Nέα Cosmote IP TV - OTT

. Καλησπέρα σε όλους.Εχω παρατηρήσει τώρα τελευταία στο boxaki της cosmote ότι αλλαγή μεταξύ των καναλιών υπάρχει αργοπορία μεγάλη!πάντα υπήρχε αλλά τώρα φτάνει και 5με6 δευτερόλεπτα περίπου!Σας συμβαίνει σε εσάς?!
Όχι!

Εγώ βλέπω cosmote OTT μέ το

Google Smart TV Stick Chromecast​

4K UHD.​

Ούτε σπασίματα ούτε κολλήματα.
Τις ρυθμίσεις εικόνας κλπ που τις έχεις; Σε τι ανάλυση; Το HDR το έχεις ενεργοποιημένο; Εγώ το έκλεισα γιατί έδειχνε πιο σκοτεινά γιατί ήδη η τηλεόρασή μου έχει HDR.... ίσως έφταιγε αυτό....

. Καλησπέρα σε όλους.Εχω παρατηρήσει τώρα τελευταία στο boxaki της cosmote ότι αλλαγή μεταξύ των καναλιών υπάρχει αργοπορία μεγάλη!πάντα υπήρχε αλλά τώρα φτάνει και 5με6 δευτερόλεπτα περίπου!Σας συμβαίνει σε εσάς?!
Άλλαξε dns φίλε να δεις αν βοηθάει.

Όχι στο box δεν αργεί σε μένα αλλά στην τηλεόραση lg που έχω την εφαρμογή αργεί τόσο που λες.

Ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά πώς γίνεται μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ?
Εύκολο είναι. Είτε μέσα από το ρουτερ θα αλλάξεις τους dns και θα ισχύουν για όλες τις συσκευές που θα έχεις πρόσβαση, είτε μέσα από το boxaki θα τους αλλάξεις για αυτήν την συσκευή και μόνο.

Εύκολο είναι. Είτε μέσα από το ρουτερ θα αλλάξεις τους dns και θα ισχύουν για όλες τις συσκευές που θα έχεις πρόσβαση, είτε μέσα από το boxaki θα τους αλλάξεις για αυτήν την συσκευή και μόνο.
Τέλος πάντων στο μποξάκι ήθελα να αλλάξω μόνο αλλά δεν ξερω πως και τι...μην σε κουράζω ευχαριστώ παντως

Πας στις ρυθμίσεις δικτύου και επιλέγεις το WiFi που είσαι συνδεμένος ή την σύνδεση ethernet και πατάς ρύθμιση ip. Επιλέγεις στατική όπου εκεί θα ορίσεις μια ip ανάλογα με την μορφή που έχει η εσωτερική σου πχ αν η εσωτερική σου είναι 192.168.1.1 τότε εσύ θα βάλεις μια στατική πχ 192.168.1.200 και αφού πατήσεις επόμενο θα βάλεις ξανά 192.169.1.1. Στο επόμενο θα σου ζητήσει αριθμό πρόθεματος όπου το αφήνεις ως έχει και τέλος θα σου ζητήσει dns όπου θα βάλεις 1.1.1.1 και 1.0.0.1.

Πας στις ρυθμίσεις δικτύου και επιλέγεις το WiFi που είσαι συνδεμένος ή την σύνδεση ethernet και πατάς ρύθμιση ip. Επιλέγεις στατική όπου εκεί θα ορίσεις μια ip ανάλογα με την μορφή που έχει η εσωτερική σου πχ αν η εσωτερική σου είναι 192.168.1.1 τότε εσύ θα βάλεις μια στατική πχ 192.168.1.200 και αφού πατήσεις επόμενο θα βάλεις ξανά 192.169.1.1. Στο επόμενο θα σου ζητήσει αριθμό πρόθεματος όπου το αφήνεις ως έχει και τέλος θα σου ζητήσει dns όπου θα βάλεις 1.1.1.1 και 1.0.0.1.
Λοιπόν...Το έβαλα στατικό και γινόταν το ίδιο... παραμένει τόσος χρόνος ανταπόκριση...έκανα ρυθμίσεις που έγραψες το ίδιο!το έβαλα μέσω wifi και κάνει ανταπόκριση σε δύο δευτερόλεπτα!!θα μας τρελάνει λέω!!αλλά δεν θέλω το wifi oσο γίνεται λιγότερο στις μέρες μας έτσι στα νεύρα μου το κλείνω και ανοίγω το ρούτερ κάνω μια επανακινηση το box κάνω αρχικές ρυθμίσεις και ωωωω του θαύματος βγήκε σε καλό!!!Πάντως Πέτρο σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να με βοηθήσεις!!

• Like
Reactions: petros_ksp
Γεια σας. Υπάρχει τρόπος μέσω της εφαρμογής της cosmote να δω πόσες και ποιες συσκευές έχω συνδέσει για την τηλεόραση και να αφαιρέσω κάποιες;

Γεια σας. Υπάρχει τρόπος μέσω της εφαρμογής της cosmote να δω πόσες και ποιες συσκευές έχω συνδέσει για την τηλεόραση και να αφαιρέσω κάποιες;
Όχι μόνο όταν φτάσεις το μέγιστο αριθμό συσκευών

• Like
Reactions: Stacy
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν σε προγράμματα π.χ. Survivor το ΟΤΤ δείχνει κανονικά με catch up ή replay tv ή υπόκεινται, όπως στην ΕΟΝ, σε πνευματικά δικαιώματα - όπως γράφουν- ;

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν σε προγράμματα π.χ. Survivor το ΟΤΤ δείχνει κανονικά με catch up ή replay tv ή υπόκεινται, όπως στην ΕΟΝ, σε πνευματικά δικαιώματα - όπως γράφουν- ;
Υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Ερώτηση: Στο δορυφορικό full pack μπορούν να βλέπουν αθλητικά ταυτόχρονα (άλλο κανάλι) στο σαλόνι που είναι ο δέκτης (πχ Cosmote sport1) και σε άλλο δωμάτιο που υπάρχει τηλεόραση με ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ (Cosmotesport2 μέσω εφαρμογής);
Πως συμπεριφέρεται το Mi box s με την επίσημη εφαρμογή της Cosmote;

Ερώτηση: Στο δορυφορικό full pack μπορούν να βλέπουν αθλητικά ταυτόχρονα (άλλο κανάλι) στο σαλόνι που είναι ο δέκτης (πχ Cosmote sport1) και σε άλλο δωμάτιο που υπάρχει τηλεόραση με ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ (Cosmotesport2 μέσω εφαρμογής);
Ναι κανονικά το mi box τα πάει καλά με την εφαρμογή

Εγώ που έχω δορυφορικό, στο σαλόνι με τον αποκοδικοποιητή της cosmote, και στο δωμάτιο με xiaomi smart box μέσα από την εφαρμογή ,παίζουν και τα δυο ταυτόχρονα τα αθλητικά.