Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ξέρει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις έχετε κάνει στο box της Κάον Εκεί που λέει για τα χρωματικά φίλτρα 420 -12 βτ

Ξέρει κανεις πως σταματάς την υπηρεσία cosmote tv ott που είναι χωρίς συμβόλαιο μέσω κάρτας.Την άνοιξα με το δώρο που έχει ένα μήνα δωρεάν αλλά θέλω να σταματήσει όταν ολοκληρωθεί ο μήνας.

Ξέρει κανεις πως σταματάς την υπηρεσία cosmote tv ott που είναι χωρίς συμβόλαιο μέσω κάρτας.Την άνοιξα με το δώρο που έχει ένα μήνα δωρεάν αλλά θέλω να σταματήσει όταν ολοκληρωθεί ο μήνας.
Πατάς απενεργοποίηση στο my cosmote.
Λειτουργεί όπως το Netflix.

Τελικά που καταλήγεις αναμεταξύ Nova και Cosmote

• Like
Reactions: Petran88
Χάλασε η Εικόνα όμως.. Κοίτα όμως σε ντοκιμαντέρ υπερτερεί η Nova…
Δεν νομίζω ότι υπερτερεί η Νόβα, σαν το cosmote history δεν υπάρχει σε άλλη πλατφόρμα.
Εάν λες για το animal planet σε σχέση ας πούμε με το viasat nature ναι είναι πιο καλό κανάλι αυτό της Νόβα

• Like
Reactions: kardasios
Δεν υπάρχει εφαρμογή για Apple TV, δεν παίζει μέσω air play και η ανάλυση είναι 720p σε iPad και iPhone. Ενεργοποίησα το δωρεάν μήνα και εγώ αλλά δεν πρόκειται να παρακολουθήσω, ούτε σε Vodafone tv υπάρχουν τα παραπάνω, ενώ η εικόνα νομίζω είναι ακόμη χειρότερη, οι υπότιτλοι είναι σίγουρα sd σε μερικές σειρές του hbo που δοκίμασα να δω.

Διαβάζω ότι σας χάλασε η εικόνα. Που πως πότε? Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά.

Διαβάζω ότι σας χάλασε η εικόνα. Που πως πότε? Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά.
Και εγώ ίδια την βλέπω με πριν.Αλλά τους πιστεύω γιατί και πριν έλεγαν ότι έχουν σπασίματα κάποιοι και όσο δεν είχα σπασίματα ακόμη εγώ μου φαινόταν περίεργο και θεωρούσα ότι φταίει η γραμμή τους. Τελικά είχαν δίκιο. Άρα ίσως είναι πάλι θέμα ανάλογα με την συσκευή του καθενός.

Χάλασε η Εικόνα όμως.. Κοίτα όμως σε ντοκιμαντέρ υπερτερεί η Nova…
Στο μόνο που υπερτερεί η Eon-Nova ειναι οτι εχει Ισπανικο Ποδόσφαιρο Γερμανικό και σε Λίγο καιρό Αγγλία.Πουθενα αλλου.Εικονα,Πρόγραμμα,Καναλια,Ευελιξία,Ταινιοθήκη ακόμη και στα συμβόλαια άλλο 12 μήνες άλλο 24 είναι πολυ μπροστά η Cosmote.Θελει πολυ βελτίωση η Νοβα για να συγκρίθουνε.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Μια ερώτηση. Μπαίνω στο what's up και δεν μου εμφανίζει πουθενα για το δωρεάν μήνα. Μόνο για τους καφέδες και τα λεπτά. Γιατί δεν εμφανίζεται; ξέρει κανεις;

Μια ερώτηση. Μπαίνω στο what's up και δεν μου εμφανίζει πουθενα για το δωρεάν μήνα. Μόνο για τους καφέδες και τα λεπτά. Γιατί δεν εμφανίζεται; ξέρει κανεις;
Μπες στην εφαρμογή της COSMOTE.

Μπες στην εφαρμογή της COSMOTE.
Δεν υπάρχει ουτε εκεί. Λογικά θα θέλει συνδεση κινητης και με το καρτοκινητο που έχω μάλλον δεν θα το πιανει. Αμα ειναι να το δώσετε , δώστε το σε όλους τους συνδρομητές σας όπως τα υπόλοιπα δώρα. Τέλος πάντων

Δεν υπάρχει ουτε εκεί. Λογικά θα θέλει συνδεση κινητης και με το καρτοκινητο που έχω μάλλον δεν θα το πιανει. Αμα ειναι να το δώσετε , δώστε το σε όλους τους συνδρομητές σας όπως τα υπόλοιπα δώρα. Τέλος πάντων
Θα έπρεπε λογικά να στην εμφανίζει.

Δεν νομίζω ότι υπερτερεί η Νόβα, σαν το cosmote history δεν υπάρχει σε άλλη πλατφόρμα.
Εάν λες για το animal planet σε σχέση ας πούμε με το viasat nature ναι είναι πιο καλό κανάλι αυτό της Νόβα
Tlc ,discove κλπ Και σε ταινίες βάζει περισσότερες περιπέτειες κωμωδίες μας έχει ταράξει τις κοινωνικές η Cosmote

Πας στην εφαρμογη my cosmote και κατω που λεει shop. Μετα εκει που λεει μηνιαια πακετα χωρις εξοπλισμο και επιλεγεις το entertainment pack.

Στο κομμάτι των ταινιών συμφωνώ απόλυτα. Τώρα τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά πχ το tic δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα ενώ ξέρω πολλά άτομα που το θεωρούν τοπ απόψεις είναι αυτές.

• Like
Reactions: kardasios