Ο τροχός της τύχης είχε Μαξ την φωτεινότητα δεν ξέρω γιατί τώρα στις ειδήσεις μου φαίνεται μια χαρά η εικόναΕπιβεβαιώνω και εγώ, με vdsl cosmote, η εικόνα πολύ χάλια. Στο star ειδικά, σαν να είναι η φωτεινότητα στο maximum...
Το άλλαξα αλλά πάλι κάνει σπασίματα για 2 3 λεπτά σε κάθε αλλαγή καναλιού
ποιο καλη εικονα τα ελληνικα καναλια εχουν μεσω δορυφορικο επειγιο η μεσω cosmote ott
Με nova vdsl 50 πριν τα updates στην εφαρμογή για tv έπαιζε αψεγάδιαστα. Τώρα στους αγώνες η ανάλυση είναι χάλια. Μετά το τέλος των αγώνων στις εκπομπές στρώνει. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή. Αυτά που γράφονται για υποανάπτυκτο δίκτυο άλλων παρόχων προφανώς και δεν ισχύουν.
Παραδόξως το 4K εχθές έδειχνε αψεγάδιαστα στo υποανάπτυκτο δίκτυο της nova. Κάτι ακόμα που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή και όχι στο δίκτυο του παρόχου.Έβλεπα χθες το 4κ (κανονικά ultra HD) αρχικά και μετά το λεπτό προς λεπτό. Κανένα πρόβλημα σε LG CX με σύνδεση ethernet. Γραμμή 100 cosmote.
Παραδόξως το 4K εχθές έδειχνε αψεγάδιαστα στo υποανάπτυκτο δίκτυο της nova. Κάτι ακόμα που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή και όχι στο δίκτυο του παρόχου.
Τα επιθετικά και ειρωνικά σχόλια και μάλιστα από moderator δεν χρειάζονται. Ακόμα και σε δίκτυο cosmote αναφέρονται προβλήματα στην εφαρμογή . Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να υπερασπιστώ τον πάροχο μου, ούτε να θίξω την cosmote.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.