Νέα Διαχειριστική Ομάδα

Status
Not open for further replies.
Ευνοείτε ότι το διάβασα ... είναι το κλασικό κείμενο των υποχρεώσεων του χρήστη , δεν έχει καθόλου πληροφορίες για την ΔΟ, ΔΣ , για την λειτουργία του forum και οτιδήποτε από όσα ρώτησα.
(μόνο την άκρη για τον ιδιοκτήτη βρήκα από εκεί, αλλά ακόμα είναι πολύ στο περίπου)

Αυτά που έγραψα παραπάνω είναι σωστά ? με πολύ δυσκολία τα υπέθεσα από συμφραζόμενα σε διάφορα τοπικ, δεν βρήκα κάποιο καλό όμως να τα εξηγεί.

Last edited:
οι απαντησεις φιλε εχουν δοθει.τωρα γιατι επιμενεις ειναι δικο σου θεμα.καλημερα....

Last edited:
Re: Απάντηση: Νέα Διαχειριστική Ομάδα

Η περίφημη μυστική αδελφότητα του Κοινού της Σιών δεν είναι παρά μια απλή αστική εταιρεία των μέσων του 20ού αιώνα, που ιδρύθηκε από έναν ακροδεξιό ο οποίος φέρεται ως απόγονος του Ιησού, μέλος της ανώτερης φυλής των «πεφωτισμένων», εκείνων που κρατούν την τύχη του κόσμου στα χέρια τους!»

χαχα... αποκλέιεται :)

απλά πές μου αν τα είπα σωστά βρε φίλε... τα έχω καταλάβει καλά ή κάνω κάποιο λάθος ?
(sorry αν δεν σας πιάνω και με την πρώτη)

ευχαριστώ

Αγαπητέ :
Υπάρχει Σωματειο και Δ.Ο.
Και υπάρχουν και οι όροι χρήσης τού Φορουμ,που διαβάζει και αποδέχεται ο κάθε χρηστης όταν εγγράφεται και υπεύθυνη για την τήρησή τους ειναι η Δ.Ο...Τον χρήστη τον αφορά πρωτίστως η τήρηση τών όρων πού απεδέχθη.
Αυτά ειναι υπερεπαρκή.
Και πάλι Καλο Ξημέρωμα.

Δεν ζητάω κάτι που είναι μυστικό ή που παραβιάζει κάποιον κανόνα , έχουν αναφερθεί σίγουρα και άλλες φορές αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα βρώ τώρα διαβάζοντας ολόκληρο το forum.
Εχω κάποιο λόγο που θέλω να τα μάθω , για άλλο πράγμα είναι οι κανόνες και άλλο σας ρωτάω εγώ.

Μάλλον είναι αργά και ίσως κανά οινόπνευμα έχει πειράξει εμένα ή εσάς γιατί δεν βγάζω άκρη.
Να δούμε τι θα δούμε το πρωί -προς μεσημέρι :)

καληνύχτα

Last edited by a moderator:

Μάλλον είναι αργά και ίσως κανά οινόπνευμα έχει πειράξει εμένα ή εσάς γιατί δεν βγάζω άκρη.
Να δούμε τι θα δούμε το πρωί -προς μεσημέρι :)

καληνύχτα

Το πρωί θα επιστρέψεις με ορκωτούς?:flipout:

Βρε μήπως ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις το φόρουμ?:Banane0:

Προσπάθησα να βρω μια Ιεραρχία και τις αρμοδιότητες τους για να δω σε ποιόν θα απευθυνθώ για κάτι και δεν έβγαλα άκρη ... αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

θεωρητικά κορυφή είναι ο Ιδιοκτήτης του forum που αποφασίζει για όλα (συντονιστές-διαχειριστές-super moderators-ΔΟ-Admin team -Γενική διαχείριση- κανόνες forum κλπ)

Από ότι κατάλαβα ο ιδιοκτήτης είναι η "Λέσχη Φίλων Εικόνας, Ήχου και Μουσικής AVCLUB" ή αλλιώς Σωματίο Avclub
Δεν γνωρίζω ποιοι αποτελούν αυτό το σωμάτιο (αν μπορεί κάποιος ας μου πει, αλλιώς ρωτάω στο άλλο topik), αλλά αν κατάλαβα καλά τις αποφάσεις τις παίρνει το ΔΣ , εκεί αναφέρθηκαν αυτοί , αλλά έχει καιρό να ανανεωθεί, δεν ξέρω τα nick όλων και και ο ένας είναι και ban.

