Το ελαχιστο υψος που θα μπορουσαν να εχουν οι βασεις ακομα και στην περιπτωση που κατεβαζω τερμα χαμηλα την οθονη (που δε με βολευει) ειναι στα 55εκ και δε νομιζω οτι κανουν αυτες ή αλλες βασεις ηχειων καθως θα επρεπε να εχουν τη δυνατοτητα και κλισης του ηχειου ωστε να πηγαινει εστω κοντα στα αυτια μου.μπορεις να βαλεις βασεις γραφειου και να τα φερεις εκει που θελεις.
ενα κοστος παραπανω,αλλα πιστευω οτι θα σου λυσει το προβλημα.
![]()
Millenium DM1 Desktop - Pair Βάσεις Γραφείου για Ηχεία Studio Monitor, 2 Τεμάχια
Millenium DM1 Desktop - Pair DM-1D-P. Βάσεις Γραφείου για Ηχεία Studio Monitor, 2 Τεμάχια. Universal επιτραπέζια βάση για ηχεία monitor.www.musicland.gr
Παιδια το εχω σκεφτει αρκετα και καμια αλλη λυση περαν της ανυψωσης λιγο της οθονης ωστε να δω αν μπορω να βολευτω και να λειτουργησω ετσι, δεν ειναι λειτουργικη για το γραφειο μου. Ισως αν μπορεσω να αναδιοργανωσω κατα πολυ το γραφειο να γινεται αυτο που λεει ο Sonus με τα ηχεια στο πλαι αλλα αυτο θελει σκεψη και δοκιμες. Για την ωρα δοκιμαζω με την οθονη στα 29+- απο την επιφανεια του γφαφειου ωστε να δω πως θα παει και μετα αποφασιζω