Νέα, Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Παράξενο πάντως...τοση τηλεθέαση έκανε το Hatfields & McCoys (~13.5 εκατομμύρια τηλεθεατές) και δεν έχουν βγει αγγλικοί υπότιτλοι πουθενά...

Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Ξεκίνημα σειράς σήμερα για το CONTINUUM με υψηλότατο rating http://www.imdb.com/title/tt1954347/
Λοιπόν οι εντυπώσεις τουλάχιστον οι δικές μου από το επεισόδιο είναι θετικές .Στο 1ο δεκαλεπτο μούφα αλλά μετά άρχισε το παιχνίδι και μάλιστα συνδύαζε και χιούμορ έξυπνο.Βεβαια έχει αρκετό hitech που δείχνει πως στο κοντινό μέλλον θα είναι τα πράγματα ....
Επίσης δεν είναι θέμα πως το βλέπω εγώ αλλά πως θα πάει γενικά για να το κρατήσουν ή να το κόψουν.

Re: Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Λοιπόν οι εντυπώσεις τουλάχιστον οι δικές μου από το επεισόδιο είναι θετικές .Στο 1ο δεκαλεπτο μούφα αλλά μετά άρχισε το παιχνίδι και μάλιστα συνδύαζε και χιούμορ έξυπνο.Βεβαια έχει αρκετό hitech που δείχνει πως στο κοντινό μέλλον θα είναι τα πράγματα ....
Επίσης δεν είναι θέμα πως το βλέπω εγώ αλλά πως θα πάει γενικά για να το κρατήσουν ή να το κόψουν.
Έχουμε ανοιξει θέμα για τη σειρά βρε απρόσεκτε :D

Αν θέλετε κάτι ευχάριστο και ελαφρύ για το καλοκαίρι και δεν χρειάζεστε ελληνικούς υπότιτλους, Death in Paradise!

Πολύ καλό και πολύ...αγγλικό. Είχα αρχίσει να μεταφράζω υπότιτλους αλλα δεν βλέπω να τελειώνει ποτέ το project...

Ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη σειρά. Πρωταγωνιστεί ο Ben Miller, που έπαιζε στο Primeval.

Hatfields & McCoys είδε κανείς;

Όταν πρωτοείδα τον τίτλο νόμισα oτι έκαναν reality οι Metallica. Μετά πρόσεξα το "a" στο όνομα :p

Εκτος του Κοστνερ και του Παξτον παιζει ο Τομ Μπερεντζερ !!

Θελω υποτιτλους αμεσα.

Ποσα επεισοδια ειναι ?

3 επεισόδια. Απο υπότιτλους ακόμα ούτε ίσκιος. Ούτε στα αγγλικά!
Περίεργο.

Ακόμα τίποτα απο υπότιτλους! Τι γίνεται; Το σνομπάρουν;

Τίποτα, ξηρασία...

Ή δεν εκπέμπει το History υποτίτλους μαζι με το επεισόδιο ή η περίφημη σκηνή πιάστηκε αδιάβαστη. Το History Ch. δεν ειναι και απο τα πρώτα κανάλια που παρακολουθούν.

2012–13 United States network television schedule
Ποιες ανανενωνονται, ποιες σταματανε και ποιες θα ειναι οι νεες σειρες στην νεα σεζον. (για τα καναλια ABC, CBS, THE CW, FOX, ION TELEVISION, NBC)
http://en.wikipedia.org/wiki/2012–13_United_States_network_television_schedule

Απάντηση: Re: Νέα Ειδήσεις, Πληροφορίες για τις Σειρές

Τίποτα, ξηρασία...

Ή δεν εκπέμπει το History υποτίτλους μαζι με το επεισόδιο ή η περίφημη σκηνή πιάστηκε αδιάβαστη. Το History Ch. δεν ειναι και απο τα πρώτα κανάλια που παρακολουθούν.
Βγήκαν .....αλλά για το 3ο....

Βγήκαν και για το 1ο αλλά όχι ακόμα για το 2ο μέρος.