Οπότε απλά υποθέτω ότι το ΔΣ είναι αυτό που ονομάζεται "admin team" στο πρώτο ποστ ?
(tmjuju , Tzimisce , Γιώργος Κυριακαράκος , Δημήτρης Δημητρακούδης)
Αυτοί είναι ουσιαστικά οι ιδιοκτησία του forum δηλαδή που παίρνουν τις αποφάσεις για τα υπόλοιπα άτομα ?

Στην συνέχεια είναι ο Γενικός Διαχειριστής : Δημήτρης Ν . και ο αναπληρωματικός ... απλα υποθέτω ότι τον όρισε η admin team και έχει την ευθήνη για σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του forum ?

Τέλος τους Super moderators και τους Συντονιστές κατηγορίας / Διαχειριστές
Αυτοί έχουν αναλάβει διάφορες κατηγορίες, για επίβλεψη, κλείδωμα , ban κλπ, και ελέγχονται και αυτοί από την admin team (ΔΣ) ?

Αν υπάρχει κάποιο τοπικ που να τα ξεκαθαρίζει πέστε το μου παιδιά η μια μικρή περίληψη για το πως δουλεύει το forum.

ευχαριστώ.

ΤΟ ΔΣ του σωματείου δεν έχει καμιά σχέση με τουσ administrators. Πρόκειται για διαφορετικό σώμα, το ένα είναι διοικητικό και το άλλο τεχνικό.

Αλλά ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο ένα μέλοσ του avclub καταναλώνει τόση ενέργεια για να δει με ποιό τρόπο θα κινηθεί εναντίον των διαχειριστών, των γενικών διαχειριστών, ψάχνει να βρει όργανα ελέγχου των διαχειριστών κλπ.

Λόγο έχεισ. Μήπω θα έπρεπε να τον κάνεισ γνωστό;;;;

ΥΣΤ. Αλήθεια, το ίδιο γίνεται και σε άλλα φόρα που συμμετέχεισ;

Μήπως είναι του...ηλεκτρονικού εγκλήματος;Σοβαρά με βάζει σε υποψίες με τόσα που ψάχνει.

Κρύβετε λόγια...

Αλλά ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο ένα μέλοσ του avclub καταναλώνει τόση ενέργεια για να δει με ποιό τρόπο θα κινηθεί εναντίον των διαχειριστών, των γενικών διαχειριστών, ψάχνει να βρει όργανα ελέγχου των διαχειριστών κλπ.

Λόγο έχεισ. Μήπω θα έπρεπε να τον κάνεισ γνωστό;;;;

ΥΣΤ. Αλήθεια, το ίδιο γίνεται και σε άλλα φόρα που συμμετέχεισ;
Δεν κατανάλωσα τόση ενέργεια, η ερώτηση για τα τα nick των ιδιοκτητών και αξιωματούχων του forum όπως και οι αρμοδιότητές τους είναι χρήσιμο για όποιον θέλει να απευθυνθεί στο σωστό άτομο για το κάθε θέμα.

Οι λόγοι μου δεν ξέρω αν αφορούν όλους, και δεν είναι κάτι που επιτρέπεται να γίνει δημόσια από τους κανόνες , είναι θέμα pm εφόσον βρω τους υπεύθυνους.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς αν κάνω σε άλλα forum ... αν στέλνω pm στον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που παρατηρήσω κάτι μεμπτό στους συντονιστές ?
Γενικά όχι , αλλά μπορεί και να το έχω κάνει... δεν είναι πάντως αυτός ο σκοπός μου εδώ.

ΤΟ ΔΣ του σωματείου δεν έχει καμιά σχέση με τουσ administrators. Πρόκειται για διαφορετικό σώμα, το ένα είναι διοικητικό και το άλλο τεχνικό.
Ευχαριστώ, γιατί τα είχα μπερδέψει και είναι αρκετά σημαντικό... είναι τελικά εντελώς ανεξάρτητα σώσματα η ΔΟ και το ΔΣ, απλά το πρώτο ορίζεται από το δεύτερό.

Σιγά -σιγά θα βρω και τα υπόλοιπα.

Ωχ...Σας ταλεγα εγώ...

Ποιός είστε κύριέ μου;Μπορούμε νάχουμε τα πλήρη στοιχεία σας,ποιός είσθε κι ερωτάτε τόσα πράγματα;Διατί τα ερωτάτε;Προσπαθείτε να μας τρομάξετε που μας ερευνάτε και να παραιτηθούμε;Τι σας νοιάζει ποιοι είναι οι διοικούντες και οι διαχειρισταί;

Να φέρετε χαρτί απο εισαγγελέα.Αμ' πώς...

