Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να έχει το νέο TV box της Cosmote να μας πει εντυπώσεις? Κυρίως το αν μπορεί να απενεργοποιηθεί το hdr...!!! Μόλις ζήτησα αντικατάσταση, δεν το αρνήθηκαν, αλλά δεν εγγυώνται ότι θα λάβω το καινούριο. Είναι ανάλογα με τα αποθέματα που υπάρχουν...
Ευχαριστώ.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Τελικά προχώρησα σε οριστική διακοπή σήμερα. Μου έκαναν τελικά την προσφορα των 20 ολα , αλλά δεν την δέχθηκα., ενώ πριν 20 μέρες που μου το είχαν αρνηθεί θα είχα πει ναι. Πόσο εύκολα τελικά μπορείς να χασεις πελάτη. Επίσης μου ζητήθηκε να επιστρέψω τον αποδ. Μέσα σε διάστημα 3 μηνων, ενώ σε ερώτημα μου πόσο θα χρεωθω αν ήθελα να τον κρατήσω μου είπαν 100

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να έχει το νέο TV box της Cosmote να μας πει εντυπώσεις? Κυρίως το αν μπορεί να απενεργοποιηθεί το hdr...!!! Μόλις ζήτησα αντικατάσταση, δεν το αρνήθηκαν, αλλά δεν εγγυώνται ότι θα λάβω το καινούριο. Είναι ανάλογα με τα αποθέματα που υπάρχουν...
Ευχαριστώ.

Πήρα τον καινούριο τον άνοιξα τον έβαλα στην τηλεόραση και μπορεί να απενεργοποιηθει το hdr απο τις ρυθμίσεις

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Πήρα τον καινούριο τον άνοιξα τον έβαλα στην τηλεόραση και μπορεί να απενεργοποιηθει το hdr απο τις ρυθμίσεις

Αν μπορείς βάλε μας φωτό από τις ρυθμίσεις για το HDR και πες μας εντυπώσεις σε σχέση με τον Kaon.
ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά!!!

Γενικά είναι πιο γρήγορος από το παλιό; Όχι ότι ο παλιός είναι αργός, αλλά ορισμένα θέματα τα είχε (πχ με το original τηλεκοντρόλ που ρίχνει frames η το kodi του πέφτει βαρύ).
Επίσης για να τον βρήκες σημαίνει ότι με ενα απλό αίτημα αντικαταστάτης τον δίνουν; Από κατάστημα παραλαβές;

Εγώ επειδή λήγει σε 5 μέρες έτσι και αλλιώς, είχα σκοπό να κόψω και να ξανά κάνω συμβόλαιο. Αν δίνουν τόσο απλά να το ξανά σκεφτώ. Ευχαριστώ.

Γενικα καλα παει σχεδόν τα ίδια ειναι μόνο που εχει περισσότερες επιλογες στις ρυθμίσεις όσον αφορά το hdr και το dolby atmos στο kodi παρατηρώ οτι η ανάλυση ειναι 1080 αντί για 4k που ειναι στα υπόλοιπα προγράμματα. Τον βρήκα σε κατάστημα της cosmote χθες το απόγευμα ζήτησα αντικατάσταση και ζήτησα τον καινούριο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αν μπορείς βάλε μας φωτό από τις ρυθμίσεις για το HDR και πες μας εντυπώσεις σε σχέση με τον Kaon.
ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά!!!
Καλύτερος μου φαίνεται με πιο πολλές ρυθμίσεις το τηλεκοντρόλ είναι το ίδιο απλα έχει ενα κουμπάκι που σε στελνει στην εφαρμογή της cosmote. Καλύτερα φαίνεται να πηγαίνει λογω αύξησης και του αποθηκευτικου χώρου
2cca8959807159533573e29eb83709db.jpg

Γενικα καλα παει σχεδόν τα ίδια ειναι μόνο που εχει περισσότερες επιλογες στις ρυθμίσεις όσον αφορά το hdr και το dolby atmos στο kodi παρατηρώ οτι η ανάλυση ειναι 1080 αντί για 4k που ειναι στα υπόλοιπα προγράμματα. Τον βρήκα σε κατάστημα της cosmote χθες το απόγευμα ζήτησα αντικατάσταση και ζήτησα τον καινούριο

Ethernet έχει;

Δεύτερη τηλεφωνική προσπάθεια σήμερα για αντικατασταση του TV box, μέσα σε 5 λεπτά το κανόνισα και πέρασα από κατάστημα Cosmote και το παρέλαβα!!!
Πρώτες εντυπώσεις... Γρηγορότερο, μεγαλύτερο μενού, επιλογή απενεργοποίησης hdr(κάτι που θα χαροποιήσει πολλούς) και περισσότερες ρυθμίσεις χρώματος!!! Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις!!!
c62ae2e4369e0515c62a22e364d35ed0.jpg
512438c75c429ea757f3d1dbe1cedd57.jpg

Δεύτερη τηλεφωνική προσπάθεια σήμερα για αντικατασταση του TV box, μέσα σε 5 λεπτά το κανόνισα και πέρασα από κατάστημα Cosmote και το παρέλαβα!!!
Πρώτες εντυπώσεις... Γρηγορότερο, μεγαλύτερο μενού, επιλογή απενεργοποίησης hdr(κάτι που θα χαροποιήσει πολλούς) και περισσότερες ρυθμίσεις χρώματος!!! Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις!!!
c62ae2e4369e0515c62a22e364d35ed0.jpg
512438c75c429ea757f3d1dbe1cedd57.jpg

Σε εμένα είπαν πρέπει να έχει βλάβη ο παλιός δέκτης για να δωθεί εντολή αντικατάστασης από την τεχνική υπηρεσία όπου θα γινει και καταχώρηση .

Εντωμεταξύ στο εμπορικό τμήμα 2 υπάλληλοι είπαν προβλέπεται κανονικά η αντικατάσταση ...

Ότι να ναι

Σε εμένα είπαν πρέπει να έχει βλάβη ο παλιός δέκτης για να δωθεί εντολή αντικατάστασης από την τεχνική υπηρεσία όπου θα γινει και καταχώρηση .

Εντωμεταξύ στο εμπορικό τμήμα 2 υπάλληλοι είπαν προβλέπεται κανονικά η αντικατάσταση ...

Ότι να ναι
Χθες που πήρα τηλ μου είπαν το ίδιο, και θα δούμε αν υπάρχει διαθέσιμο... Σήμερα δεν έφεραν καμιά αντίρρηση... Προφανώς έχει να κάνει με ποιον θα μιλήσεις...

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Aν εννοεις ethernet ναι εχει

εννοώ αν είναι 1000 Mbps η θύρα ethernet ή 100 όπως στον προηγούμενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

εννοώ αν είναι 1000 Mbps η θύρα ethernet ή 100 όπως στον προηγούμενο.
δεν γνωρίζω ακριβώς νομίζω οτι ειναι στα 300 mbps

έχει gigabit θύρα ο νέος δέκτης;

Αν μου πείς πως βλέπω αν είναι gigabit σε android tv θα σου πω. Γιατι ουτε στο pc εχω gigabit και με μεταφορα peakαρει στα 95.
Στο AIDA δεν εμφανίζει ethernet.