Nέα Cosmote IP TV - OTT

Επιβεβαιώνω και εγώ, με vdsl cosmote, η εικόνα πολύ χάλια. Στο star ειδικά, σαν να είναι η φωτεινότητα στο maximum...

Επιβεβαιώνω και εγώ, με vdsl cosmote, η εικόνα πολύ χάλια. Στο star ειδικά, σαν να είναι η φωτεινότητα στο maximum...
Ο τροχός της τύχης είχε Μαξ την φωτεινότητα δεν ξέρω γιατί τώρα στις ειδήσεις μου φαίνεται μια χαρά η εικόνα

Σε ποιά κανάλια ? Τα δικά της ή τα επίγεια ?
Γιατί στα 2α παίζει να χρησιμοποιεί το internet stream τους ως πηγή...

Σε εμένα και στο village στο κανάλι και σε μερικά Αλλά κανάλια Είναι αισθητή η διαφορά.

Ενα τσικ χειροτερη ξεκαθαρα τοσο δυσκολο ειναι πια να λειτουργησει σωστα αυτη η εφαρμογη. Να μη πω ξανα και για το frame rate που πρεπει να κανουμε αλχημειες με την αναλυση στα 50hz η με την εφαρμογη refresh rate.

• Like
Reactions: kardasios
Με nova vdsl 50 πριν τα updates στην εφαρμογή για tv έπαιζε αψεγάδιαστα. Τώρα στους αγώνες η ανάλυση είναι χάλια. Μετά το τέλος των αγώνων στις εκπομπές στρώνει. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή. Αυτά που γράφονται για υποανάπτυκτο δίκτυο άλλων παρόχων προφανώς και δεν ισχύουν.

Με nova vdsl 50 πριν τα updates στην εφαρμογή για tv έπαιζε αψεγάδιαστα. Τώρα στους αγώνες η ανάλυση είναι χάλια. Μετά το τέλος των αγώνων στις εκπομπές στρώνει. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή. Αυτά που γράφονται για υποανάπτυκτο δίκτυο άλλων παρόχων προφανώς και δεν ισχύουν.

Να περάσεις από την Cosmote να τους φτιάξεις το πρόβλημα λοιπόν, αφού τα ξέρεις όλα τόσο καλά και είσαι απόλυτα σίγουρος...
Αν βάλω στον υπολογιστή μου internet από την Vodafone θα έχω χειρότερη ποιότητα εικόνας σύμφωνα με την λογική σου... αν όμως δεν ?

• Like
Reactions: Gerara
Έβλεπα χθες το 4κ (κανονικά ultra HD) αρχικά και μετά το λεπτό προς λεπτό. Κανένα πρόβλημα σε LG CX με σύνδεση ethernet. Γραμμή 100 cosmote.
Παραδόξως το 4K εχθές έδειχνε αψεγάδιαστα στo υποανάπτυκτο δίκτυο της nova. Κάτι ακόμα που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή και όχι στο δίκτυο του παρόχου.
Τα επιθετικά και ειρωνικά σχόλια και μάλιστα από moderator δεν χρειάζονται. Ακόμα και σε δίκτυο cosmote αναφέρονται προβλήματα στην εφαρμογή . Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να υπερασπιστώ τον πάροχο μου, ούτε να θίξω την cosmote.

Παραδόξως το 4K εχθές έδειχνε αψεγάδιαστα στo υποανάπτυκτο δίκτυο της nova. Κάτι ακόμα που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή και όχι στο δίκτυο του παρόχου.
Τα επιθετικά και ειρωνικά σχόλια και μάλιστα από moderator δεν χρειάζονται. Ακόμα και σε δίκτυο cosmote αναφέρονται προβλήματα στην εφαρμογή . Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να υπερασπιστώ τον πάροχο μου, ούτε να θίξω την cosmote.

Εμένα παίζει τέλεια και αυτή τη στιγμή.
Να σε ειρωνευτώ ή να σε πω ψεύτη ή κράχτη της Cosmote ?

Γιατί αν εννοείς πως υπερασπίζομαι κάποια εταιρία, μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφω ποτέ αλλά επιλεκτικά σταμπάρεις μια λέξη και την απομονώνεις.