Kαλά ας μην το κουράζουμε, αφού πραγματικά θέλετε να το κρατήσετε μυστικό από εμένα δεν έχει νόημα να επιμένω, εξάλλου που θα πάει θα το πετύχω και μόνος μου.

Ναί σιγά μην κάτσουμε να μας ανακαλύψεις.

Αν δεν κρυβόσασταν πάντως δεν θα είχε και ενδιαφέρον :) θα δούμε .

Λοιπόν να βάλουμε και κάποιο όριο για νάχει γούστο. Αν βρείς το ΔΣ σε 5 μέρες θα αμοιφθείς με ban 5 ημερών . Αν το καθυστερήσεις ban 10 ημερών .

Απάντηση: Re: Νέα Διαχειριστική Ομάδα

Αν δεν κρυβόσασταν πάντως δεν θα είχε και ενδιαφέρον :) θα δούμε .

Ιδιοκτήτης του φόρουμ είναι το Σωματείο το οποίο έχει Δ.Σ. Το Δ.Σ. ορίζει τη Γενική Διαχείριση ως Προισταμένη Αρχή του φόρουμ. Η Γ.Δ. επικουρείται στο έργο της από τους s.m. και τους moderators όσον αφορά την ορατή λειτουργία (συντονισμός θεμάτων, μετακινήσεις νημάτων σε κατάλληλες θεματικές ενότητες, πειθαρχικές διαδικασίες βάσει του Κανονισμού λειτουργίας κ.λ.π.) και τους admins που ασχολούνται με το τεχνικό κομμάτι του φόρουμ μη εμφανές στους χρήστες. Admins, s.m. και mods είναι υφιστάμενοι ιεραρχικά της Γ.Δ.

Δεν μπορώ να στα πω πιο απλά.

Απάντηση: Re: Νέα Διαχειριστική Ομάδα

Ιδιοκτήτης του φόρουμ είναι το Σωματείο το οποίο έχει Δ.Σ. Το Δ.Σ. ορίζει τη Γενική Διαχείριση ως Προισταμένη Αρχή του φόρουμ. Η Γ.Δ. επικουρείται στο έργο της από τους s.m. και τους moderators όσον αφορά την ορατή λειτουργία (συντονισμός θεμάτων, μετακινήσεις νημάτων σε κατάλληλες θεματικές ενότητες, πειθαρχικές διαδικασίες βάσει του Κανονισμού λειτουργίας κ.λ.π.) και τους admins που ασχολούνται με το τεχνικό κομμάτι του φόρουμ μη εμφανές στους χρήστες. Admins, s.m. και mods είναι υφιστάμενοι ιεραρχικά της Γ.Δ.

Μην τον ακούς αυτόν . Βασικά λειτουργούμε ως κομμούνα από τότε που ο ιδιοκτήτης του φόρουμ , μπήκε φυλακή ως ιδρυτικό μέλος της επαναστατικής οργάνωσης "Η σέχτα του Ηχου" , η οποία αποσπάστηκε από την ευρύτερη οργάνωση των "Καταστασιακών των προβολέων" .

Τα μέλη της κομμούνας συγκροτούν γεωγραφικές ομάδες ( ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους ) . Εκεί ψηφίζουν τους αντιπροσωπους κάθε γεωγραφικής περιοχής , οι οποίοι συγκεντρώνονται μια φορά τον μήνα στην γιάφκα "Ο μερακλής χαιεντάς" και εκλέγουν μεταξύ τους κρυφό διοικητικό συμβούλιο . Τις οδηγίες και τις αποφάσεις τους τις στέλνουν με κωδικοποιημένο τρόπο σε εναν server στην Κούβα και από κει τις παίρνω εγώ με ταχυδρομικό περιστέρι κάθε δεύτερη Τρίτη στους ζυγούς μήνες και κάθε πρωτη Πέμπτη στους μονούς μήνες . Ο κώδικας αλλάζει κάθε τρίτη Τετάρτη της δεύτερης βδομάδας στους μονούς μήνες και κάθε δεύτερο Σάββατο - εκτός αν πέσει ψυχοσάββατο ή αργία- της τρίτης βδομάδας των ζυγών μηνών .

Re: Απάντηση: Re: Νέα Διαχειριστική Ομάδα

ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ !! :rofl::rofl::rofl:

Status
Not open for further replies.