέτο αυτό δεν είναι συμβατό με Sports Daily pass.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για ταυτόχρονη θέαση.
Το πακέτο όμως είναι ενεργό είτε το χρησιμοποιείς είτε όχι. Συνεπώς αν δεν καταργηθεί αυτόματα (αφού χειροκίνητα δεν γίνεται), θα υπάρξει χρεώση.
Εγώ για παράδειγμα που έχω συνδρομή sports pack μου είναι παντελώς άχρηστο, αφού δεν με αφήνει να δω δύο αθλητικά μαζι σε tv και laptop. Για αυτό ηθελα να το καταργήσω.
Μισό..

Εγώ έχω δορυφορικό και έχω και την εφαρμογή στην TV , μπορώ να δω ταυτόχρονα και στα 2 sport κανάλια..

Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη και σε άλλες 2 συσκευές (τάμπλετ,κινητό) χωρίς να βλέπει κάποιος άλλος..

Τι πρέπει να απενεργοποιήσω και γιατί;

Μισό..

Εγώ έχω δορυφορικό και έχω και την εφαρμογή στην TV , μπορώ να δω ταυτόχρονα και στα 2 sport κανάλια..

Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη και σε άλλες 2 συσκευές (τάμπλετ,κινητό) χωρίς να βλέπει κάποιος άλλος..

Τι πρέπει να απενεργοποιήσω και γιατί;
Το δορυφορικό είναι ανεξάρτητο, δεν είναι OTT. Γιαυτό μπορείς να δεις ταυτόχρονα.

Το δορυφορικό είναι ανεξάρτητο, δεν είναι OTT. Γιαυτό μπορείς να δεις ταυτόχρονα.
Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι..

Δεν είχα ενεργοποιήσει κάποιο έξτρα πακέτο συσκευών στο ott..

Είμαι οκ;

Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι..

Δεν είχα ενεργοποιήσει κάποιο έξτρα πακέτο συσκευών στο ott..

Είμαι οκ;
Όσοι είχαμε δορυφορικό και το cosmote go , έχουμε το ott δωρεάν, αφού το αντικατέστησε.

Στο συμβούλιο του ΟΤΤ δεν νομίζω να ζήτησα εγώ επιπλέον συσκευές. Ήταν δώρο μέχρι 31-12. Οπότε γιατί να υπάρχει χρέωση από 31-12?

Στο συμβούλιο του ΟΤΤ δεν νομίζω να ζήτησα εγώ επιπλέον συσκευές. Ήταν δώρο μέχρι 31-12. Οπότε γιατί να υπάρχει χρέωση από 31-12?

Γιατί το γράφει στο συμβόλαιο που αποδέχτηκες πως μετά την 1/1 είναι υπηρεσία που χρεώνεται, χωρίς όμως δέσμευση παραμονής.
Αρα υπέγραψες πως χρεώνεσαι μέχρι να διακόψεις.