για το αν είναι υποανάπτυκτα τα δίκτυα... κάνε μια έρευνα και δες τι διασύνδεση έχουν οι providers και πες μας τα νούμερα... φοβάμαι πως η Cosmote έχει το 2πλάσιο bandwidth με το εξωτερικό, εντός Ελλάδας ίσως και 3πλασιο από την Nova...

Για τα λοιπά... ξέρεις, είναι ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ servers, διαφορετικές διαδρομές (routing) ανά χρήστη, και μπορεί πολύ εύκολα να υπάρχει θέμα οπουδήποτε... από την χωρητικότητα στο DSLAM που ανήκεις μέχρι και στον συγκεκριμένο CDN που πέφτεις αυτή τη στιγμή... μέχρι και θέμα στο feed της πλατφόρμας.

Εγώ πάλι με αυτά που διαβάζω και στο θέμα εδώ αλλά στο αντίστοιχο της Νόβα έχω σχεδόν πειστεί ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στις υπηρεσίες αλλά στις μεμονωμένες περιπτώσεις όσων γκρινιάζουν.

Με 100αρα νόβα τώρα βλέπω μέσω της εφαρμογής της Cosmote για LG OLED και η εικόνα στον αγώνα του ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες που έχω δει. Αντίστοιχα χθες τρομερή εικόνα και στον αγώνα του champions league μέσω nvidia shield στο κανάλι 4Κ

Αντιθέτως στη Νόβα που παίζω αναγκαστικά μέσω cast (chromecast ή airplay) η εικόνα είναι χειρότερη από τον γείτονα που παίζει με Boxaki της Νόβα και μόλις 50αρα Vodafone.

Κάποιοι πχ μιλούσαν για σπασίματα και έβλεπαν μέσω web browser της smart tv!!

Καλό θα είναι κάθε φορά που αναφέρει κάποιος θέμα εικόνας να αναφέρει και όλες τις σχετικές πληροφορίες γιατί έχει καταντήσει κουραστικό..

Το έγραψα και στο νήμα της Nova.

Όταν κάποιος έχει πρόβλημα, μπορεί να φταίνε τα πάντα. Ειδικά στο 4K εδώ, σας το είχα ξαναγράψει, όσοι βλέπετε ασύρματα, ο πρώτος φταίχτης είναι το ασύρματο δίκτυο στις περισσότερες των περιπτώσεων. Μετά, όσοι βλέπετε από άλλο πάροχο, η κίνηση περνάει από το GR-IX ως επί το πλείστον. Δεν έχουν όλοι τη χωρητικότητα που απαιτείται.

Δείτε εδώ

1639088052536.png

Για να ανέβασε latency κατά τις 1830 το πιθανότερο είναι να είχε θέμα χωρητικότητας, είτε pps είτε σε rate. Κάποιος που βλέπει εκείνη τη στιγμή, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Ή, επίσης, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στο δίκτυο κορμού ή το ακραίο δίκτυο παρόχου.

Συνεπώς, δώστε εδώ όσες περισσότερες πληροφορείες μπορείτε, εάν συμβαίνει ένα πρόβλημα μαζικά προφανώς και είναι του παρόχου περιεχομένου, του ΟΤΕ δηλαδή, διαφορετικά μπορεί κάλλιστα να φταίει οτιδήποτε άλλο.

Ειμαι επαρχια. Με mi box s σε τηλεοραση sony KDL-43WF665 fhd, ιντερνετ απο κοσμοκαρτα wup hot spot με το κινητο, πακετο 15ευρω απεριοριστα video streaming για ενα μηνα, εικονα παντοτε αψογη 1080p σε ολα.

Ελευθερα δοκιμαστικα F1 σημερα η εικονα μετριοτατη. Και δεν εννοω οτι ειχε αυξομειωσεις αναλυσης ουτε σπασιματα μιλαω για την ποιοτητα στην μεγιστη αναλυση που δινει. Το σωνει τουλαχιστον που δειχνει τον αγωνα σε 4Κ.

• Like
Reactions: Joker19
Με ασύρματο έχεις συνδεδεμένο το box ? Ποιό box έχεις ? Και στα διαγνωστικά τι δείχνει στην ταχύτητα ?

Αλλες φορες 45 αλλες 50 κατι. Ισως φταιει και η παραγωγη που βλεπουμε καθε φορα.