Νομίζω πως ναι κάπου το είχα διαβάσει σε κάποιο παλαιότερο post στο νήμα cosmote tv προσφορά.Με πηρανε τηλέφωνο από την Cosmote έχοντας 50αρα γραμμή σταθερό και συνδεση κινητό μου δίνουν το cinema pack με 11€ και έκπτωση 5 ευρώ στο κινητό μου.Το έχει κάνει κανεις αυτό?
Σχεδον συνεχεια γινεται αυτο και σε εμενα με 50αρα wind που κλειδωνει 50 και ανω με ethernet. Λογικα οι σερβερ εχουν θεμα αλλα σιγα μη κατσουν να ασχοληθουν τα ριχνουν συνεχεια στη γραμμη του ιντερνετ του σπιτιου.Χθες βλέποντας το παιχνίδι του Πάοκ μέσω της εφαρμογής είχα πάρα πολλές μεταπτώσεις στην ποιότητα με το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να παίζει σε 576p και ανά διαστήματα 360p. Προσπαθώντας να αποκλείσω τα πιθανά συμπτώματα που να το προκαλούν αυτό ήθελα να ρωτήσω αν και άλλος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα σε ώρες αιχμής και σε ώρες που έχει ζωντανά παιχνίδια. Παρακολουθώ από Mi Box S και στην αρχή υποψιαζόμουν μήπως έχει πρόβλημα το Mi Box και μου το προκαλεί αυτό παρόλα αυτά δοκιμάζοντας λίγο νωρίτερα να συνδεθώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα και η ποιότητα μένει καρφωμένη στο 1080p δοκιμάζοντας διάφορα κανάλια. Υπόψιν το Mi Box συνδέεται με ethernet οπότε αποκλείουμε και την πιθανότητα παρεμβολής στο wifi. Η σύνδεση μου είναι Nova 50mbps οπότε είτε το πρόβλημα είναι στο κομμάτι της Nova και μπουκώνει το δίκτυο καθώς η γραμμή κλειδώνει στα 54998 με attainable περίπου στα 80000 οπότε θεωρώ πως και από εκεί είμαστε σχετικά εντάξει είτε απλά οι σέρβερ της κοσμοτέ δεν μπορούν να σηκώσουν τον φόρτο και ρίχνουν την ποιότητα. Επίσης άλλη μια υποψία μου είναι η υπερφόρτωση της καμπίνας κυρίως σε βραδινές ώρες καθώς αυτό το φαινόμενο το παρατήρησα και άλλες μέρες. Έχει κανένας άλλος παρόμοια προβλήματα σε live παιχνίδια?
Αν εννοείς το Google stick που έχει την Google tv (aka Sabrina), έχουν γράψει στο αντίστοιχο thread ότι ναι είναι συμβατό.Με Google smart tv stick Chromecast..ειναι συμβατη, cosmote ott?
ΕννοείταιΤο μηνιαιο πακετο IP TV- OTT χωρις το tv box δέχονται καρτες απο όλες της τράπεζες??
Πως έχεις συνδέσει το Mi Box S με καλώδιο ethernet; Εμένα δεν έχει θύρα; Έχεις κάνει κάποια πατέντα;Χθες βλέποντας το παιχνίδι του Πάοκ μέσω της εφαρμογής είχα πάρα πολλές μεταπτώσεις στην ποιότητα με το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να παίζει σε 576p και ανά διαστήματα 360p. Προσπαθώντας να αποκλείσω τα πιθανά συμπτώματα που να το προκαλούν αυτό ήθελα να ρωτήσω αν και άλλος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα σε ώρες αιχμής και σε ώρες που έχει ζωντανά παιχνίδια. Παρακολουθώ από Mi Box S και στην αρχή υποψιαζόμουν μήπως έχει πρόβλημα το Mi Box και μου το προκαλεί αυτό παρόλα αυτά δοκιμάζοντας λίγο νωρίτερα να συνδεθώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα και η ποιότητα μένει καρφωμένη στο 1080p δοκιμάζοντας διάφορα κανάλια. Υπόψιν το Mi Box συνδέεται με ethernet οπότε αποκλείουμε και την πιθανότητα παρεμβολής στο wifi. Η σύνδεση μου είναι Nova 50mbps οπότε είτε το πρόβλημα είναι στο κομμάτι της Nova και μπουκώνει το δίκτυο καθώς η γραμμή κλειδώνει στα 54998 με attainable περίπου στα 80000 οπότε θεωρώ πως και από εκεί είμαστε σχετικά εντάξει είτε απλά οι σέρβερ της κοσμοτέ δεν μπορούν να σηκώσουν τον φόρτο και ρίχνουν την ποιότητα. Επίσης άλλη μια υποψία μου είναι η υπερφόρτωση της καμπίνας κυρίως σε βραδινές ώρες καθώς αυτό το φαινόμενο το παρατήρησα και άλλες μέρες. Έχει κανένας άλλος παρόμοια προβλήματα σε live παιχνίδια?
Έχω πάρει το usb Hub της UGreen όπου σου δίνει επιπλέον θύρες usb και θύρα ethernet για να το συνδέσεις με καλώδιο.Πως έχεις συνδέσει το Mi Box S με καλώδιο ethernet; Εμένα δεν έχει θύρα; Έχεις κάνει κάποια πατέντα;
Ξέρω ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή ,το chipset Amlogic S905X4, διπλάσια flash 16gb συνολικά αντί 8 και android 10 αντί του 8 του kaon.Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να αναφέρει διάφορες skyworth και του kaonmedia?
Γιατί μου έστειλαν τον kaon!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.