Νέα, Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Τώρα που το βλέπω και γω, πχ το The Secret Circle δεν τα πήγαινε και τόσο χάλια, όσο ακουγόταν.
Καλύτερα απο άλλες σειρές που πήραν ανανέωση.
Περίεργα πράγματα.

Όντως, παράξενα πράγματα. Το Grimm (ανανεώθηκε και καλά έκανε) π.χ. είναι κάτω απο 3-4 σειρές που κόπηκαν. Η τηλεθέαση βέβαια μόνη της δεν σώζει, το Terra Nova φαίνεται οτι έχει αρκετά καλά νούμερα αλλα κόπηκε λόγω κόστους.

Παίζει ρόλο βέβαια και πως πάνε οι σειρές στο video on demand. Αυτό έσωσε το Fringe, για παράδειγμα.

Υπάρχει πολύ φανατισμένο κοινό για το Fringe.
Ναι έχεις δίκιο, και εγώ έχω ακούσει ότι κυρίως λόγω κόστους κόπηκε το Terra Nova. Ευτυχώς που το τέλος ήταν ανεκτό.
Πάντως περίμενα το The Secret Circle να ανανεωθεί για άλλον ένα κύκλο τουλάχιστον.
Το The Vampire Diaries που πήρε ανανέωση, ίσως τα κατάφερε λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Elementary (CBS) Preview

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εμένα τώρα γιατί μου θυμίζει μια λιγότερο χιουμοριστική εκδοχή του Detective Monk; :p

Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Δεν εχεις αδικο αλλά φέρνει λίγο σε mentalist & sherlok holmes απ όλα αχταρμά

"Κότσια για να δοκιμάσουμε νέες ιδέες δεν έχουμε, ας κάνουμε remake" είναι το κλίμα που επικρατεί τελευταία και το πιο πρόσφατο θύμα ειναι ο λατρεμένος Εξορκιστής.

Ο σκηνοθέτης του Martha Marcy May Marlene, Sean Durkin αποφάσισε να φτιάξει μια μίνι-σειρα 10 επεισοδίων βασισμένη στο βιβλίο του William Peter Blatty. Το σενάριο θα εμβαθύνει περισσότερο στους χαρακτήρες και σε ότι έγινε πριν και μετά, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο Blatty στην ταινία.

Το καλό είναι οτι τόσο ο Blatty, όσο και ο William Friedkin φαίνονται αναμεμειγμένοι στο project.
Το κακό είναι οτι παραγωγή θα κάνει ο ιερόσυλος Roy Lee, παραγωγός που αγαπάει τα remakes ταινιών τρόμου αλλα ποτε δεν καταφέρνει να τα κάνει σωστά. Παραδείγματα πολλά: The Ring, The Grudge, The Eye, The Uninvited, Shutter ενω ετοιμάζει Old Boy, Poltergeist και Battle Royale! Απο τις παραγωγές του βρήκα ικανοποιητικά μόνο το Dark Water και, σε κάποιο βαθμό, το The Woman in Black.

Δεν υπάρχει καλό προηγούμενο σε τέτοιες προσπάθειες με πρώτο το Τhe Shining να έρχεται στο μυαλό. Για να δούμε...

Απάντηση: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Η "Tamara" του "Conan",ο μοναδικος λογος που θυμαμαι την ταινια ...:flipout:

Ειλικρινά ελπίζω το Continuum να είναι κάτι καλό. Καλή η Rachel Nichols.
Και στο The Inside μου άρεσε βέβαια και πήγε άκλαφτο!

Στις 14 Ιουνιου αρχιζει και το Dallas το νεωτερο για οσους γουσταρουν soap opera.

Που το θυμήθηκαν αυτό τώρα;
Υπάρχει και το αντίστοιχο (στο μουσικό του): Nashville του ABC που είναι αντιγραφή η υπόθεση του Country Strong!
Δεν ξέρω ακόμα πότε ξεκινάει. Πρωταγωνιστούν: Connie Britton, Hayden Panettiere.

Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Δείτε ως μίνι σειρά το HATFIELDS AND MCCOYS ιδιαίτερα οι φίλοι του Hell on Wheels

Που το θυμήθηκαν αυτό τώρα;
Υπάρχει και το αντίστοιχο (στο μουσικό του): Nashville του ABC που είναι αντιγραφή η υπόθεση του Country Strong!
Δεν ξέρω ακόμα πότε ξεκινάει. Πρωταγωνιστούν: Connie Britton, Hayden Panettiere.

Αν και ακούγεται απίστευτη αμερικανιά, θα το δω επειδή παίζει η Connie :)

Re: Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Αφού ξέρεις ότι θα το δω .....:ernaehrung004:

Κι εγω θα το δω αν ειναι στα επιπεδα του παλιου.

Τελειωσαν και οι "Νοικοκυρες σε απογνωση" και πρεπει να βρω και καμια μη scifi- fantastic σειρα για να μην υπαρχει γκρινια :D

Όντως το καστ του Nashville είναι καλό, αλλά η υπόθεση...
Θα δω το 1ο επεισόδια απο περιέργεια και θα δείξει.

Hatfields & McCoys είδε κανείς;

Όταν πρωτοείδα τον τίτλο νόμισα oτι έκαναν reality οι Metallica. Μετά πρόσεξα το "a" στο όνομα :p