Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε οτι με +5 στο δορυφορικο, θα μπορουν να βλεπουν αλλοι δυο ιντερνετικα ταυτοχρονα τα αθλητικα; Για να κοψει ο πατερας μου τη νοβα. Δεν μας ενδιαφερει το eurosport που χανουμε.
Εγώ διάβασα πως πλέον δωρεάν https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-d...keto-syskeyon-gia-theasi-se-os-kai-3-othones/

Καλησπερα παιδια και ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη γιατι σιγουρα εχει απαντηθει
Εγω δορυφορικο φουλ πακ στα 25€.Τωρα απο Νοεμβριο θα παει στα 28€ αφου θα κρατησω τα Νοβασπορτς
Ενεργοποιησα το πακετο των εξτρα συσκευων με +5€ αρα θα παω τελικη τιμη στα 33€
Τωρα σε ποσες συσκευες μπορω να βαλω την εφαρμογη;;Πριν ηταν 5 αλλα εβλεπα σε μια μονο(βγαζω απεξω το δορυφορικο)
Τωρα απο οσο διαβαζω θα μπορω σε δυο εκτος του δορυφορικου σωστα;;
Εδώ λέει πως πλέον θαναι δωρεάν https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-d...keto-syskeyon-gia-theasi-se-os-kai-3-othones/

Αυτη τη στιγμη με τις εξτρα συσκευες σε δορυφορικο,βλεπεις ιδιο αθλητικο καναλι απο δορυφορο,και σε δυο ακομη συσκευες
Αρα μιλαμε για 3 ταυτοχρονες θεασεις…Ισως το αρθρο αυτο να αναφερεται σε cosmote tv μεσω ιντερνετ

3 ταυτοχρονες θεασεις εκτος αθλητικων. Αν θες τρεις ταυτοχρονες με αθλητικα ειναι συν 5€ νομιζω

Το έχω γράψει και σε άλλο thread, αλλά στο mycosmote app εμένα στο δορυφορικό την έξτρα ota συσκευή (για τρίτη ταυτόχρονη θέαση δηλαδή) εξακολουθεί να μου την χρεώνει 5€ αν την ενεργοποιήσω...

Με ποιον τροπο μπορει καποιος να βλεπει cosmote και απ'το app για smart tv και μεσω δορυφορου; Μηπως γινεται αν υπαρχουν 2 μεγαλες τηλεορασεις σε ενα σπιτι, η μια συνδεδεμενη με κεραια κι η αλλη smart; Υπάρχει άλλος τρόπος;

Τα έχουμε γράψει πολλες φορές. Με δορυφορικό βλέπουμε ταυτόχρονα 2 συσκευές δορυφόρος συν οττ εφαρμογή.
Με συν 5 ευρώ βλέπουμε σε 2 ακόμα οττ συσκευές.

Στο οττ έχουμε δωρεάν 3 ταυτόχρονες συσκευές 2 αθλητικά.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα έχουμε γράψει πολλες φορές. Με δορυφορικό βλέπουμε ταυτόχρονα 2 συσκευές δορυφόρος συν οττ εφαρμογή.
Με συν 5 ευρώ βλέπουμε σε 2 ακόμα οττ συσκευές.

Στο οττ έχουμε δωρεάν 3 ταυτόχρονες συσκευές 2 αθλητικά.

Ναι το ξέρω αυτό που λες απλά αναρωτιέμαι πως γινεται ενα σπιτι να εχει και κεραια και να υπαρχει και smart πχ στο σαλονι. Και η nova υποθετω επειδη ειναι τεχνικα δυσκολο δε το επιτρεπει.

Ναι το ξέρω αυτό που λες απλά αναρωτιέμαι πως γινεται ενα σπιτι να εχει και κεραια και να υπαρχει και smart πχ στο σαλονι. Και η nova υποθετω επειδη ειναι τεχνικα δυσκολο δε το επιτρεπει.
Τι εννοείς γιατί μπερδεύτηκα. Κεραία εννοείς το δορυφορο? Η νόβα δεν αφήνει θέλει ίδια ip νομίζω η cosmote αφήνει ακόμα και εξωτερικό αν είσαι να βλέπεις ταυτόχρονα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τι εννοείς γιατί μπερδεύτηκα. Κεραία εννοείς το δορυφορο? Η νόβα δεν αφήνει θέλει ίδια ip νομίζω η cosmote αφήνει ακόμα και εξωτερικό αν είσαι να βλέπεις ταυτόχρονα.

Ναι το δορυφορο

Καλησπέρα. Σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.
Φίλος έχει το sport πακέτο μόνο το οποίο κοστίζει 25 ευρώ. Και δεν μπορεί να δει από δεύτερη συσκευή. Αν βλέπει απο το κινητό δεν μπορεί να δει από την smart tv και το αντίστροφο. Είναι κάποια ρύθμιση?? τι παίζει??
Εν τω μεταξύ το site λέει ότι θα έχει σε 3 συσκευες θέαση!

Καλησπέρα. Σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.
Φίλος έχει το sport πακέτο μόνο το οποίο κοστίζει 25 ευρώ. Και δεν μπορεί να δει από δεύτερη συσκευή. Αν βλέπει απο το κινητό δεν μπορεί να δει από την smart tv και το αντίστροφο. Είναι κάποια ρύθμιση?? τι παίζει??
Εν τω μεταξύ το site λέει ότι θα έχει σε 3 συσκευες θέαση!
εντάξει λύθηκε το "πρόβλημα". Την καλησπέρα μου σε όλους!

• Like
Reactions: billys13