Nέα Cosmote IP TV - OTT

Πολύ καλή η εικόνα. Αυτά που αναφέρετε δείχνουν ότι είναι πρόβλημα γραμμής ή λαμβάνουν internet πολλοί δεκτές από την γραμμή. Την έχω πατήσει πολλές φορές.

• Like
Reactions: Petran88
δεν γινετε καταργηση δορυφορικου.διοτι δεν θα βλεπουμε τηλεοραση οποτε εχει κεφια η γραμμη του ιντερνετ.ασε που τα καντηλια που θα ακουνε θα τους κανουν να γυρισουν πισω στο δορυφορο και να ζητανε και συγγνωμη με τους συνδρομητες που θα χανουν.

• Sad
Reactions: sdragon28
Χθες είχα κολλήματα και πήρα τηλέφωνο στις βλάβες γιατί το μόντεμ συγχρόνιζε στα 30. Είχε θόρυβο η γραμμή μου είπαν, και μετά απ'τις ενέργειες τους κλείδωσε στα 100 όπως πάντα. Είδα σήμερα F1 σε 4κ και δεν έχασε καρέ.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Ρε παιδιά αλήθεια εσείς που λέτε ότι δεν έχει καλή εικόνα και κάνει κολλήματα έχετε ελέγξει τις γραμμές σας?Επίσης με τι τροφοδοτείται το boxaki?Με Powerline η Wifi?

Λοιπόν σε εμένα έχω ρουτερ Fritz 7590 είναι ακριβώς δίπλα το box COSMOTE συνδέεται με καλώδιο ,μέσα από το Fritz έχω την δυνατότητα και βλέπω αν τραβάνε άλλες συσκευές Ίντερνετ ,χθες πραγματικά δεν ήταν κανένας άλλος στο δίκτυο μου και ήταν ότι χειρότερο πόνεσαν τα μάτια μου ,δεν νομίζω λοιπόν ότι είχα κάποιο θέμα αλλά ειναι καθαρά θέμα cosmote .

Δηλαδή μόνο με 100αρα θα παίζει το ΟΤΤ;
Όχι φυσικά, έχει γραφεί πολλές φορές εδώ ότι 50 αρκούν.
Λοιπόν σε εμένα έχω ρουτερ Fritz 7590 είναι ακριβώς δίπλα το box COSMOTE συνδέεται με καλώδιο ,μέσα από το Fritz έχω την δυνατότητα και βλέπω αν τραβάνε άλλες συσκευές Ίντερνετ ,χθες πραγματικά δεν ήταν κανένας άλλος στο δίκτυο μου και ήταν ότι χειρότερο πόνεσαν τα μάτια μου ,δεν νομίζω λοιπόν ότι είχα κάποιο θέμα αλλά ειναι καθαρά θέμα cosmote .
Εγώ σου παρέθεσα το πρόβλημα μου και τη λύση του. Δοκίμασε το μήπως είναι αντίστοιχη περίπτωση.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Όχι φυσικά, έχει γραφεί πολλές φορές εδώ ότι 50 αρκούν.

Εγώ σου παρέθεσα το πρόβλημα μου και τη λύση του. Δοκίμασε το μήπως είναι αντίστοιχη περίπτωση.

Μα δεν έχω θέμα στην ταχύτητα 50αρα γραμμή και κλειδώνω στα 50 δεν είχα πτώση στην γραμμή μου .

Παίζει σημασία που είμαι σε fast patch;

Last edited:
Καλημέρα
Τελικά η cosmote θα ισοφαρίσει την απώλεια του αγγλικού πρωταθλήματος με την διαχείριση της super League?