Ρε παιδιά, όσοι έχουμε δορυφορικό πάντα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε ένα αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα από τον δορυφόρο (tv) συν ένα ιντερνετικό (κινητό).
Και δεν μπορουσαμε, οπωϛ δεν μπορουμε και τωρα, να δουμε, οτιδηποτε, σε τριτη συσκευη χωριϛ εξτρα κοστοϛ.Ρε παιδιά, όσοι έχουμε δορυφορικό πάντα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε ένα αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα από τον δορυφόρο (tv) συν ένα ιντερνετικό (κινητό).
Αυτό σαν να μου φαίνεται ότι το κάνουν επίτηδες για να γυρίσει ο κόσμος από δορυφορικό σε ΟΤΤΚαι δεν μπορουσαμε, οπωϛ δεν μπορουμε και τωρα, να δουμε, οτιδηποτε, σε τριτη συσκευη χωριϛ εξτρα κοστοϛ.
Οσο το διαθετουν θα κρατησω το δορυφορικο. Μετα βλεπουμε.Αυτό σαν να μου φαίνεται ότι το κάνουν επίτηδες για να γυρίσει ο κόσμος από δορυφορικό σε ΟΤΤ
Αν γινόταν και στο δικό μου σπίτι δορυφορικό θα είχαΟσο το διαθετουν θα κρατησω το δορυφορικο. Μετα βλεπουμε.
Τιμή μήπως είπαν?Τα Novasports θα μπούν με +3 ευρω σε full pack και sport pack.Το Netflix θα μπει σε ολα και στο cinema.Αναμενονται ανακοινώσεις για την τιμή κτλ.
Άμα είναι τάλιρο το δίνω. Αλλά δεν ξέρω έχει αδειάσει πολύ σε σχέση με παλιάΕ να μην εχει κανενα 5αρακι ;;;;
Προφανώς δεν θα είναι υποχρεωτικό όπως και με τα Novasports. (Ας δώσουν και για εκεί κάνα μήνα τζάμπα εΛογικά κάπου εκει θα είναι 3-5 € και όσοι συνδρομητές δεν θέλουν αζημιως θα φεύγουν απτό συμβόλαιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.