Προσπάθησα να βρω μια Ιεραρχία και τις αρμοδιότητες τους για να δω σε ποιόν θα απευθυνθώ για κάτι και δεν έβγαλα άκρη ... αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.
θεωρητικά κορυφή είναι ο Ιδιοκτήτης του forum που αποφασίζει για όλα (συντονιστές-διαχειριστές-super moderators-ΔΟ-Admin team -Γενική διαχείριση- κανόνες forum κλπ)
Από ότι κατάλαβα ο ιδιοκτήτης είναι η "Λέσχη Φίλων Εικόνας, Ήχου και Μουσικής AVCLUB" ή αλλιώς
Σωματίο Avclub
Δεν γνωρίζω ποιοι αποτελούν αυτό το σωμάτιο (αν μπορεί κάποιος ας μου πει, αλλιώς ρωτάω στο άλλο topik), αλλά αν κατάλαβα καλά τις αποφάσεις τις παίρνει το ΔΣ , εκεί αναφέρθηκαν
αυτοί , αλλά έχει καιρό να ανανεωθεί, δεν ξέρω τα nick όλων και και ο ένας είναι και ban.
Οπότε απλά υποθέτω ότι το ΔΣ είναι αυτό που ονομάζεται "admin team" στο πρώτο ποστ ?
(tmjuju , Tzimisce , Γιώργος Κυριακαράκος , Δημήτρης Δημητρακούδης)
Αυτοί είναι ουσιαστικά οι ιδιοκτησία του forum δηλαδή που παίρνουν τις αποφάσεις για τα υπόλοιπα άτομα ?
Στην συνέχεια είναι ο Γενικός Διαχειριστής : Δημήτρης Ν . και ο αναπληρωματικός ... απλα υποθέτω ότι τον όρισε η admin team και έχει την ευθήνη για σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του forum ?
Τέλος τους Super moderators και τους Συντονιστές κατηγορίας / Διαχειριστές
Αυτοί έχουν αναλάβει διάφορες κατηγορίες, για επίβλεψη, κλείδωμα , ban κλπ, και ελέγχονται και αυτοί από την admin team (ΔΣ) ?
Αν υπάρχει κάποιο τοπικ που να τα ξεκαθαρίζει πέστε το μου παιδιά η μια μικρή περίληψη για το πως δουλεύει το forum.
ευχαριστώ.