Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε οτι με +5 στο δορυφορικο, θα μπορουν να βλεπουν αλλοι δυο ιντερνετικα ταυτοχρονα τα αθλητικα; Για να κοψει ο πατερας μου τη νοβα. Δεν μας ενδιαφερει το eurosport που χανουμε.
Επιβεβαιώνουμε. Βλέπεις κανονικά σε 2 συσκευές ιντερνετικά

Καλησπερα παιδια και ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη γιατι σιγουρα εχει απαντηθει
Εγω δορυφορικο φουλ πακ στα 25€.Τωρα απο Νοεμβριο θα παει στα 28€ αφου θα κρατησω τα Νοβασπορτς
Ενεργοποιησα το πακετο των εξτρα συσκευων με +5€ αρα θα παω τελικη τιμη στα 33€
Τωρα σε ποσες συσκευες μπορω να βαλω την εφαρμογη;;Πριν ηταν 5 αλλα εβλεπα σε μια μονο(βγαζω απεξω το δορυφορικο)
Τωρα απο οσο διαβαζω θα μπορω σε δυο εκτος του δορυφορικου σωστα;;

Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε οτι με +5 στο δορυφορικο, θα μπορουν να βλεπουν αλλοι δυο ιντερνετικα ταυτοχρονα τα αθλητικα; Για να κοψει ο πατερας μου τη νοβα. Δεν μας ενδιαφερει το eurosport που χανουμε.
Και εγώ φίλε επιβεβαιώνω είδα αυτές της μέρες ταυτόχρονα cosmote sports 1 σε δορυφορικό, Samsung tv και στο xiaomi box.

Και εγώ φίλε επιβεβαιώνω είδα αυτές της μέρες ταυτόχρονα cosmote sports 1 σε δορυφορικό, Samsung tv και στο xiaomi box.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου
Σε ποσες συσκευες μπορουμε να βαλουμε την εφαρμογη;;Ηταν 5,τωρα;;;

• Like
Reactions: panbet
Ρε παιδια μια ερωτηση αν ξερει καποιος να μου απαντησει..Ειχα δυο τηλεορασεις LG στις οποιες ειχα εγκαταστησει και ενεργοποιησει το app Cosmote tv,και τις οποιες μου τις εκλεψαν.Αλλαξα βεβαια ΡΙΝ εισοδου στο προφιλ,και εβαλα και το οριο ενοικιασεων στα 0€,αλλα θελω να αποσυνδεσω αυτες τις 2 τηλεορασεις απο το app.Στο chat που μιλησα με Cosmote,μου ειπαν οτι εχω οριο τις 30 (!!!) συνολικα συσκευες οι οποιες μπορουν να συνδεθουν και να βλεπουν (οχι ταυτοχρονα),και διαχειρηση μπορει να γινει μονο οταν φτασω αυτο το οριο...Εχει κανεις κανα τροπο να μου προτεινει να τις αποσυνδεσω;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ρε παιδια μια ερωτηση αν ξερει καποιος να μου απαντησει..Ειχα δυο τηλεορασεις LG στις οποιες ειχα εγκαταστησει και ενεργοποιησει το app Cosmote tv,και τις οποιες μου τις εκλεψαν.Αλλαξα βεβαια ΡΙΝ εισοδου στο προφιλ,και εβαλα και το οριο ενοικιασεων στα 0€,αλλα θελω να αποσυνδεσω αυτες τις 2 τηλεορασεις απο το app.Στο chat που μιλησα με Cosmote,μου ειπαν οτι εχω οριο τις 30 (!!!) συνολικα συσκευες οι οποιες μπορουν να συνδεθουν και να βλεπουν (οχι ταυτοχρονα),και διαχειρηση μπορει να γινει μονο οταν φτασω αυτο το οριο...Εχει κανεις κανα τροπο να μου προτεινει να τις αποσυνδεσω;
Αρχικα κριμα που σε εκλεψαν να τα φανε στους γιατρους ολοι οι κλεφτες.
Απο εκει και περα εφοσον αλλαξες κωδικο για το my cosmote δεν θα εχεις θεμα. Μολις πανε να ανοιξουν το COSMOTE OTT θα ζητησει κωδικο οποτε και δεν θα μπορουν να μπουν αν δεν βαλουν τον καινουργιο που εχεις βαλει.

• Like
Reactions: drberto
Αρχικα κριμα που σε εκλεψαν να τα φανε στους γιατρους ολοι οι κλεφτες.
Οι τηλεορασεις ηταν το λιγοτερο..εδω ξηλωσαν τα σωματα του καλοριφερ και εκλεψαν και τους σωληνες!Ασε το χαος με τα πεταμενα πραγματα σταα δωματια..

Αλλαξα βεβαια ΡΙΝ εισοδου στο προφιλ,και εβαλα και το οριο ενοικιασεων στα 0€,αλλα θελω να αποσυνδεσω αυτες τις 2 τηλεορασεις απο το app.

Τον κωδικό πρόσβασης να αλλάξεις, πέραν του PIN στο προφίλ σου!

Εννοεις τον κωδικο στο mycosmote;
Στο έγραψα και στην αρχή το πρώτο αυτό πρέπει να αλλάξεις μετά θα τους πετάξει αυτόματα από την εφαρμογή και δεν θα μπορούν να ξανά μπουν καν.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το cosmoteID σου
Στο έγραψα και στην αρχή το πρώτο αυτό πρέπει να αλλάξεις μετά θα τους πετάξει αυτόματα από την εφαρμογή και δεν θα μπορούν να ξανά μπουν καν.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλαξα και τον αριθμο κινητου και το email που ειχα στο cosmote ID,αλλαξα και το password,και παρατηρησα οτι ουτε η εφαρμογη στο box αποσυνδεθηκε.ουτε σε μια αλλη τηλεοραση που εχω.Εκτος ισως αν ειχα κανει logout κι οχι απλα κλεισιμο της εκαστοτε εφαρμογης.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αλλαξα και τον αριθμο κινητου και το email που ειχα στο cosmote ID,αλλαξα και το password,και παρατηρησα οτι ουτε η εφαρμογη στο box αποσυνδεθηκε.ουτε σε μια αλλη τηλεοραση που εχω.Εκτος ισως αν ειχα κανει logout κι οχι απλα κλεισιμο της εκαστοτε εφαρμογης.
Πάρε 13788 και πες να σου διαγράψουν όλες τις συσκευές.....