Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ας ξεκλειδώσουν το nat geo wild για όλους που το έχουν ήδη σε κάθε συσκευή και βλέπουμε για τα παραπάνω κανάλια.
Συμφωνώ και επαυξάνω για το "nat geo wild", αλλά από τις φορητές συσκευές λείπει περιεχόμενο από το συνολικό χαρτοφυλάκιο που υπάρχει στο Box και την Smart TV...
Πόσο μάλλον για ένα μουσικόφιλο συνδρομητή λείπουν τα βασικά διεθνή μουσικά κανάλια της πλατφόρμας "MTV LIVE, MTV 00s, Stingray CMusic, Stingray iConcerts", από τις εφαρμογές για τις φορητές συσκευές της COSMOTE TV OTT, αλλά και γενικότερα από όλη την πλατφόρμα της COSMOTE TV τα διαχρονικά μουσικά κανάλια "MTV 80s και MTV 90s" ...
Εξάλλου το moto της πλατφόρμας είναι να καλύπτει όλους τους συνδρομητές της όλων των θεματικών κατηγοριών...

Last edited:
Καλησπέρα είμαι καινούργιος συνδρομητής της cosmote tv και όταν φτιάχνω το προφίλ μου και πατάω τον κωδικό που θέλω να έχω μου εμφανίζει λάθος εισαγωγή ξέρετε γιατί; ευχαριστώ

Attachments

• Screenshot_20220120_131217_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Screenshot_20220120_131217_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    131.9 KB · Views: 87
Στον Παναθηναικο σημερα στις αρχες του 2ου ημιχρονου σας εκανε αλλαγες αναλυσης και μικροσπασιματα?

Μου έσπασε τα νεύρα. Έκανα επανεκκίνηση το ρουτερ. Νόμιζα αυτό φταίει. Το γύρισα στο δορυφορικό μετά.

• Like
Reactions: valkal19
Μου έσπασε τα νεύρα. Έκανα επανεκκίνηση το ρουτερ. Νόμιζα αυτό φταίει. Το γύρισα στο δορυφορικό μετά.
Πραγματικα τελευταια σπαει ασχημα νευρα με αλλαγες αναλυσης ενω το ιντερνετ ειναι μια χαρα.

Σε μένα πάλι έπαιξε τέλεια σε vdsl 100. Η εικόνα αντίθετα στο Southampton-Manchester City ήταν ότι πιο θολό και αισχος έχω δει από συνδρομητικό κανάλι...
Γενικα στην premier league το εχω παρατηρησει σε αρκετα ματς μια θολουρα λες και εχει φιλτρο η εικονα σαν αυτα που βαζουν σε ταινιες σειρες. Τωρα για τις αλλαγες στην εικονα ποιος ξερει φταινε οι σερβερ, αυξηθηκαν οι απαιτησεις του streaming δεν θα μαθουμε και ποτε.

• Like
Reactions: sgatz
Σε εμένα έγινε το εξής τρελό....μετα την αναβάθμιση της QE80AA στο τελευταίο firmware , κάθε 10 λεπτά μου βγάζει μήνυμα οτι δεν ειναι συνδεδεμένη στο internet η τηλεόραση....σημειωτέον δε οτι δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα σε άλλες υπηυρεσίες όπως Netflix, Youtube , ERTFlix......με έχει πραγματικά τρελάνει....έχετε καμία ιδέα ? Να σημειώσω εδώ οτι η εφαρμογή της Σαμμυ δεν επιτρέπει καμία παραμετροποίηση (όπως ας πούμε στον router που σου έχει την επιλογή να μην κάνει έλεγχο του ιντερνετ)

Από οτι έχω καταλάβει έχουν αυξηθεί πολύ οι συνδέσεις του OTT και ζορίζονται
Ετσι φαινεται και κυριως στα πιο εμπορικα ματς πχ ελληνικο πρωταθλημα εχει θεμα. Σημερα στον Παοκ μας επρηξε με την αναλυση.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Ετσι φαινεται και κυριως στα πιο εμπορικα ματς πχ ελληνικο πρωταθλημα εχει θεμα. Σημερα στον Παοκ μας επρηξε με την αναλυση.
Το έχω παρατηρήσει και εγώ πρέπει να αυξήσουν τους σέρβερ τους μάλλον δεν τους αντέχουν όλους πλέον.

Έχω το το cosmote monthly ΟΤΤ στην τηλεόραση στα κανάλια με ποιότητα 576.. δεν ανεβαίνει αλλο;;Έβαλα την degia και έχει καλύτερη εικόνα 1080

Έχω το το cosmote monthly ΟΤΤ στην τηλεόραση στα κανάλια με ποιότητα 576.. δεν ανεβαίνει αλλο;;Έβαλα την degia και έχει καλύτερη εικόνα 1080
Αν η ταχύτητα του ίντερνετ σου είναι πολύ χαμηλή πχ adsl 5-7 mbps λογικό να παίζει 576. Εμένα σε 100 άρα γραμμή στο 4κ πάει κατευθείαν στα 2160 και κλειδώνει για παράδειγμα.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Δεν μπορώ να κάνω αντικατάσταση συσκευής μέσω της εφαρμογής. Χρησιμοποιώ ένα MacBook Pro .
Αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα;