Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ρε παιδιά, όσοι έχουμε δορυφορικό πάντα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε ένα αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα από τον δορυφόρο (tv) συν ένα ιντερνετικό (κινητό).

• Like
Reactions: thiseas and kkoum
Ρε παιδιά, όσοι έχουμε δορυφορικό πάντα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε ένα αθλητικό κανάλι ταυτόχρονα από τον δορυφόρο (tv) συν ένα ιντερνετικό (κινητό).
Και δεν μπορουσαμε, οπωϛ δεν μπορουμε και τωρα, να δουμε, οτιδηποτε, σε τριτη συσκευη χωριϛ εξτρα κοστοϛ.

Και δεν μπορουσαμε, οπωϛ δεν μπορουμε και τωρα, να δουμε, οτιδηποτε, σε τριτη συσκευη χωριϛ εξτρα κοστοϛ.
Αυτό σαν να μου φαίνεται ότι το κάνουν επίτηδες για να γυρίσει ο κόσμος από δορυφορικό σε ΟΤΤ

Τόσο καιρό όσοι είχαμε δορυφορικό βλέπαμε αθλητικά σε μία ΟΤΤ και μία SAT συσκευή. Ακόμα και αν πληρώναμε για τις extra συσκευές οι ταυτόχρονες θεάσεις αθλητικών έμεναν στις δύο. Πλέον με τις extra συσκευές έγιναν 3 (2 ΟΤΤ συν SAT).

Έμαθα οτι σύντομα ίσως και τον άλλον μηνα μπαίνει και το Netflix στην Cosmote tv σαν κανονική συνδρομή που θα παίζει και ταυτόχρονα και στο box και στο κινητό.Οπως θα είναι και τα Novasports .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τα Novasports θα μπούν με +3 ευρω σε full pack και sport pack.Το Netflix θα μπει σε ολα και στο cinema.Αναμενονται ανακοινώσεις για την τιμή κτλ.

Παιδιά δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά στο community shield τώρα δίνει επιλογή αγγλικού ήχου. Ελπίζω να το επαναφέρει και η νόβα φέτος.

Λογικά κάπου εκει θα είναι 3-5 € και όσοι συνδρομητές δεν θέλουν αζημιως θα φεύγουν απτό συμβόλαιο.

Λογικά κάπου εκει θα είναι 3-5 € και όσοι συνδρομητές δεν θέλουν αζημιως θα φεύγουν απτό συμβόλαιο.
Προφανώς δεν θα είναι υποχρεωτικό όπως και με τα Novasports. (Ας δώσουν και για εκεί κάνα μήνα τζάμπα ε 😜)

Εγώ που έχω cosmote cinema pack θα μπορώ να πάω με 3 ευρώ και σε Netflix? Γιατί λίγο άδικο να το δίνει σε όσους θα έχουν τα nova sports στο sports η full pack.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Petran88
Δεν υπάρχει καμία, μα καμία περίπτωση να έχει 3-4€ το Netflix..... Μα καμία... Αυτοί που έχουν και πληρώνουν 13.99€ είναι κορόιδα; Τουλάχιστον 7€+ και σε μία θέαση.